REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dragnea: „Se desfășoară o tentativă de destabilizare a țării”

Dragnea: „Se desfășoară o tentativă de destabilizare a țării”

Replica API 3 februarie 2017 | 00:55 210

Liviu Dragnea a susținut o conferință de presă joi, 2 februarie, în care a vorbit de ultimele acțiuni din stradă. „Aș vrea sa va spun despre o campanie de minciuna și dezinformare. Au fost niște discuții despre Olguța Vasilescu care nu sunt adevărate. O asemena mașinărie de dezinformare am văzut la Revoluție”, a declarat Dragnea.

"S-a reconfirmat susţinerea pentru Guvernul condus de premierul Grindeanu", a adăugat liderul PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că încercările de subminare a activităţii guvernamentale reprezintă o tentativă de subminare a ordinii de drept din România „prin mijloace mai mult sau mai puţin legale”.

În legătură cu cei care au ieșit la proteste, Dragnea își exprimă respectul față de cei care protestează pașnic. „Avem tot respectul pentru dumnealor. Este dreptul fiecăruia să-și exprime opinia. Este un drept câștigat la Revoluție. Această opinie să se exprime fără violențe. „Nu știu al cui a fost acest plan pentru ca azi-noapte să se ajungă la violențe. Sper că MAI şi Parchetul să reuşească să afle cine a gândit, cine a organizat şi cine a plătit acţiunile violente de azi noapte”, a adăugat liderul PSD.

„Președintele României este în opinia mea autorul moral al violențelor de azi-noapte”, a mai spus Liviu Dragnea.

„Se desfășoară o tentativă de destabilizare a țării”, a punctat Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai bombonel,dar neamtul ce este ? tr. pen.romania nu este a lui,gata ajunge ,ne-am saturat de el.
0
1
Mai infractorule tu ai destabilizat tara ,sau te prefaci ca nu pricepi.Sper ca vei aujnge la un momentdat la puscarie
5
2
Mai prostovanule,mai baiatule,vin-o acasa si nu o supara pe mami ca si asa ai facut numai prostii!!!
6
2
El destabilizeaza tara, scotind pe sest legi in favoarea lui si a acolitilor sai.
10
3
Securistu astra trebuie scos cu japca din sediu pus in tomberon si plimbat prin oras.sa se dea un exemplu cu el asta merita ordinaru asta.ne au saracit vai de capu nostru
8
2
BRAVO LIVIULE !
3
7
Se incearca pe dracu da te ia, cu cine te-a cacat un bou!
10
2
Asta i munca voastra circuriilor ???...Daca aveati munca...erati la munca...boschetariilor !!!.
2
9
Da, se incearca destabilizarea tarii aleia din televizor, de la Antena 3 si RTV. Ce-o sa te faci tu fara tara de la Antena 3?
11
4
Un ratat ca orice ratat pesedist ! Partidul leprelor , partidul javrelor , partidul jigodiilor ! Trageti in pesedei ! Impuscati gunoaiele !
9
3
MANCA CACAT, porcul penal! El si javra de Tariceanu vor sa-si salveze pielea.
18
4
... sau gramatica limbii romane
2
2
Bre Nea Dragnea,nu vrei tu sa faci o fapta buna intregii tari si te duci la puscarie unde iti este locul!!
15
4
Ciuma rosie cica va castiga. Ok, ok.dar cand se va intoarce bumerangul??
16
3
Venim la bucuresti peste tine tinete pe 8 seara sa vezi sute de mii de romani la bucuresti.sobolane.
18
4
pentru toate jigodiile platite care au comentat mai jos duceti va naibii la munca si lasati psd ul sa face treaba in tara asta. prostilor nu vedeti ca astia vor sa ne vanda pe bucati. boilor e vrajeala aia cu coruptia si restul
3
14
DRAGNEA, ORICE, DAR NU MAI MANCA KKT!!! NU TOTI NE UITAM LA LATRINA 3!!!!
21
3
in romanica hotii fac legi in folosul talharilor
21
3
vam votat simi pare rau! nu va e rusine sa ne mintiti in fata in fiecare zi? chiar daca nu am prea multa scoala am inteles azi ca mintiti cu nerusinare.
17
5
Ati destabilizat tara.Nu mai da vina pe popor.Poporul te linseaza.Ati mintit totul.
20
6
Mai votati PSD ul ?
16
5
a uitat sa sublinieze ca tocmai el o conduce
15
5
A primit ordin de la baroni sa-i scoata din puscarii, Nicusor Mazare Strutinschi Hrebenciuc Udrea sunt unii dintre ei. Sa-i bage DNA pe toti la racoare si averile confiscate sa fie transferate la buget pt invatamant si sanatate
19
6
bine ba pesedist imputit de mai jos ca esti tu majoritate cu 3 mil de asistati si senili care v-au votat.restul de 15 mil s-au pishat pe voi de bosorogi imputiti si comunistoizi
18
9
Astia care vor altceva decat majoritatea sa astepte pana la alegerile viitoare. Tradatorilor, cu o suta de mii de bramburiti vreti voi sa va impuneti vointa.Mai sunt peste douazeci de milioane care nu au iesit in strada.
5
16
mai boule! de ce urla oamenii? chiar daca aia care nu te au votat? esti bou sau vrei sa ti salvezi pielea? tu si jigodia de porcushoru... cand ajungeti in fata judeatorilor va cacati pe voi
14
4
PSD-ul trebuie interzis ! Este locul unde se aduna prostia , minciuna , jigodenia si alte tare ale mascaricilor politici de pe la noi . Este posibil sa ma gandesc sa ies cu pusca in public si sa-i decimez pe mafioti ... Mama lor de javre !
14
8
talanu ia chemat in strada duminica iar acum se roaga de Dragnea sa nu faca niuci un fel de miting ca se va sfarsi drastic : Pai bou drku el de ce a incitat sa iasa lumea in strada ? Lasa sa iasa toata lumea si sa mearga direct la Cotroceni sa iasa javra ordinara afara sa spuna ce vrea ?
8
11
sme. Daca justitia asta necorupta il aresta marti dimineata cand a avut proces, acum se linistea tara. Parca e psihopat, asa de tare se teme de justitie si de dreptate si adevar. Un astfel de ... a dat tara peste cap.
11
6
sa-ti iau hamsrerul in p,,a. jegul asta este mai rau ca ciuma.
7
9
jos cu retarzii mintali si boechetarii din piata...Daca aveau de munca nu stateau la baute...
15
19
dragnea asta are examen psihologic? ca nu este normal un handicapat si un penal arunca pisica la altii si da vine pe altii pentru manevrele facute de el
26
11
Hai ca este moarta in cotet nu mai crede nimeni in vicitimizare
18
8
Ordonantele sunt in concordanta cu Dreptul european si jurisprudenta CEDO! Terminati cu manipularile si nu le faceti jocurile PNL-ului si USR-ului! Astia vor capital electoral sa conduca tara! Imaginati-va, Turcan Prim ministru, Nicusor Dan Vicepremier!
18
23
Iesiti din casa ! Daca va pasa !! Pune.ti mana pe topoare , furci , bate si mergeti peste toti pesedistii aia basiti !! Rupeti.le capu . Si puscariasii cu fapte grave impuscatii in cap daca sunt prea pline inchisoriile !!
15
27
Toti suntem prosti ca te-am votat
30
16

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272