REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Dumitru Cușu și-a girat averea la bancă pentru a-și renova hotelul din Eforie

Dumitru Cușu și-a girat averea la bancă pentru a-și renova hotelul din Eforie

Mirela PASCAL 13 octombrie 2022 | 00:00 13227

Dumitru Cușu este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din Constanța. Deține Hotelul Dacia Sud din Mamaia, dar și restaurantul The View (fost Vraja Mării) de pe faleza cazinoului din Mamaia. Cușu mai deține și hotelul Belona din Eforie Nord, pe care vrea să-l renoveze, însă stă cam prost cu banii. Motiv pentru care s-a împrumutat în bancă, în total 120.000 de euro. Pentru credit, Cușu și-a lăsat gaj mai multe bunuri.

În decembrie anul trecut, Dumitru Cușu s-a împrumutat în bancă 100.000 de euro de la Banque Banorient France - S.A., Paris, Sucursala România pentru modernizarea hotelului Belona. Nu i-au ajuns banii, așa că, în urmă cu câteva luni, a mai luat 20.000 de euro.

Dumitru Cușu

Și-a pus gaj terenurile și un bloc din Constanța

Cușu a garantat pentru credite cu terenuri situate în proprietatea Agrostar Constanța SA, firmă controlată tot de Dumitru Cușu, și unde asociat cu 12 % este Maria Cușu, fiica afaceristului, dar și Vraja Mării, cu 71 %.

Vorbim despre terenuri situate în satul Săcele, Constanta, în suprafață totală de 27 ha, teren extravilan de 52, 42 ha situate în satul Palazu Mic și satul Piatra, localitatea Mihail Kogălniceanu, teren arabil în Săcele și comuna Istria, în suprafață totală de 53,5 ha. De asemenea, vorbim despre un imobil situat în Constanța, pe strada Avram Iancu, compus din teren și construcție cu 4 etaje ,,proprietatea soților Silvia și Dumitru Cușu. Totodată, s-a instituit ipotecă asupra conturilor deschise sau ce se vor deschide la Banque Banorient - S.A. Paris Sucursala România deținute de Cușu Dumitru, Cușu Silvia și Gheorghița Dumitru.

restaurant The View

Cușu, dator vândut la bănci

În 2019, Cușu a mai luat 400.000 euro, din care mai are de plătit mai puțin de jumătate, dar și 190.000 de euro, din care mai are de plătit 106.000 euro.

Precizăm că Dumitru Cușu mai este implicat, anul trecut, alături de Daniel Pandele, patronul Doraly Mall, în construirea unui imobil de locuințe colective în regim de înălțime de P+4+5Etaje, în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei. Milionarul este acționat la Cupa Internațional SRL, firmă care are ca obiect de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare.

Fiica lui Cușu se iubește cu fratele Elenei Gheorghe

Fiica lui Dumitru Cușu, Maria, se iubește de ceva timp cu fotbalistul Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe.

