REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dragnea: 'Lui Dăncilă i s-au alocat 5 minute la dezbaterea din PE, cu tot cu răspunsuri la întrebări'

Dragnea: 'Lui Dăncilă i s-au alocat 5 minute la dezbaterea din PE, cu tot cu răspunsuri la întrebări'

Replica API 1 octombrie 2018 | 00:51 377

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, într-o emisiune televizată, că premierul Viorica Dăncilă va avea la dispoziție, în dezbaterea despre România din plenul Parlamentului European, cinci minute pentru a expune punctul de vedere al Guvernului.

„D-na Dăncilă le-a spus liderilor europeni cu care a discutat ceea ce în mare parte va spune din nou și la Strasbourg, în măsura în care va avea timp. I s-au alocat doar 5 minute, cu răspunsuri la întrebări cu tot. Mă rog, o să lucreze să își concentreze ideile principale astfel încât să îți aperi țara în 5 minute”, a declarat, duminică seară, la România TV, președintele PSD Liviu Dragnea.

El a adăugat, în acest context, că legile justiției au trecut de controlul de constituționalitate.

„Despre statul de drept, despre legile justiției, aceste legi au fost adoptate printr-o largă dezbatere publică, ultra mediatizată, iar în final cele trei legi au ieșit și de la controlul CCR”, a precizat liderul PSD.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
serios???pe bune??si in ce limba straineza se esprima savanta de renume mondial?aia din tiliorman,cumva?
4
0
jegosule , traiesti din banii psd-ului , colegii mei ii dau muie nevestei tale pt 50 lei de persoana . Nu iti este rusine sa ne jignesti ? vino la sediu sa-ti dam si tie ! si n-o mai pupa , sau vino direct sa ne pupi in pula , lichea puturoasa !
1
3
@21:23 mai pielea pulii ia linge-ne noua cacatul ca suntem mult mai multi si tu nehalit ! Muie tie cu cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
3
1
Liviu Dragnea si-a dorit o armata, Carmen Dan i-a oferit Jandarmeria Carmen Dan e sustinuta in aceasta pozitie de Liviu Dragnea, presedintele PSD, pentru a-i oferi acestuia din urma controlul asupra Ministerului de Interne. In linia lui Ion Iliescu, care a avut nevoie de armata minerilor pentru a supravietui la putere in anii '90, la fel si Liviu Dragnea foloseste Jandarmeria si Ministerul de Interne pentru a-si impune vointa si pentru a controla opozitia, dar si propriul partid. In PSD, nu exista democratie, in ciuda declaratiilor unor reprezentanti ai acestui partid. Carmen Dan va face to
5
1
E mult pentru "valoare" ei, mult prea mult. Ne-a facut de rusine.
7
0
la cate perle putea debita analfabeta noastra, 5 minute au fost foarte multe
8
1
Sa ii lingi mingeacul dnei Viorica ! SUCCESURI !!!.
2
11
la cata engleza stia, erau de ajuns 2 min cu tot cu pauza de masa
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272