REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

După CLANURILE COTAC și ȘERBAN, DIICOT a SĂLTAT și CĂLDĂRARII!

După CLANURILE COTAC și ȘERBAN, DIICOT a SĂLTAT și CĂLDĂRARII!

Replica API 22 mai 2021 | 00:08 10449

După ce DIICOT a intrat tare în clanurile Rădulescu, cunoscut ca și ”Cotac”, dar și Șerban, iată că acum a venit rândul Căldărarilor. Mai exact, au fost efectuate percheziții domiciliare, într-un dosar de trafic de droguri, trei persoane fiind arestate preventiv. Este vorba despre Florin Căldăraru, George Căldăraru și Marioara Căldăraru.

Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, la data de 18.05.2021, împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul și S.C.C.O. Tulcea, la data de 18.05.2021, au efectuat 3 percheziții domiciliare în orașul Măcin, județul Tulcea în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și produse cu efecte psihoactive. Din probele administrate în cauză rezultă suspiciunea rezonabilă că, în cursul anului 2020, la nivelul orașului Măcin s-a constituit un grup infracțional organizat, ce comercializa cannabis și produse cu efecte psihoactive tinerilor din zonă. Cu ocazia efectuării perchezițiilor au fost identificate și ridicate cantitățile de aproximativ 90 grame de produse cu efecte psihoactive și 50 grame de cannabis, recipiente și substanțe folosite la prepararea produselor cu efecte psihoactive, sume de bani și două cântare electronice de precizie folosite la porționarea și comercializarea drogurilor.

La data de 18.05.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea a 3 inculpați, iar la data de 19.05.2021, Tribunalul Tulcea a dispus luarea măsurii arestării preventive față de aceștia, pentru o perioadă de 30 de zile față de aceștia, fiind vorba despre Florin Căldăraru, George Căldăraru și Marioara Căldăraru.

Legătura dintre Șerbani, Cotaci și Căldărari

Potrivit informațiilor noastre, clanurile Cotac (de fapt, Rădulescu) și Șerban sunt mai sus pe scara ierarhică a infracțiunilor. Apoi urmează Căldăraru.

Locuiesc în aceeași zonă, cunoscută ca zona Cetate, însă ar avea treburile împărțite: primii pe proxenetism, ceilalți pe droguri. Că au și alte activități infracționale secundare, cu siguranță că vor afla oamenii legii. Locuitorii din Măcin susțin că toți sunt cunoscuți și că ei fac ”legea”. Plus, nu se feresc să-și etaleze modul de trai, în sensul de petreceri scumpe, mașini de lux, haine de firmă și imobile impunătoare.

Citește detalii despre clanurile Cotac și Șerban AICI: Ce AVERI au făcut PROXENEȚII din clanurile COTAC și Șerban, de pe urma FETIȚELOR! Video

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti si acolo niste clanuri
3
0
Mwie tie si lu mata de retard ca pnl e la putere de 1 an si tot dati vina aiurea. Puneti draq mana si faceti treaba
1
4
Iar DNA si ANAF controleaza babele de marar sau doarme. Mwie pised.
7
2
A trebuit sa treaca mai bine de 30 de ani, ca sa inceapa sa-i adune pe astia, care n-au muncit o zi in viata lor, n-au stiut decat sa fure si sa insele, dar se dau discriminati.
17
2
In constanta atii lasat numai sifoanele acasa sa vanda droguri in continuare degeaba
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367