Maria Cușu a fost căsătorită cu Stelian Carabaș, fost fotbalist la Farul, FC Național sau Steaua. Maria Cușu este implicată activ în afacerile familiei sale, practic moștenitoarea imperiului ridicat de tatăl ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O tyrfa
0
0
si.a girat averea de gogosi inelus si mai cimenteaza c itiva pomi bouarul!
1
1
Ne pisham in branza lui cu artacet.
2
1
Ca The View e cea mai tare. Cand desface Maria picioarele...
8
2
Ca sa te postezi pe Facebook printre palmieri pe plaja la bustul gol și în șorț la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca sa te postezi pe Facebook cu citate filozofice la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să te postezi la aproape 50 de ani într-un magazin cu îmbrăcăminte fake trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să fii angajat la piața TOMIS 3 trebuie sa fii din comuna OVIDIU. Ca să fii din comuna Ovidiu trebuie sa fii un bărbat adevărat cu barba care sa atragă babele, adică un gerontofil. Ca să fii gerontofil din Ovidiu nu trebuie multa educație. Pur și simplu asa te naști.
16
0
Articol platit 100% pentru a denigra imaginea D-lui Cusu . m****a p****l va trage suporta consecintele.
7
4
Cartali plange in dreapta cand o ia iubi cu hyundai jeep si il pune sa astepte la salon cand se aranjeaza 2 ore
3
0
Tararache ala de se penseaza si se epileaza mai traieste? Cum mergea el asa cu pantaloni mulati si camasa descheiata ca sa se vada tatuajele la mokangeala la Eforie si se pozeaza ca fiind in bora-bora. Smecher tare omu
5
0
Acest Runcan daca te uiti la el iti lasa impresia de un om de stiinta in domeniul de escrocat oameni.O lipitoare care a stat numai la panda sa prinda fraieri cu bani care sa-l sponsorizeze si sa stea sa nu faca nimic.Un frustrat care macane de toata lumea la toata lumea.Sta atarnache la toti cu situatie materiala buna ca poate-poate se lipeste de ceva.Pe deasupra e si bipolar.Un prapadit care se crede adolescent trecut de pubertate. Zici ca a fost tinut numai in casa ca fetele mari de parinti,asa o arde prin cluburi vara impreuna cu gasca de amici goniti de acasa de neveste care s-au saturat de trantori. Bah leprelor, mai lasa-ti cocaina.
9
0
Onanistule,nu mai hartui minorele.Esti ditamai batranu.
7
2
ce hotl mirlanesc boschetaresc ptr agricultori si ugeserizeri de la U G S R ,pensionari boschetari
3
3
Baaaaa retardatilor care scrieti aici….face ceva pe voi ma saraciilor Maria Cusu! Ba fost sot care isi baga unghia in gat, nu vezi ma ca degeaba scrii toate nenorocirile? Maria poate fi cum vrea ea, e bogata baaaa, e frumoasa si e buna rau. Iai scos vorbe grele , numai numai sa ii terfelesti imaginea! Dar degeaba, oric ar fi ea, barbatii o vor , nu te mai agita fraiere!
4
10
Maria Cusu o alta dama de companie...o swwugatoare ...prwostirltuata a orasului ....in top cu Madawlina Cartwali , Anasatasia Tanase, Elena Economu.. Toată ziua vedem numai stiri de toate mwuistele orasului
11
1
asta e plin de bani, voi chiar credeti ,minciunile astea ? ii are la cotetul cainelui ingropati,
7
2
Mai bine o lasa pe fiisa gaj,dar nu lua mai mult de 200 euro..ca nu valorează mai mult. Una din machidoancele c***e ale orașului.care sa imbarligat cu țiganii din piata chiliei,iar Cusu bătrân știe asta,ca la chemat pe sedan la el,și ia spus sa o lase în pace ,știu toți machidoni asta.
14
2
ce mizerie betonata si cimentata,zici ca.i bunker.ptr tarani e buna cazemata aia,mai ales ca maninci numai mortaciuni din fermele machi!
10
3
Ba dar asa me ati plictisit cu subiectele astea….pe cine imtereseaza ce face fiisa unui milionar …atata o balacariti si aia cine stie in ce lux sta acum si noi ca prostii stam si vai il compatimim pe tacsu ca arr credite! E om de afaceri cretinilor, logic ca are credite!!! Si ea e prea smechera ca e fiisa, i sa rupe fix de saracii care stau sinse holbeaza ca scrie de ea la ziar! Tara de cretini suntem
8
7
Tipul e CEO la piata Tomis 3. Face bani cu leustean si patrunjel. Vinde in cantitati industriale leustean si patrunjel. Cu mararul merge mai p***t, dar vinde en-gros, cate doua legaturi pe zi din fiecare produs. Mai vindea si pepeni,,dar erau prea grei ca sa-i puna pe cantar ca are fizicul plapand. Cica acum s-a reprofilat pe cannabis medicinal. Ii merge de rupe. Un prosper om de afaceri.
14
2
Când carabas stătea la Medgidia și pleca de acasă dacă trăgea mai tare poarta cădea casa.
13
4
Caca talin și Caca rabaș,doi violatori de minore alungați de fostele de acasă pe motiv de dobitoci.Runcan e cățelul lui Carabaș pentru 2 cafele,un fresh și-o plăcintă la Toscana. Foame lungă și mațe fripte. Agramatul de Carabaș a pierdut găina de aur. Runcan plânge pe lângă el ca nu mai mănâncă cojile de la ouăle găinii de aur. Amândoi au speriat toate femeile din Constanța. Caca talin și Caca rabaș sunt adepți ai zaharului pudră de necaz. Mucoasa nazală e friptă. Caca talin și Caca rabaș.
14
1
In anii '90, hotelul Belona, din Eforie Nord, era in proprietatea Monei De Freitas. Cea care a furat bani multi de la BRD. Cum a ajuns la acest Cusu? S-a rezolvat problema alunecarii catre mare? Hotelul se inclina tot mai mult, an de an.
9
3
Nicio banca nu imprumuta pe cineva supraindatorat Din articol se trage concluzia Cu cat esti mai indatorat- esti mai bogat Minciuni plus smecherii modelul succesului in afaceri in Rrromania
9
1
Cusu sa ne s**a!
7
2
Iar stiri cu cipanzei, bleah, pute a branza!
15
4
Acum incep din nou comentAriile din partea fostului sa curga…..Stelian crapa de nervi si de invidie ca ia dat viteza fosta lui sotie! El o barfeste peste tot si ii scoate vb cu tiganii!!!! Sa ti fie rusine ma! Femeia si familia ei ti au facut nunai bine!! Si tu asa le multumesti….invidiosule
9
1
I-am dat mui de cate o ora
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212