REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Drama despre care Alain Delon nu vorbeşte: a fost abandonat de părinţi la doar 4 ani!

Drama despre care Alain Delon nu vorbeşte: a fost abandonat de părinţi la doar 4 ani!

Replica API 7 ianuarie 2021 | 00:00 1562

Fratele vitreg al actorului a adus subiectul în atenţia publicului cu mărturisirile lui într-o publicaţie franceză.

Alain Delon

Foto: Getty Images

Jean-Francois Delon nu este foarte apropiat de fratele său celebru, dar declară că îl iubeşte. În vârstă de 74 de ani, cu 11 ani mai mic decât Alain Delon (85), Jean-Francois a atins un subiect extrem de sensibil pentru marele actor: dureroasa lui copilărie. Este acel lucru care s-a întâmplat pe când era mic, marcându-l pentru întreaga viaţă: pe când avea doar patru ani, părinţii lui s-au separat şi l-au plasat pe Alain în grija unui cuplu din Fresnes. Altfel spus, mama şi tatăl lui l-au abandonat la acea vârstă fragilă, iar acest subiect a devenit unul tabu pentru Alain.

Ulterior, părinţii lui au făcut încă o greşeală, dar despre aceasta actorul a vorbit într-o rară confesiune: "Majoritatea băieţilor se înrolau pe atunci în armată la 21 de ani, dar părinţii mei au semnat autorizaţia de înrolare fără nicio ezitare deşi eu aveam doar 17 ani. Eram un puşti, iar ei m-au abandonat războiului din Indochina", s-a confesat Alain Delon, care nu şi-a iertat niciodată părinţii pentru acest crud gest. A simţit că mama şi tatăl lui nu l-au iubit deloc şi l-au abandonat de două ori. Iar fratele lui vitreg, Jean-Francois, completează: "La vârsta la care aş fi putut cu adevărat să dezvolt o relaţie apropiată cu Alain, el se afla în Indochina." În schimb, atunci când Alain a devenit celebru, părinţii şi-au dorit să reia legătura cu el. "Erau amândoi mândri că sunt părinţii lui Alain Delon. Dintr-odată şi-au amintit că mai au un fiu. Mama mea chiar a decis să i se spună doamna Delon, deşi divorţase şi numele ei de familie era Boulogne. De fapt, devenise şi ea o groupie, nu era mama mea", a concluzionat amar actorul francez.

După divorţ, atât mama, cât şi tatăl lui s-au recăsătorit, astfel că actorul are o soră vitregă şi doi fraţi vitregi - Jean-Francois fiind unul dintre fraţii vitregi după tatăl Fabien Delon. Dureros este, însă, şi faptul că, profund afectat de aceste experienţe din copilărie şi adolescenţă, Alain Delon a fost, la rândul lui, un tată contestat de fiii lui, care i-au reproşat că nu le-a fost alături, fiind adesea departe de ei pentru a-şi trăi viaţa de star internaţional, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viata de mare star international, o adevarata valoare mondiala si un telent inimaginabil. Viata lunga Maestre al filmului mondial, nu te va egala nimeni niciodata.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212