REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Două şoferiţe s-au RĂSTURNAT cu maşinile! Una a ajuns la spital

Două şoferiţe s-au RĂSTURNAT cu maşinile! Una a ajuns la spital

Replica API 3 noiembrie 2018 | 00:00 205

Un accident rutier a fost înregistrat în Constanța, vineri, 2 noiembrie! Nefericitul eveniment s-a petrecut pe strada Nicole Iorga, la intersecție cu Mihai Viteazu. Două autoturisme, conduse de femei, au intrat în coliziune și s-au răsturnat. Se pare că este vorba de neacordare de prioritate. Unul dintre vehicule a fost repus pe roți imediat.

Ambele conducătoare auto au fost scoase din mașini de către martori, care au precizat că una dintre ele nu purta centură de siguranță. Potrivit anchetatorilor, la ora 14.20, o femeie de 29 ani a condus autoturismul marca Renault Megane pe strada Mihai Viteazu, dinspre strada Artileriei catre strada Călăraşi şi, ajungând la intersectia cu strada Nicolae Iorga, nu a respectat semnificaţia indicatorului "Oprire", a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Opel Astra, condus de o femeie de 19 ani, pe strada Nicolae Iorga, dinspre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către bulevardul Tomis.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auti, în vârstă de 19 ani. inPolițiștii rutieri au declanșat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atunci nu mai circula prin ct mai intelectualule acultator de dua lipa si ce alte cacaturi mai asculti jai jet mai repede si elibereaza carosabilul putzoiule
0
3
La cat de jigodii sunt soferitele la volan, mai nemernice ca barbatii, vad femei batrane si bolnave pe drum, mai sa le ia pe capota cu moace de javre satisfacute si parvenite.se mai uita si ranjind in batjocura prin parbriz .. Chiar pe stradute de cartier, unde pe trotuar tot niste nesimtiti cu mintea creata si basini in fund au masinile parcate.
3
0
cei mai idioti soferi,peste 75% conduc de parca-si doresc moartea.Cica la ei''e stil de viata''-de fapt denota o mare lipsa de educatie combinata cu marlanie ''marca Teleorman''.
9
1
Eu am facut o femeie iam dat si la giucgiuc de la 16 ani femei la volan ce sa pretinzi femeia trebuia sa stea la produs sa faca bani nu la volan
0
9
pt 10:29 sper ca sa fie ma-ta calcata de soferita care a intrat pe cedeaza trecerea, varsta conteaza? cea de 19 ani era in deplina legalitate, dar daca esti tu idiot ce sa-ti fac.
4
13
si mai rau..la 19 ani,sati doresti PERMIS DE CONDUIRE...dar pe la munca te-ai dus vreodata???te arde-n ..KU...de masina..numai panarame la volan...f.grav...
13
6
Mai bine zis, doua soferite au ajuns cu pizda-n sus.
11
1
A luat spaga a dat spaga la permis cat b
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212