REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dumitru Nancu: Mediul de afaceri din județul Constanța a beneficiat de 3 miliarde de lei oferite prin IMM Invest. Video

Dumitru Nancu: Mediul de afaceri din județul Constanța a beneficiat de 3 miliarde de lei oferite prin IMM Invest. Video

A.C. 17 februarie 2024 | 00:00 387

Dumitru Nancu, directorul general al Fondului NaÅ£ional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri È™i vicepreÈ™edinte al AsociaÅ£iei Europene a InstituÅ£iilor de Garantare, s-a aflat în studioul Replica, unde a discutat despre relansarea programului IMM Invest Plus. Acesta a vorbit È™i despre faptul că judeÈ›ul ConstanÈ›a este pe podium în ceea ce priveÈ™te valoarea garanÈ›iilor.

Dumitru Nancu: Mediul de afaceri din judetul Constanta a beneficiat de 3 miliarde de lei oferite prin IMM Invest. VideoDumitru Nancu

O analiză a ultimilor trei ani ilustrează succesul de care programul IMM Invest s-a bucurat, cât È™i influenÈ›a pe care acesta a avut-o asupra economiei naÈ›ionale. De asemenea, prin programe precum acesta, FNGCIMM a avut un impact considerabil asupra mediului de afaceri naÈ›ional, fapt recunoscut în cadrul unei È™edinÈ›e a AsociaÈ›iei Europene a InstituÈ›iilor Financiare de Garantare È™i Creditare din Europa.

,,Am avut un parteneriat cu AgenÈ›ia pentru IMM-uri din ConstanÈ›a, acest parteneriat l-am dezvoltat È™i la nivel naÈ›ional cu AgenÈ›ia pentru IMM-uri la Cluj È™i urmează Craiova. Pe judeÈ›ul ConstanÈ›a, de la începutul IMM Invest până în prezent, sunt 3000 de IMM-uri, peste 10% din mediul de afaceri activ din municipiul ConstanÈ›a, au beneficiat de acest program. GaranÈ›iile sunt de 2,5 miliarde de lei, iar mediul de afaceri din judeÈ›ul ConstanÈ›a a beneficiat de 3 miliarde de lei oferite prin IMM Invest. Ca un top naÈ›ional, în funcÈ›ie de valoarea garanÈ›iilor, ConstanÈ›a este pe podium: locul 3 - IMM Invest Plus È™i locul 4 - IMM Invest. Mediul de afaceri din ConstanÈ›a este foarte activ”, a transmis Nancu.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212