REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Urări pentru Marius Csampar, care a venit la mare: Să aveți o vacanță criminală! Video

Urări pentru Marius Csampar, care a venit la mare: Să aveți o vacanță criminală! Video

Replica API 3 august 2022 | 00:00 4821

Unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din România se bucură acum de libertate. Pe lângă serviciu și live-urile de pe Tik Tok, Csampar a fost și la mare, printr-un program al Primăriei Balotești, acolo unde domiciliază. A venit dimineața și s-a întors acasă seara, însă oamenii nu s-au putut abține și au lăsat comentarii care de care mai amuzante, de genul: ”Vă dorim o vacanță criminală”.

Marius Csampar

Marius Csampar, unul dintre cei mai sadici criminali în serie din România, a fost eliberat condiționat după 22 de ani de detenție, în 2020, chiar dacă era condamnat la 99 de ani de închisoare. A comis 6 crime în perioada 1994 – 1997. Rămas orfan la 12 ani, acesta s-a înhăitat cu persoane dubioase și se apucase de tâlhării, în special în zona Gării de Nord din București. Una dintre crime a vizat un membru al găștii, care a cerut și el parte din furtișaguri, amenințând că, în caz contrat îi va da în vileag. Individul a fost atras într-un canal de termoficare, iar Csampar împreună cu o altă persoană au început să-l bată și l-au decapitat. ”L-am apucat cu mâna de cap şi cu mâna dreaptă i-am tăiat complet capul, pe care l-am aruncat în lacul IOR, iar corpul l-am ascuns într-un canal. Locul exact sau mai multe detalii le voi prezenta când voi fi dus la locul faptei”, este declarația lui Csampar, din dosarul 1109/2000 – Tribunalul Bucureşti.

Apoi a intrat în casă, în Balotești, peste o femeie la care stătuse în gazdă, pe care a bătut-o pentru a-i fura banii. Însă, i-a furat doar mâncare. Femeia a murit la spital. Csampar a declarat că e singura victimă de care-i pare rău, că nu a vrut s-o omoare, ci doar să-i fure banii, pentru că, atât cât a stat la ea în gazdă, l-a ajutat. Și, astfel, crimele au continuat. Pe listă a fost un om al străzii, care era în gașca de tâlhari a lui Csampar, și care și-a pus deoparte mai multe bunuri. ”M-am încălecat peste el şi l-am lovit cu una dintre cărămizi în zona capului. În timp ce loveam, mi-a scăpat cărămida din mână şi am luat o altă cărămidă, cu care am continuat să lovesc tot în cap. Am aruncat cărămida în timp ce mă ridicam de pe el, i-am mai dat câteva picioare”, a declarat Csampar. Și, în acest mod, el a comis 6 crime, pe care le-a recunoscut și descris în detaliu.

Video:

A fost condamnat la 99 de ani de închisoare și eliberat condiționat în 2020.

Marius Csampar s-a angajat, la scurt timp, la Administrația Domeniului Public din localitatea de domiciliu, adică Balotești. S-a apucat să-și clădească și cariera de influencer, făcând live-uri pe Tik Tok și youtube.

A venit la mare, la Eforie!

De dată recentă, Csampar profită și de relaxare. După cum a declarat chiar el, în timpul unui live pe Tik Tok, a fost în Eforie, printr-un program al Primăriei Balotești. ”Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineața până seara”, a spus el.

Însă, cum românii sunt renumiți la miștouri, au transmis urări care de care mai amuzante, de genul:

”Vă dorim o vacanțp criminală”

”Arătați ucigător de bine”

”Nu mai fi supărat, că doar nu ai omorât pe nimeni”

”Pozele sunt criminale”

”O priveliște criminală”

”Ești mortal, Mariuse”

Video:

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uita-te in spate cate zile oi mai avea, criminalule
0
0
Crime intre boschetari,cu o singura exceptie.
0
0
Vina lui MC e ca a ucis 6 oameni. Vina justitiei din Ro e ca l-a eliberat dupa cativa ani de inchisoare. Oare a cui vina e mai mare? Ce exemplu a dat statul prin punerea in libertate a lui MC?
0
0
daca racoreste niste cipani nu se supara nimeni!
0
0
Asta da justitie familiile celor taiati cu cutitul ce zic au ramas cu cadavrele
0
0
Viata din clasa de mijloc nu imi mai ofera satisfactii. O sa devin jeg sa fiu si eu faimos.
1
0
acest articol ne spune, printre randuri, ca avem o justitie criminala .
2
0
Promovati toate gunoaiele.
2
0
Incredibil cat de bolnavi sunteti la Replica de promovati asa ceva. Plm.
3
0
Cred ca o sa moara in curand.
0
0
Doamne fereste, ce cauta asta in ziar, ati inebunit complet.
0
0
Sa meraga sa manance la cipani si suntem razbunati !
0
0
Toti cacatzii au ajuns "vedete" admirate si idolatrizate de catre altii ca si el, sau in devenire. Sistemu ne vrea din ce in ce mai proosti. Educatia nu poate fi compatibila cu mizeriile astea din ziua de azi. Generatie mierlita fara sa realizeze vreounul din pacate. Generatii intregi demne de admiratie, s-ar trezii din morti de-ar stii unde s-a ajuns. Mizeriile de jurnalisti de apartament ce promoveza asemenea josnicie ar trebui biciuiti in piata publica..
1
0
C****a asta borata merita trimis la judecata de apoi pe scurtatura. Turnat in acid....
0
0
a venit la eforie s-ai dea un muiut lui chitac
0
0
Mars jeg uman ce esti
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218