REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dumitru Dragomir, despre cazul Halep: „A fost o răzbunare a soției geloase a lui Mouratoglou“

Dumitru Dragomir, despre cazul Halep: „A fost o răzbunare a soției geloase a lui Mouratoglou“

A.F. 28 ianuarie 2023 | 12:56 13888

Dumitru Dragomir consideră că soția antrenorului francez Patrick Mouratoglou ar fi sabotat-o intenționat pe Simona Halep și în acest fel s-a ajuns la cazul șocant de dopaj care a uimit lumea tenisului.

 Dumitru Dragomir, despre cazul Halep: „A fost o razbunare a sotiei geloase a lui Mouratoglou“Patrick și Ada Mouratoglou, Simona Halep

„Dar pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat! Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui. Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă”, a declarat Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Dumitru Dragomir e convins însă că Simona Halep nu va scăpa de suspendare: „Nu are nicio șansă pentru că e româncă!”, spune el.

„Oracolul din Bălcești” e convins că tenismena din Constanța va avea parte de susținerea fanilor indiferent de decizie:

„Poți să cazi din cauza unei greșeli sau chiar a unei răzbunări. Să știi de la mine: dacă faci un sondaj în această țară, 95% sunt de partea ei”, a explicat Dragomir, citează stirilekanald.ro.

 Dumitru Dragomir, despre cazul Halep: „A fost o razbunare a sotiei geloase a lui Mouratoglou“

Bârfe legate de gelozia soției lui Patrick Mouratoglou

Divorțul fulger de anul trecut dintre Simona Halep și Toni Iuruc a pus pe toată lumea pe gânduri la momentul respectiv. Tenismena și omul de afaceri au decis să pună punct mariajului la mai puțin de un an de la cununia civilă și cu doar puțin timp înainte să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

În spațiul public s-a vorbit de mai multe motive care ar fi dus la destrămarea mariajului dintre cei doi. Printre aceste zvonuri a fost și ipoteza potrivit căreia sportiva și antrenorul său ar fi avut o relație mai mult decât una strict profesională.

Bârfa a ajuns și la urechile Adei Mouratoglou, soția lui Patrick Mouratoglou, care pur și simplu ar fi luat foc! Aceasta ar fi amenințat-o pe Simona Halep la acel moment, pe un grup cu prietenele ei apropiate, potrivit cancan.ro.

 Dumitru Dragomir, despre cazul Halep: „A fost o razbunare a sotiei geloase a lui Mouratoglou“

Soția lui Mouratoglou: „Am să mă ocup eu de asta!“

Soția antrenorului de tenis le-ar fi mărturisit apropiaților că vrea cu orice preț să aibă o discuție cu românca, ba mai mult ar fi promis că va avea grijă ca si colaborarea pe plan sportiv dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglu să ia sfârșit.

