REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
11.7° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

După marile schimbări, Predoiu și Despescu au ajuns la IPJ Constanța. Video

După marile schimbări, Predoiu și Despescu au ajuns la IPJ Constanța. Video

Ana Maria LIPAN 10 noiembrie 2023 | 00:00 4504

Joi, 9 noiembrie a.c., ora 15:45 la sediul Serviciului Rutier, a avut loc o conferință de presă la care au participat, printre alții Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Bogdan Despescu dar și Benone-Marian Matei, inspectorul general al Poliției Române. Evenimentul are loc la doar o zi după anunțarea unor noi șefi noi la IPJ Constanța

Dupa marile schimbari, Predoiu si Despescu au ajuns la IPJ Constanta. VideoStânga- Cătălin Predoiu, dreapta- Bogdan Despescu

Prezentă este și Mădălina Vlangăn, fostă șefă a IPJ Constanța, numită de același Predoiu după tragedia de la 2 Mai.

Dupa marile schimbari, Predoiu si Despescu au ajuns la IPJ Constanta. Videocentru - Mădălina Vlangăr

Predoiu i-a mulțumit lui Vlangăr pentru că a acceptat să preia conducerea Inspectoratului, într-un moment dificil, până la demararea proiectului pilot.

„Proiectul nu este doar un exercițiu teoretic, au fost gândite măsurile astfel încât sa fie realiste, au fost gândire resursele care să susțină aceste măsuri astfel încât ele să fie aplicate, să devină realitate, într-un interval de aproximativ 6-8 luni, ca până în luna iunie a anului următor să implementăm toate măsurile preconizate. Sunt gândite metode de atragere a resurselor de personal, impactul bugetar, etapele administrative, procedurale, toate așezate într-un plan coerent pe care să-l punem în aplicare începând de azi. Și o să ne întindem cu acest plan pe un calendar foarte bine definit, astfel încât în câteva luni să avem un Inspectorat de Poliție Județeană modern, adaptat și mult mai eficient, care e capabil să servească comunitatea și cetățenii județului Constanța mult mai bine“, a declarat Cătălin Predoiu.

Dupa marile schimbari, Predoiu si Despescu au ajuns la IPJ Constanta. VideoCătană Daniel Ovidiu, șef adjunct al IPJ Constanţa

„Nu în ultimul rând, ne propunem o consolidare a încrederii cetățenilor în polițiști și în Inspectoratul de Poliție Constanța. Asta presupune un efort de comunicare, o anumită transparență, față de cetățeni, față de media. Comunicarea este un instrument modern al oricărei instituții publice și private într-o lume deschisă, o lume în care informația circulă iar cetățeanul vrea să fie informat complet și cât mai rapid asupra tuturor aspectelor organizării și funcționării unei instituții.“, a adăugat Predoiu.

Dupa marile schimbari, Predoiu si Despescu au ajuns la IPJ Constanta. VideoDumitru Bîltag, noul șef al IPJ Constanța

„Vă asigur că eu voi fi foarte transparent cu dvs, vă propun un parteneriat corect, și asta doar pentru informarea corectă a cetățeanului. Eu vă asigur că IPJ Constanța va fi un partener de încredere pe această linie. Eu aș vrea să vă spun ce am făcut în ultimii 26 de ani jumate, de când sunt ofițer operativ, în cadrul Poliției Române. Am avut mai multe funcții de execuție, deci nu am fost doar pe funcții de conducere, mi-am construit cariera cu profesionalism, cu atenție, în sensul de a nu avea niciun fel de legătură cu persoanele certate cu legea și vă asigur că în cei 26 de ani n-am niciun moment în care să nu fi respectat întocmai cadrul normativ, sau un moment în care să fiu nevoit să pun capul în pământ. Sunt singurul ofițer din Poliția Română care a condus la nivel teritorial, pe parcursul a 10 ani, toate cele 3 structuri mari de Poliţie care sunt înfiinţate în acest moment la nivelul judeţului Constanţa. Din 2012 până în 2014 - şef BCCO Târgu Mureş - un judeţ mare, după care am fost inspector-şef, pe parcursul a 7 ani, şi încă un an şi 7 luni, şef BOS (Brigada de Operaţiuni Speciale, n.r.)“, a declarat Dumitru Bîltag, noul șef al IPJ Constanța.

 

 

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primul care trebuia schimbat e ala de lângă tine! Securistul care a pus microfoane cu sipi in tot Mai ul ala. Ai grija ce vorbești in birou! Vezi materialul Recorder de pe YouTube! Verifica prizele și Ac urile ca ajungi pe lista lui de șantajabili ca doctorul și cei dinaintea lui!
4
0
In pandemie numai terasa domului Despescu functiona pe plaja. Bai gunoi ordinar, invinuiesti alti oameni sa ii scoti in fata presei ca sa te dai marele corect.
3
0
Astia mananca de peste tot, altfel nu ar mai fi bătaie pe ciolan. Peștele de la cap se impute, spune o vorba adevarata din bătrâni, deci sefii sunt niste javre, de acolo trebuie sa vina schimbarea, daca voi înlocuiți o javra cu o jarla, nimic nu se va schimba in bine
4
0
Sunt Piron Madalin din Cernavodă consilier vânzari auto mașini ciordite din EU nu am absolvit nicio clasa primara în Ro nu am avut niciodată munca și sunt multi miliardar in valuta.Nu aveți cum sa spargeți mafia bombardierilor din Ro.
4
0
Predoiu declara ca Romania este o tara sigura unde oamenii de afaceri nu au nevoie de trei randuri de garzi.Asta la o zi dupa ce un om de afaceri din Sibiu este omorat in bataie si jefuit in propria casa!
6
0
Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare.
6
4
Pina cind nu dipare poponarul asta de Despescu , si mai sunt vreo doi pe acolo , nu se va intimpla nimic bun in Politia Romana , Predoiu este un mare C.ACAT
12
0
Bain frate,ce fețe schimonosite au toti militienii astia.Cred ca de la frustrari…
7
1
Despescu este cel care a distrus Politia și nu doar politia Cta tot Mai ul cu metodele lui securiste cu Sipi în binom cu Dna. Din păcate mulți profesioniști au fost scoși din sistem de acest securist și în prezent sunt puși pe funcții doar aserviții nu specialiștii experimentați în viata reala. Din păcate timpul îmi va da dreptate dar anii vor fi trecuți din viețile noastre.
14
0
Predoiu declara ca traim intr-o tara sigura,oamenii potenti financiar nu au nevoie de trei randuri de garzi.Asta la o zi dupa ce un om de afaceri din Sibiu este omorat in propria casa. Comentariile sunt de prisos!
11
0
numai hoti si jmekeri pe mana cu chinezii. Containerele de marfa trec cu antemergator militian din judet in judet la Dragonul Rosu si Ciolacu se plange ca nu are bani.
11
3
Despecsu este capetenia infractorilor din Militie.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218