REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

După ce a fost SOMAT să-și DEMOLEZE TERASA construită ILEGAL, PICOIU continuă să se EXTINDĂ

După ce a fost SOMAT să-și DEMOLEZE TERASA construită ILEGAL, PICOIU continuă să se EXTINDĂ

Replica API 1 iunie 2021 | 12:21 18706

Valentin Picoiu, acționar unic și administrator al societății Oxfix Market SRL, continuă să-și extindă afacerea, asta, deși, la începutul anului 2021, împreună cu mulți alți afaceriști constănțeni, a fost somat să-și desființeze terasa (Barrels, din Mamaia), care era construită ilegal. Însă, autoritățile au decis ulterior că structura existentă poate fi autorizată. Astfel, societatea Oxfix Market SRL a solicitat și obținut în cursul zilei de miercuri, 26 mai, un certificat de urbanism în vederea construirii unei pergole la corpul C1.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, anunța, în luna noiembrie a anului trecut, că a identificat o terasă construită ilegal pe domeniul public şi promitea, în mod public, că va face toate demersurile necesare pentru ca aceasta să fie demolată. Zis și făcut, astfel că, de la începutul acestui an peste 20 de operatori economici au fost somați să intre în legalitate și să desființeze construcțiile de pe domeniul public.

Citește și:DUȘU, DRUGĂ și PICOIU, printre PATRONII teraselor ridicate ILEGAL în Constanța și Mamaia

Printre aceștia se număra și Terasa Barrels, din Mamaia, care funcționează pe SC Oxfix Market SRL al cărei acționar unic și administrator pe Valentin Picoiu.

Prima terasă care a fost desființată este cea frecventată de fostul viceprimar, Dumitru Babu. Vorbim de Mio Caffe. Ulterior, de la începutul anului, alți 20 de agenți economici au fost somați să-și desființeze construcțiile ridicate ilegal pe domeniul public.

(sursa foto: Facebook.com)

Picoiu vrea să intre în legalitate

Primăria Municipiului Constanța a emis în cursul zilei de miercuri, 26 mai a.c., un certificat de urbanism pentru societatea Oxfix Market SRL pentru ,,Construire pergolă la corpul C1, conform Dex - Pergolă - Construcție ușoară într-un parc sau într-o grădină, formată dintr-o rețea de grinzi de lemn susținute de șiruri de coloane, de stâlpi pe care se întind plante agățătoare decorative”.

Cristiana Picoiu

Terasa Barrels, din Mamaia, funcționează pe SC Oxfix Market SRL al cărei acționar unic și administrator pe Valentin Picoiu. Soția acestuia, Cristiana, este bună prietenă cu soția fostului șef de la Confort Urban, Viorel Farcaș. Firma soților Picoiu, Pico Rent SRL a obținut, din 2013, mai multe contracte cu Primaria Constanța pentru amenajarea de parcări și borduri, afacere tranzacționată în perioada fostului primar Mazăre și al secundului său, Făgădău.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt Hot, fur, dar vreau sa muncesc cinstit......cam ase e asta
1
1
normal ca sa construiesti trebuie sa gasesti un zid parasit deci ca sa extinda trebuie sa darame
9
1
pergola grinzi de lemn plante ....nesimtiti eu am avut o asa terasa doar grinzi de lemn cu plate agatatoare si m-au pus sa o demolez dar DOMNUL sa le fie demolata viata tuturor celor care nu au avut loc de pergola mea
11
1
E nemiscata, nimic clintit la ea!
14
2
Succes dom Picoiu
2
16

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468