REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dragnea a cerut în CEX PSD tăierea bugetelor serviciilor secrete

Dragnea a cerut în CEX PSD tăierea bugetelor serviciilor secrete

Replica API 4 februarie 2019 | 14:45 292

Liviu Dragnea, sursa foto EPA

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, la Parlament, în prezența premierului Viorica Dăncilă, că a cerut în CEXN al partidului să se reanalizeze sumele alocate prin bugetul de stat funcționării serviciilor secrete.

El a indicat că o parte din banii alocați serviciilor secrete ar putea să meargă, de exemplu, pentru sănătate, notează stiripesurse.ro.

„Am rugat-o pe dna premier să analizeze sumele alocate serviciilor secrete, cred că sume importante de aici pot fi realocate către sănătate, de exemplu, eu mă gândesc la un program de acordare gratuită de vitamina D pentru toți copiii din România, este tot un program de siguranță națională și dna premier împreună cu dl ministru (Eugen Teodorovici - n.r.) au spus că vor analiza”, a spus Dragnea. „Dacă nu pot face în Guvern această modificare, eu sigur o să fac amendament în Parlament”, a adăugat liderul PSD. Întrebat dacă va cere avizul CSAT, Dragnea a răspuns: „E nevoie de avizul lui Iohannis și pentru viață?”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E bazat Dl Dragnea si stie ce vrea. Se gandeste mereu la cei oropsiti din inchisoriile patriei
1
3
tara te vrea mort, jigodie imputita!
4
3
pretul la WC este aproape standard cauta pe internet si vezi ca si la Cluj -ul cel cinsit Boc a platit o suma mult mai mare cam 47000 euro bucata Asa ca nu mai manca BOC -Ziarul de Cluj 190 000 euro 4 wc editia din 15 nov 2018 Asa ca singurul bou esti tu un postac de boc!
1
9
Dracnea da-i bani lui FagalaBOU sa mai faca niste WC-uri de 15 mil euro in cTa , asta da investitie
5
2
Pesoana aceasta are atita ipocrizie ce nu incape in propria piele.Asta pt.ca exista inca un segment de populatie stupida ce este dispua sa asculte acemenea nerozii.
7
1
,,Am rugat-o pe d-na premier...".Tare asta!Sa te rogi de un pres!Oricum,o parte din serviciile astea sunt stat in stat.Dragnea,le tai din fonduri si celor care au pus la cale ,,spectacolul" de 10 august cand imparteau gaze si pulane cu atata darnicie?
10
1
de telefoane bagamia s pula in mortii mamii lor de zdrente sa le iau tot neamul in carici de la cel cu tata n gura pan la cel cu barba sura...eiuM !!!.
5
4
dracunea nu e mort inca !? datorita acestor servicii nu avem atentate in tara ..idiotul naiba !
7
5
Extraordinara masura, sa platesti din banii publici zeci de mii de paraziti cu salarii de 15.000 lei cu avantaje cum nu exista la alte categorii, hoteluri de lux la munte si la mare unde platesc mai nimica. Pt. ce sa tii ditamai gloata, numai pt. interceptari si santaj. Nu se merita.Oricum si asa alocarile bugetare sant f.f. mari.
15
12
Nu cat da guvernul serviciilor e important ca sunt la vedere problema e cat fac ei la negru ca au voie la investitii iar deconcentratele,firme gen hexifarma e o nebuloasa cu incasarile respective!
6
3
Desfiinteaza bani tocmai de la cei care-l mai tin in functie in loc sa il bage la racoare. Daca era sa nu fie sustinut era bagat repede la parnaie ca Nastase voiculescu si altii.
9
3
Place Dragnea si nici PSD ul insa, serviciile ar trebui sa aiba o limita in tot ce fac iar mai mult decat atat, sunt prea multe pentru ce ar trebui sa faca. Sa fim seriosi, la un moment dat existau pe timpul lui Base vreo 20 de servicii si directii! Sa se apuce de treaba, nu sa stea precum capusele pe bani frumosi si sa se ocupe doar cu dat ul in gat! Dar nici macar lucrul asta nu l fac bine!
9
5
Important e ca dragnea sa nu desfiinteze dintre servicii.Altfel,o sa umble multe duoamne fara rost pe strada.
9
3
Te-a apucat mila de copiii?nu ti-e rusine,ai furat banii copiilor din Teleorman,ai furat tot ce sa puput de la populatiei,si acum,deodata te-a apucat grija ptr copii,rusine satana,piei,de PE fata pamintului,dar o sa platesti cit de curind,dar urit de tot,te maninca puscaria,Mai vrei sa candidezi?te voteaza,moartea
17
9
mai usor ca se vede ca esti de al casei dar de la tablagii ,mai probabil o jumatate de tabla,ca nu te duce intelectul mai departe stii doar muie cacat .Vezi ca ti s-au ingalbenit dintii de ce mizerii mananci pe aici si nu te mai propune nimeni la avansare,lipsa de igiena personala, ca de prosti ca tine mai au nevoie pana la alegeri!
13
4
Seful PSD face afirmatii rupte de realitate pentru ca poate.
17
9
de la servicii nu mai poate fura hotul dragnea. Acolo sunt alti hoti bai unu papagalule. Poate ai auzit de rusii care au un mare morcov in curul lor hulpav cand aud de deveselu. Dar sa revenim la vitamina d a hotului dragnea. O sa dea la toti copii o vitamina inexistenta. In locul ei scoateti copii afara la joaca vara si s-a rezolvat. Stie hotul cum sa fure ! Muie dragnea si unu cu cacat, muie pesede !!!
18
11
F. Bine!!! dupa 89 oricum nu mai au obiectul munci.
16
16
pentru 1604 am cazut pe spate cu bomba pe tarla ,Romania buricul lumii si teroristii roiesc pe aici ca albinele Bai esti prost? In afara de noi si cativa mai destepti din lume ceilalti nici nu stiu unde este Romania pe harta ,ne mai si ocolesc ca nu avem autostrazi si cai ferate performante si de cele mai multe ori spun ca avem capitala la Budapesta Sunt altii mult mai tari in servicii si au esuat in lupta antiterosta asa ca si ai nostri fac ce pot mai bine intelegeri, protocoale, camp tactic deh mai de ale mioritei plai!
24
7
Prostu padurii iti urez o bomba pe tarla ca sa vezi cu ce se mananca aceste servicii
22
18
SRI,DIICOT,DNA,SIE,SPP SI ALTE SERVICII DE CACAO CARE ISI IAU BANI DEGEABA.
23
17

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272