REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Dragnea, comentariu pe seama speculaţiilor că la un hotel din Mamaia se punea la cale debarcarea sa

Dragnea, comentariu pe seama speculaţiilor că la un hotel din Mamaia se punea la cale debarcarea sa

Replica API 20 septembrie 2017 | 00:43 386

Președintele social-demlocraților, Liviu Dragnea, a afirmat marți că nu sunt comploturi în PSD, însă sunt oameni care de-a lungul anilor "au practicat tot felul de manipulări" și încearcă și în prezent, precum Viorel Hrebenciuc, notează Agerpres.

"Nu sunt comploturi în PSD, pentru că marea masă de partid, membrii de partid au înțeles din 2016 că arma noastră principală este liantul, unitatea partidului. (...) În schimb, sunt oameni care, de-a lungul anilor, au practicat tot felul de manipulări, să spunem, și încearcă și acum să se reșapeze, gen Viorel Hrebenciuc. (...) Vorbește cu tot felul de membri. (...) Face conduceri, dă jos conduceri din PSD, spune cine trebuie să fie, cine nu trebuie să fie. Din ce în ce mai puțini se lasă păcăliți. (...) E trist că a ajuns în situația asta", a declarat Dragnea la România TV.

Întrebat dacă a vorbit cu Hrebenciuc, Dragnea a răspuns: "Nu și nici n-am de gând".

Declaraţiile au venit în contextul în care s-a scris că la un hotel din staţiunea Mamaia mai multe persoane, printre care şi Viorel Hrebenciuc, s-au reunit pentru a discuta pe tema unei posibile debarcări a lui Liviu Dragnea de la şefia PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AI fost la carciuma jegosule in loc sa mergi la scoala .Sa-ti fie rusine chiorule ca postezi pt un pachet de tigari fara timbru si o bere la pet .
0
5
Madam Servill dati demisia imediat ptr hotia PE care ai facut-o, cu mama ta,a incasat si pensie onorabila si salariu ,sigur Fara sa plateasca
4
2
cumtu ai mazilit multi, multi dintre ei capabili, superiori tie ca intelect, de ce nu ar fi normal sa primesti acelasi tratament, cu ce te deosebesti fata de ei, da-- tu esti penal pe cand ei nu. Oricum, fii convins toti te vrem la puscarie si vei ajunge, mai devreme sau mai tarziu
4
3
ma-tii i-au intrat mai multi morcovi , si prin mai multe locuri .....si din import ,adica de la noi din port .
4
5
A intrat varful morcovului,pana ajunge la frunze te inveti si vei fi pregatit pt un concediu la Porto...Blanco!
7
3
Da e adevarat,nu numai Viorel Hrebenciuc,Pune la Cale,desfiintarea ta,satana,ciuma Rosie ce esti,ci intreg poporul te vor la puscarie,ptr CA esti UN penal condamnat,e f simplu,locul tau ,Dragnea Liviu,puscariasule,mergi la pirnaie,Pina nu te linseaza poporul,la cit rau ai facut si faci,tot colegi de ai Tai din ciuma Rosie ,te or distruge,dictatorule,
16
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272