REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

A dat Domnu'! Cristian Radu a cedat în faţa agenţilor economici din sudul litoralului!

A dat Domnu'! Cristian Radu a cedat în faţa agenţilor economici din sudul litoralului!

Replica API 27 mai 2022 | 01:15 5680

Replica a realizat, recent, un reportaj în stațiunile aferente municipiului Mangalia, acolo de unde am primit semnale că agenții economici nu mai au voie să-și desfășoare activitatea de comerț cu amănuntul. Poliția Locală îi urmărea și, cum constata că nu se pune în aplicare legea lui Radu, amenda. Iată că, după ce Replica a scos la iveală ”mânăriile” primarului, acesta a convocat Consiliul Local și a purces la modificarea hotărârii cu pricina. Dar, sunteți curioși cine este șeful Poliției Locale, cel care vâna agenții economici din stațiuni? Dacă nu știți, vă spunem noi: un condamnat pentru luare de mită.

Micii operatori economici din stațiunile arondare Mangaliei, care dețin magazine, au avut interdicţia de a-şi desfăşura activitățile, în baza unei hotărâri de Consiliul Local Mangalia din 2021, inițiată de Cristian Radu, ce vizează Regulamentul de organizare și desfăşurare a activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în Municipiul Mangalia. Micii afaceriști s-au trezit cu garduri în fața magazinului, păzite de Poliția Locală care, practic, îi vâna și îi amenda, dacă nu respectau hotărârea.

După ce scandalul a luat amploare, iar Replica a scos la iveală aceste lucruri, Cristian Radu a convocat ședință de Consiliu Local și a modificat hotărârea de consiliu, parțial.

Operatorii au voie să-și desfășoare activitatea, însă rămâne interdicția pentru magazinele cu spațiul mai mic de 50 mp. Iar cei care dețin restaurante sau magazine nu au voie să scoată în fața acestora frigidere, vitrine, etc. ”Noi nu plătim aceleași taxe ca în Mangalia? Acolo de ce se poate și la noi nu?”, s-a întrebat un agent economic.

Șeful Poliției Locale, care îi vâna pe agenții economici din stațiuni, condamnat pentru luare de mită

Și, pentru că tot am adus vorba despre Poliția Locală, haideți să vedeți cine este persoana care coordonează acest serviciu al Primăriei Mangalia.

Laurențiu Zamfir

Șeful Poliției Locale este Laurențiu Zamfir, fost comisar la Garda Financiară, condamnat pentru luare de mită. În 2012, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus trimiterea în judecată a inculpatului ZAMFIR LAURENŢIU, comisar în cadrul Gărzii Financiare – Secţia Constanţa, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de luare de mită.

Video:

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, la data de 23 octombrie 2009, inculpatul Zamfir Laurenţiu, în calitate de comisar în cadrul Gărzii Financiare – Secţia Constanţa, cu prilejul efectuării unui control financiar-fiscal la o societate comercială din Constanţa, a pretins de la un denunţător, administrator al acestei firme, o sumă de bani neprecizată, lăsată la latitudinea denunţătorului, în scopul de a-i aplica acestuia o sancţiune contravenţională într-un cuantum redus, raportat la neregulile constatate.

Acesta a fost condamnat la un an și șapte luni de închisoare cu suspendare.

Citește și:

Mânăriile lui Cristian Radu lasă agenţii economici din sudul litoralului muritori de foame! Video

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La nici 20 de metri de sediul politiei locale sunt mereu parcate masini pe colt la Pirat care obstructioneaza grav trecerea si reduc vizibilitatea desi la 30 de metri e o ditamai parcare. Cam a**a e politia locala din Mangalia
0
0
ne omoara kktu a**a de primar vrea sa manance doar aia de voteaza cu el
0
0
duceti-va dracu de ciobani inculti,gunoieri facuti gardieni si apoi politisti locali,va dati juristii poulii si habar nu aveti sa scrieti !!!!!!!!!!
0
0
Primarulll matiiii
0
0
o sa bubuie presa cat de curand, sunt niste filmarii cu laurentiu si M****s Ilie cand cereau baniii pentru schimbarea Hcl -ului. va promit ca o saiasa totul la iveala
1
0
zanfir iorgus vecinul, nu a fost albit e judecatorii melcilor conra unor terenuri cedate in olimp,neptun.Ti-a dat mata de la tara terenuri ,iorgus,ca tu nici bicicleta n-aveai p**a te-au pus primar,vineai pepeni in jupiter de pe carucior butelii.Pitiponcul radu,fiu de securist,continua distrugerea litorallui.sa stai t ba intre betoane si ciment,in zona kaufland.Ati distrus statiunile,incompetentle!
1
0
Si-a adus toti spagagii de la garda financiara, maine poimaine il aduce si pe Papu!!!!
1
0
un condamnat chiar si cu suspendare este pus sef la politia locala.daca vrei sa angajezi la stat o femeie de serviciu ii trebuyie cazier.astuia nu?sau i s a albit.?lupu paznic la oi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102