REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Două persoane au fost la un pas de înec, în sudul litoralului! VIDEO

Două persoane au fost la un pas de înec, în sudul litoralului! VIDEO

Replica API 4 septembrie 2018 | 00:00 299

Calendaristic, sezonul estival s-a încheiat, însă seria înecaților la malul mării continuă. Două persoane au fost la un pas de a-și pierde viața luni, 3 septembrie, după ce au intrat în apă și nu au mai reușit să iasă.

Inițial, pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină lângă cortul de prim ajutor, la Costinești, în cazul unei persoane înecată. Victima a fost scoasă la mal. La fața locului s-au mai deplasat elicopterul SMURD și un echipaj de pe ambulanță. Medicii au pornit imediat operațiunea de resuscitare a bărbatului de 32 de ani, din Vaslui.

Panică a fost și pe plaja Saturn, în fața hotelului Cerna, după ce o persoană a intrat în apă și nu a mai reușit să iasă. Victima, o tânără în vârstă de 33 de ani, a fost scoasă la mal de către salvamari. Între timp, la fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD. Cea din urmă victimă a fost transportată la spitalul Mangalia, cu tulburări respiratorii.

Video:

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mie imi place cum sute de ghertzoi casca gura sa vada "mortu" dupa care intra in mare si se cearta cu salvamarii ca ei au platit sa se distreze desi pot fi si ei spectacol pt alti ghertzoi cind sunt scosi din mare .
2
0
Dupa ce ca esti un mare cretin mai esti si analfabet...in contextul folosit de tine cuvantul " numai" se scrie nu mai...altfel se intelege cu totul altceva...dar asa e cand esti prost...nu te doare creierul ala neted la cat de mult il folosesti....
2
8
Sa auda ma-ta de tine de la isu
2
2
Dobitoc mai mare ca tine nu exista...sa-mi bag pl in ma-ta de LACHE FLAUSAT ce esti...
1
7
...sa inghita toata apa cea mare!!! Bai,stai oleaca findca ne trebuie marea neagra. Ooooo,aveti turisti di la moldova,hai?!! Vai shii ghinii c-o scapat sarmulitza dii la vaslui,hai! iaca o sii mai vina si la anul pi litoral,hai, shiii poatii atunshi cu sheva pricepire intra in apa shii numai iese,hai.
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367