REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
12.5° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

După ploaie, Mamaia s-a transformat în „Mica Veneție”. Video

După ploaie, Mamaia s-a transformat în „Mica Veneție”. Video

Andreea CONDURACHE 1 mai 2024 | 00:00 4652

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis marți, 30 aprilie a.c., o atenționare de cod pentru județul Constanța. Astfel, după ploile torențiale, Mamaia s-a transformat într-o „Mică Veneție”, mai multe artere principale fiind inundate, dând mari bătăi de cap șoferilor.

Dupa ploaie, Mamaia s-a transformat in „Mica Venetie”. Videostațiunea Mamaia, zona Butoaie

Ploile au luat cu asalt județul Constanța, meteorologii anunțând ploi abundente până în a doua parte a zilei. Astfel, în municipiu, dar și în stațiunea Mamaia deja s-a instalat prăpădul. Nici bine nu a început să plouă, iar străzi din stațiunea Mamaia și municipiul Constanța sunt deja inundate!

Dupa ploaie, Mamaia s-a transformat in „Mica Venetie”. Videostațiunea Mamaia, zona Butoaie

Cantitatea mare de precipitaţii a inundat mai multe străzi din oraş, dar şi porţiuni din staţiunea Mamaia, în zona la Butoaie.

Dupa ploaie, Mamaia s-a transformat in „Mica Venetie”. Videostațiunea Mamaia, zona Butoaie

Cantitățile de apă vor depăși 35 de l/mp, în zona avertizată în ultimele 18 ore s-au strâns deja 40-50l/mp.

Video 1:

.

Video 2:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chitac ca el pe apa se drplaseaza!
4
0
nu s-au facut rigole si canalizare pluviala ptr ca proiectarea si constructia ar fi costat destul de mult si s-a facut doar strictul necesar sau nici atat; in toate orasele mari canalizarea menajera preia apele pluviale si adesea nu face fata atat din cauza dimensiunii cat si a infundarii partiale cu gunoaie ptr ca curatenia ei costa si nu se face niciodata pana nu se infunda complet adesea nici atunci pe scurt tara subdezvoltata
7
2
efectul PSD plus cipaniada care a distrus constanta!
6
1
Chelaru, in cardasie cu cipanzeii au distrus o statiune. De ce e liber acest individ ?
6
1
Felicitări celor care au achiziționat apartamente pe malul marii,din munca cinstita nu știau ca au nevoie de Permis de barca de la ANR
9
0
E frumos in mamaia nord ajungi la bloc direct cu vaporul. Noroi si betoane
8
0
Vacanta de 7 zile prin Sardinia, Barcelona, Genova (Portofino) si Napoli, 582 euro! (include zbor dus-intors, 7 zile croaziera cu 3 mese/zi + bauturi, taxe si transfer aeroport)
9
1
În mamaia nord navodari infrastructura 0.fara străzi asfaltate fără spatii amenajate multe șantiere.somn ușor primaria navodari și vise plăcute!ne meritam soarta!
14
0
Eu nu îmi permit să fac concediul în Mamaia. E prea scump. Marg în concediu în Austria, Croația, Grecia, este mau ieftin decât în haznaua makkedonizată numită Mamaia.
19
5
In Mamaia Nord se varsa canalizarea direct in mare si turistii isi aduc copii sa se imbaieze langa. Cum s-a putut ajunge la asa ceva?
22
3
inchideti haznaua aia ca nu mai vine nimeni pe litoralul romanesc, e mai ieftin in strainatate cu tot cu avion
20
3
Asa se fac proiectele la noi...fara rigole de scurgere eficiente, cu piste de biciclete nefunctionale, cu ingustarea strazilor, fara parcări.
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515