REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Dragoș BOERU, instructorul TNT BROTHERS, RĂNIT în urma unei ATERIZĂRI greșite la TUZLA

Dragoș BOERU, instructorul TNT BROTHERS, RĂNIT în urma unei ATERIZĂRI greșite la TUZLA

Replica API 3 octombrie 2021 | 22:13 4377

Dragoș Boeru, instructor și fondator la Asociația Club Sportiv TNT Brothers, dar și Bucur Eugen, cameraman, au ajuns la spital în urma unui eveniment petrecut pe Aerodromul Tuzla. Evenimentul s-a petrecut la finalul lunii septembrie.

(Dragoș Boeru, sursa foto: forbes.ro)

Doi angajați din cadrul Asociației Club Sportiv TNT Brothers au ajuns la spital în urma unui eveniment petrecut pe Aerodromul din Tuzla. Vorbim despre cameramanul Bucur Eugen, dar și despre Boeru Dragoș, instructor și fondator al asociației. În timpul efectuării unui zbor din cadrul cursului de pregătire în vederea obținerii autorizației specifice de tandem, la aterizare, cursantul care conducea tandemul a efectuat un viraj jos, impactul cu solul fiind puternic. Ca urmare a evenimentului, victimele au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Evenimentul a avut loc la sfârșitul lunii septembrie.

ITM a intrat pe fir

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către Asociația Club Sportiv TNT în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța.

Date despre TNT Brothers

TNT Brothers, asociaţie sportivă adusă la viaţă din pasiunea pentru parașutism , menținută și crescută cu dragostea pentru zbor a membrilor săi . Cea mai mare asociație de parașutism din România și una dintre cele mai mari din SE Europei , cu aproximativ 57.000 lansări solo, 14.000 lansări TANDEM, și 300 studenți de de la înființare până în prezent.

TNT Brothers oferă pentru membri săi salturi cu parașuta în Tandem, precum şi cursuri de iniţiere şi licenţiere în parașutism prin metodele AFF (Accelerated Free Fall – cea mai rapidă şi modernă metodă de iniţiere în parașutism ), IAD (Instructor Assisted Deployment), SL (Static Line) şi Tandem. Pentru dețînătorii de licență de parașutism TNT Brothers oferă cursuri avansate pentru pilotarea parașutei , formații în cădere liberă , freefly , wingsuit şi alte discipline.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aventurieri. Orice salt poate fi ultimul, sa le ramina oasele infipte in pamint..
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468