REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

După ce a demisionat, Lucian Șova vorbește despre DEZASTRUL de la metrou: Poate fi oricând ÎNCHIS!

După ce a demisionat, Lucian Șova vorbește despre DEZASTRUL de la metrou: Poate fi oricând ÎNCHIS!

Replica API 24 noiembrie 2018 | 04:31 303

Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, a susținut, joi seara, într-o emisiune la B1 TV, că firma de construcții Astaldi poate oricând să blocheze conturile Metrorex, deoarece are de recuperat 47 de milioane de euro, notează stiripesurse.ro.

Ministrul demisionar al Transporturilor a precizat, că i-a spus despre această situație ministrului Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, joi, iar Astaldi a câștigat această dispută la toate instanțele.

„Practic mâine, dacă vrea să închidă metroul, poate, că are hotărâre judecătorească, la orice oră. Guvernul știe acest lucru. (...) Poate să îi blocheze conturile. De trei luni fac eforturi de a plăti această sumă și fac eforturi, încununate cu succes, până la această oră, de a identifica și prezumitivii vinovați”, a explicat, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, Lucian Șova, care și-a depus demisia din funcția de ministru al Transporturilor joi.

De asemenea, de curând, ministrul demisionar al Transporturilor a precizat că a trimis către OLAF raportul Corpului de control al Ministerului Transporturilor privind această situație.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentarii si masuri cand esti ministru fiindca ai si puterea si obligatia de a face acest lucru. Dupa ce nu mai esti " ciocul mic " ca te faci de ras.
3
0
Dar de raportul de la ARSVOM cu Hercules ,DNA doarme sau nu..... Manole ,Cretu sa plateasca
1
0
desigur se puteau plati banii dar astaldi a dat spaga deja celor care au angajat-o iar acum sunt altii care cer si ei si evident aia nu pot da comision la fiecare gasca de ministrii care se prerinda pe la guvern
4
0
nu e mai bine s aplatim ce avem de platit catre oamenii astia si sa anulam ajutorul de 100 mil euro catre Moldoveni ???
0
3
Dar despre neregulile de la apc oare de ce nu vorbeste?
7
0
Din titlu am avut impresia ca Sova poate fi inchis in orice moment.
5
0
Probabil unul dintre putinii ministri competenti, dar destituit.... Cat despre jigodiile de la Metrou i-as da afara pe toti si as angaja altii... ca pe salarii de 7-8000 lei sigur nu ar dura mult toata operatiunea.
1
7
dupa razboi toti sunt viteji de ce n-a avut sange s-o spuna cand era ministru si daca stia de ce n-a rezolvat-o ca vedem la rectificare s-au taiat bani ca nu s-au cheltuit de ce n-a achitat datoria ca era operator de credite prin functia care o avea
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272