REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

După ce Florin Cîțu I-A IGNORAT, sindicaliștii din Educație bat la poarta lui Klaus Iohannis

După ce Florin Cîțu I-A IGNORAT, sindicaliștii din Educație bat la poarta lui Klaus Iohannis

Replica API 15 februarie 2021 | 17:53 1487

Sindicaliștii din Educație îi cer președintelui Klaus Iohannis să se implice în calitatea sa de mediator între stat și societate pentru a rezolva problemele din sistemul de învățământ, acuzând că premierul a tratat cu indiferență solicitările de dialog, anunță MEDIAFAX, citat de stiripesurse.ro

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” și Federația Națională Sindicală „Alma Mater”, îi cer președintelui Iohannis să stabilească o întâlnire cu ei pentru a discuta problemele din sistemul de învățământ.

Sindicaliștii acuză că apelează la președinte, în calitate de mediator între stat și societate”, întrucât, de la învestirea Guvernului Cîțu și până în prezent, „Florin Vasile Cîțu a tratat cu indiferență solicitările noastre de dialog, în vederea discutării și identificării celor ai bune soluții pentru rezolvarea problemelor stringente ale sistemului și ale salariaților săi, refuzând orice întrevedere cu reprezentanții federațiilor sindicale reprezentative din educație”.

Ei spun că cer acest lucru în numele celor peste 300.000 de salariați din învățământ ale căror drepturi și interese le reprezintă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand a taiat basau salariile topaiati dansul pinguinului si spuneati ca faceti greva, acum invatati jerusalema!!!!
1
1
..ce sindicalisti...sindicalisti care au niste venituri anuale babane si care in afara de gargara nu fac absolut nimic...sindicalisti care dupa ce se lasa de gargara se adapostesc la un loc caldut in parlamentul Romaniei cu pensii speciale...
7
0
Aceiasi sindicalisti care au refuzat sa-si faca public veniturile in instanta, si care pusi in fata faptului, si-au retras actiunea, in procesul cu D. Funeriu. Aceiasi care veneau adusi la proteste cu autocarele de catre PSD? Aceiasi care cereau spor de calculator, la lucrul de acasa, un an de zile? Cu meditatiile neimpozitate? Au pierdut cadourile din banii stransi de parinti? Aceiasi sindicalisti care semneaza, an de an, protocoale de colaborare cu PSD? Sa fim seriosi...
5
3
ca atunci protestau angajati ong-urilor si multinationalelor din bucuresti platiti si trimisi in piata la care se adaugau o parte din gugustiucii creduli!!!
4
3
Il doare in pula pe Catu si ai lui de sindicate sau de prostimea care i-au votat. Acum rabdati fratilor sau iesiti in Piata si punetii pe fuga. Aveti tot ce v-ati dorit asa ati votat sa va fie mai bine.
10
4
golanii astia USR si PNL vor avea soarta PDL
8
5
Care poarta???...Eu sunt la SCHII ma doare la schiurii
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212