REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

E atât de cald încât constănțencele au început să-și... uite chiloții în microbuz

E atât de cald încât constănțencele au început să-și... uite chiloții în microbuz

Replica API 4 august 2022 | 00:00 3488

Vremea caldă a pus stăpânire pe Constanța. Au fost zile de foc, iar meteorologii anunță că, după 15 august, canicula va reveni. Și, privind totul într-o notă amuzantă, iată că efectele deja se văd: femeile își uită lenjeria intimă în mijloacele de transport în comun. Totul a pornit de la faptul că un bărbat a găsit o asemenea pereche într-un microbuz, anunțând că așteaptă posesoarea. ”Nu de alta, dar să nu o tragă curentul”, a spus el.

Românii sunt cunoscuți ca oameni cu simț al umorului dezvoltat! Nu există platformă de social media, chiar și din străinătate, unde să nu întâlnești un comentariu amuzant, iar când te uiți la autor sesizezi că este român. Așa că, în ultima perioadă, s-au tot făcut miștouri cu privire la cei care vin la mare, pe seama unui apartament din Brăila, iar acum subiectul este: femeile își uită chiloții în microbuz.

Totul a început de la faptul că un bărbat a găsit o pereche de chiloți tanga într-un microbuz cu rută în județul Constanța, care ajungea și prin Cumpăna. ”Cine și-a pierdut așa ceva în microbuz să știe că îi găsește. Nu de alta, dar să nu o ia curentul”, a scris ”fericitul” în cauză. Iar comentariile au început să curgă, în stilul caracteristic al românului: "Mă, aia nu e masca lu tanti Marioara de pe Școlii? Ea purta dinastea și zicea că le are de la noră-sa, dar o cam strâng…”, ” Căldura mare! S-a opărit de i-a dat jos”, ”Deci ca să ne înțelegem: care ți-ai uitat chiloții in microbuz???” – sunt doar câteva dintre reacțiile constănțenilor.

Concluzia oamenilor: e cald!

Amintim că, de dată recentă, pe modelul garsonierei din Cluj (care era foarte mică), anunț ce a devenit viral și a bifat sute de comentarii care de care mai amuzante, inclusiv de la MApN, MAI, Bestjobs sau Universitatea Politehnică, a apărut un altul cu un apartament în Brăila. Și acest anunț a strâns sute de comentarii la care, efectiv, râdeai cu lacrimi: ”Am făcut antitetanos doar să mă uit la poză”, este unul dintre ele.

Dacă vreți să vă amuzați, puteți citi aici:

1. O garsonieră de 11 mp poate fi văruită cu o sticluță de ojă?

2. Un apartament a detronat "viralul" cu garsoniera din Cluj: Mi-am făcut antitetanos să mă uit la poză!

Marius Csampar

Apoi, o altă serie de comentarii a apărut la postările cunoscutului criminal în serie, Marius Csampar, eliberat condiționat în 2020, după 22 de ani de închisoare. Omul a fost la mare, iar oamenii au reacționat la poze: ”Vă dorim o vacanță criminală”, ”Arăți criminal, Mariuse” etc.

Citește articolul aici: Urări pentru Marius Csampar, care a venit la mare: Să aveți o vacanță criminală! Video

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cwrvelor replica
0
0
Chilotei purtati sunt buni sa fie mirositi va rog sa ii trimiteti la mine acasa sa ma pot masturba in timp ce ii miros
0
0
daca scumpii chilotei au si branza in ei???ce frumos miroase branza din chiloteii panatamelor...
1
0
e degeaba. facem Miss Ratc cu si fara chilotei
0
0
Dupa marime nu sunt sigur al unei basoalde din redactie.
0
0
Sunt chilotii lui Andreea Enache de la Open Doors Constanta zisa Uanciufrii... Mare pictoritadrogatacurva
0
0
Poate au vrut sa se distreze putzin o tipa impreuna cu cel care a trinis poza la"replica"stiut fiind ca stia dau stiri dastea si chiar daca si-o fi uitat o tipa chilotzi,pe bune ma asta este o stire de dat la ziar.
0
0
a uitat chilotii dar si a luat o pe d.ei cu ea!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367