REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

După SCANDALUL cu SARAFU, Maria Done RIDICĂ un HOTEL în MAMAIA

După SCANDALUL cu SARAFU, Maria Done RIDICĂ un HOTEL în MAMAIA

Replica API 6 mai 2021 | 22:01 16188

Astoria Mamaia SRL, administrată de Maria Done, a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 5 mai, un certificat de urbanism ce prevede construirea unui imobil cu funcţiunea de hotel. Dacă afacerista va obţine si autorizaţia de construire, hotelul ar urma să fie amplasat în apropierea hotelului Astoria, deţinut tot de Maria Done.

Firma lui Done, cifră de afaceri de 5 milioane de lei

Afacerista Maria Done intenţionează să mai ridice un hotel în staţiunea Mamaia. Societatea pe care o administrează, Astoria Mamaia SRL, a obţinut de la autorităţile locale un certificat de urbanism ce prevede construirea unui imobil cu 3 etaje, cu funcţiunea de hotel-apartament.

Acesta ar urma să fie construit în apropierea hotelului Astoria, careul 58, lotul 3. Societatea are ca domeniu de activitate hoteluri şi alte facilităţi de cazare, iar în anul 2019 a avut o cifră de facaceri de 5.079.040 de lei, un profit de 2.889.655 de lei, datorii de 33.074 de lei şi 12 angajaţi. Precizăm că hotelul Astoria, de 3 stele, din staţiunea Mamaia, este deţinut tot de Maria Done.

Maria Done, război cu Stila Sarafu

Amintim că Maria Done a fost în centrul unui scandal monstru în toamna anului trecut. Patroana hotelului Astoria şi fosta soţie a lui Viorel Done a purtat un adevărat război cu Stila Sarafu.

Totul a început la sfârșitul lunii octombrie, pe 24 octombrie, atunci când a făcut show în stradă, protagonişti fiind Stila Sarafu, Maria Done și prietena ei, Alexandra. Stila Sarafu a postat şi un clip pe o pagină de socializare, în cadrul căruia se vede cum se îndreaptă furtunos spre mașina în care se aflau cele două, aruncând în autoturism tort, dar și un lichid aflat într-o sticlă. Ulterior, Sarafu a mai făcut spectacol în trafic, urmărind-o pe Maria Done și aruncând cu ouă în autoturismul condus de către aceasta. Pe 31 octombrie, Sarafu a fost acuzat de violarea sediului comercial al afaceristului Viorel Done, fostul soț al Mariei Done.

Stila Sarafu a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, după episoadele în care a avut conflicte cu Maria Done.

Citeşte şi:

Stila SARAFU LOVEȘTE din nou: SCANDAL în stradă, cu două FEMEI. VIDEO!

VIDEO! STILA SARAFU a ARUNCAT cu OUĂ în MAȘINA Mariei DONE, în TRAFIC

Maria Done vrea 5 MILIARDE, daune, de la STILA SARAFU

SCANDAL fără SFÂRȘIT! Stila SARAFU se ține SCAI de Viorel DONE

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O doare la basca pe Done, femeia are bani multi, bravo talentul ei, face ce vrea ea....Sarafu in schimb..hahahaha
1
21
Nu sunt bysexual! Sunt gay!
25
0
Se vede cine vrea sa se afirme...faptele vorbesc...cei care platesc ca sa fie publicati cum ar fi Stila si Doamna Done!Altii nu au nevoie de nimic...sunt in oras de mici copii!Nu va ducre capul deloc!
3
0
Sarafu e bysexual si ventuza o penala
18
1
Sarafu e nepotu lu ceara si marica
10
1
O tarfa si un sifon Alexandra ceara no name. alta javra
23
0
Nu va e ma rusine sa publicati asa articole? Mai umflati mult papagalii si gaitele astea? Sarafu, done...niste nulitati.
24
0
ias da o mweeee.
8
0
ultimii oameni
42
0
Il ridica pe tot!!!!
2
0
2 c.rve cucuvele
20
0
Avantajul e ca sunt cracanate, deci desfac picioarele mai usor. Si le au cu biberonul !
23
2
Pentru cei care stiu:machidoancele sunt bune la pat?
17
8
Daca investeste in CT e f bn...daca are si bani e si mai bn
4
24
un hotel care sa functioneze 3 luni pe an si numai in weekend .mare afacere .pe urma vor bani de la stat .
28
4
cine plm mea sunt rahatii astia doi ,ca si anul trecut ne ati albit la boase cu ei?nu aveti ce scrie ?in Cta ,nu e nimic mai important decat cimpanzeii astia doi?
45
2
Ce gura spurcata de machidoanca are. Inchipuie ti sa iti traiesti viata cu un astfel de exemplar de cipan. Demn de filmele animal planet.
44
6
Maimutoi cipanezi!
42
3
Singura greseala a Mariei a fost prietenia ei cu Alexandra! De la aia i se trage ei scandalul asta de 2 lei! Alegeri anturajul mai bine Maricooo! Lasa saraciile care vor sa se afirme cu tine! Oricum bani nu vede niciunul ,a stat Andutu degeaba 2 ani cu tine ca nu a vazut cascaval hahaha
4
27
ce bine ca era prea mult spatiu verde
33
0
Trag toti pustii in ea.
40
2
...Si Viorel Done vindea cateva pachete de tigari luate din port de la barcagii.
40
1
Daca traia Ceauaescu Maria Done lucra la CAP. sau era filatoare la Integrata
94
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468