REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
6.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

După ce și-a pierdut averea, Bănel Nicoliță intră în afaceri cu Mario Jardel

După ce și-a pierdut averea, Bănel Nicoliță intră în afaceri cu Mario Jardel

Andreea POPA 22 august 2023 | 00:00 5730

Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a decis să intre în afaceri, la scurt timp după ce a recunoscut că și-a pierdut toată averea de milioane de euro, strânsă de-a lungul carierei sale. Bănel este unanim apreciat, de toată suflarea fotbalistică din România, indiferent de culoarea clubului, drept unul dintre cei inimoși și serioși jucători români, iar acum a decis să o ia de la capăt, cu o firmă denumită după porecla sa de pe teren - Mario Jardel Company SRL.

Dupa ce si-a pierdut averea, Banel Nicolita intra in afaceri cu Mario Jardel

Bănel Nicoliță a înființat pe 24 iulie 2023 societatea comercială Mario Jardel Company SRL, cu sediul într-un apartament de la etajul 5 al unui bloc de pe strada Doamna Ghica, din Sectorul 2 al Bucureștiului.

Firma are un capital social de 200 lei și a declarat ca domeniu principal de activitate ”Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet”. Vânzările pe internet sunt un domeniu nou pentru fostul fotbalist ajuns acum la 38 de ani, după ce și-a pierdut toată averea pariind pe pasiunea vieții sale, fotbalul.

Dupa ce si-a pierdut averea, Banel Nicolita intra in afaceri cu Mario Jardel sediul firmei

Și-a deschis și școală de fotbal

Cel poreclit Jardel pe când juca la Steaua, datorită asemănării sale fizice cu celebrul jucător brazilian Mario Jardel de Almeida Ribeiro, își investise ultimii 300.000 de euro în clubul de liga a III-a CS Făurei, din localitatea natală. Echipa i-a mâncat însă toți banii, iar în 2022 a decis să se retragă din proiectul său de suflet. Jardel nu poate sta însă departe de fotbal, astfel încât, înainte de a deschide firma de vânzări pe internet din București, a înființat și Școala de Fotbal Bănel Nicoliță.

Dupa ce si-a pierdut averea, Banel Nicolita intra in afaceri cu Mario Jardel

Bănel Nicoliță a evoluat de-a lungul carierei sale la Dacia Unirea Brăila, Poli Timișoara, Steaua, Saint Etienne, Nantes, Viitorul Constanța, ASA Târgu Mureș și Aris Limalssol, adunând și 55 de selecții la echipa națională.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Mai bine se facea peste.
1
0
Demisia ministrului de interne , demisia sefului ipj constanta si adjunctului sau , cel care a fost sef la Mangalia ! Afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa din sistem !
3
0
Luați o in gooura
6
1
Jarthel jucător de fotbal și păcănele Ai băgat la păcanele te umpli de muwele Un exemplu pentru multi care bagă la păcanele Dacă a băgat tot ce a câștigat în fotbal și nu a luat nimic care vă băgați salarii sau micile afaceri nimic veți lua Patroni de păcănele ful terenuri și imobiliare în toată țara
15
1
Mario JAGARDEL !
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407