Asta înainte de scandalul legat de dopajul sportivei. „D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun că poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus atunci Ada Mouratoglou, potrivit sursei citate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu de la bun inceput am avut această gândire și dacă mă gândesc că a aranjat împreună o excursie in Grecia. Au luat masa împreună?Au băut impreunApoi soția dansului i-a și promis că o aranjează ea. Toate astea m-a dus la această bănuială care e mai greu de controlat.Dar Simona oare s-a gândit și la această variantă ?Sau îi este frica de ea?
0
4
Bah da prea le stie nea mitica pe toate. Pesemne ca de aia nu a cazut la parnaie, ca stie multe despre multi. Acum, daca a noastra a dat de gustul pwli ce sa facem, isi duce soarta. Eu cand va zic ca armancele-s arzoaice nu ma credeti. E, uite, cum dau de pwl, cum cauta mai mult si mai multi. Oricum, sa le dea D-zeu sanatate, ca-s calde-n gura. Pooop!
4
4
Asta este fostul tablagiu militian Mitica,el le ia apararea celor care fenteaza legea pentru ca si el este un i*******r necondamnat este adevarat dar el singur se lauda cu traficul pe care il facea pe timpul lui Ceausescu cand el era la Victoria Bucuresti si la fiecare revenite in tara era autocarul plin cu aparate video,tigari,blugi si alte chestii dastea care se cautau in Romania,deci daca pe timpul lui nea Nicu cand mai era lege in Romania facea militianul trafic va dati seama ce a facut asta dupa 1990 cand in Romania sa dat liber la furat.
4
0
Si sa gelozit brazilianca
4
2
cioa ra a innebunit cand a vazut cat duce ci paneza.
6
5
MIlitianu Mitca nu trebuia sa fie in puscarie, asta crede ca peste tot se face cum facea el in fotbalul pe care l-a distrus,in mintea lui scurta toata lumea fura si se tine doar de mismasuri.Militica cooperativa numai la tine in cap e valabila
8
3
Muratoglu MARTALOGU KARYCYOGLU dupa tenis ism lu oaia proata mult PENNYS acum umbla krakanata K RATZA KIRATzA MUYATZA
11
6
Insanity reigns supreme in the minds of idiots
3
5
asa si?cine a dat cu chizdaul in stinga si in dreapta?
11
5
Mouratoglu a f***t oaia de la stejaru cu cas intre dinti an c*r
15
6
Hlepa a confundat tenisul jocul cu stremeleacul.D´aia a tacut si tace ca rahatul in iarba,ca daca faci sapaturi ajungi la stremeleacul lui martatoglu.
17
5
Halepei, cu nevasta lui Iuruc i-a mers, umbla cu Iuruc când era însurat, dar îl băgase la înaintare pe fi-su lu’ Tea Sponte, îl folosea pe ăla ca paravan. Nevasta lu’ Iuruc ce sa faca femeia, biata de ea?! A vrut Iuruc sa divorțeaze ca prinsese oaia de aur, a divorțat femeia, discret și in tăcere, in durerea ei de muiere înșelată. Dar uite ca in cazul mutambei lui Murat nu i-a mers, ca “nevinovatei” halepa ii plac însurații. Numai ca mutamba melanoderma s-a sesizat si si-a aparat teritoriul. Nu a drogat-o mutamba, dar clar a liniștit-o pe halepă, care nu si-ar fi dorit clar sa fie făcută de rahat intr-un scandal pe care cu siguranța mutamba l-ar fi făcut public. Deci, halepo, nu toate nevestele sunt ca nevasta lui Iuruc, sa-si înghită amărăciunea in tăcere. Lasă însurații, ca data viitoare poate îți umfla vreuna mai tare nasul ăla borcănat pe care îl ai.
23
8
Mai frumoasa aia decât telemeaua
14
4
Ești o bucată căzută din rai
7
7
Singurii care fac calculul la profit odată la 4 zile sunt cei de la PINDU. Nu au ei treaba ca vine sfârșitul lunii și trebuie sa plătească tva, impozit pe profit, contribuții la salarii, salariile angajaților. Asta DA afacere. Ăștia de la PINDU au audiențe când sunt plictisiți. Se înghesuie makidonii sa îi sune ca să le dea bună ziua. După că ce cântă în scârbă la nunți doar 3-4 ore, mănâncă meniu de nuntaș, beau bautura nuntașilor, mai rămâne sa "înțepe la găurică" și mireasa cu nașa. Cum mă să dai la niște lăutari cu 4 clase 6-7000 de euro pe seară? Pai ma makidoni, voi vă meritați soarta mă nebunilor. Păi la banii ăștia, alde PINDU meritau să fie puși să și gătească meniul de nuntă în bucătărie pentru nuntași. Porma vă mirați că își ridica blocuri.
26
2
Idiotul asta patentat, Mitica, asa zisul Oracol de la Balcesti care a batut campii cu gratie si nici o previziune de-a lui nu s-a adeverit in domeniul fotbalistic, iata ca a nimerit-o si el legat de Simona!
11
7
Bijduveanca Halep aleargă după mătărângă
21
8
ce sa faci daca patrick si-a luat o negresa. asa sunt astea, au alt caracter si comportament fata de europence.
9
10
Bai Stere cum iesi tu in lume fara sa legi 3 vorbe de p***t ce esti. Un Arogant mai nesimtit ca tine nu exista in tot orasul. Trebuie sa dai bacsis 20 la suta la restaurant ca toata lumea.
17
8
mai mincinos ca evazionistul asta hot nu gasesti. a scapat de puscarie ca a furat la liga si continua cu furaciunile. un cipanez care fura conform traditiei populare la neamul asta de hoti. daca il da in judecata nevasta lui Muratoglu atunci sa vedem ce face mitica cu probeaza el minciunile lui
24
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614