REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

E oficial! Pescobar deschide Taverna Racilor în Mamaia Nord. Video

E oficial! Pescobar deschide Taverna Racilor în Mamaia Nord. Video

Andreea VLAICU 22 martie 2024 | 00:00 7149

Paul Nicolau sau Pescobar, așa cum este cunoscut în mediul online, anunța la începutul lunii martie, printr-o postare pe rețelele de socializare, că este în căutare de o locație cu minimum 300 de locuri pentru a deschide un nou restaurant în Mamaia. Ei bine, acesta s-a mișcat foarte repede și a comunicat recent faptul că a achiziționat o locație în Mamaia Nord și că deschiderea noului restaurant „Taverna Racilor” va fi în mai puțin de o lună, mai exact pe 18 aprilie, semn că lucrurile s-au pus deja în mișcare. Conform spuselor lui Pescobar, noua locație se află în zona Summerland.

E oficial! Pescobar deschide Taverna Racilor in Mamaia Nord. VideoPaul Nicolau „Pescobar“

Pescobar, așa cum este cunoscut de internauți, în mediul online, a anunțat că a achiziționat o locație în Mamaia Nord în vederea deschiderii unui restaurant „Taverna Racilor”, la mai puțin de trei săptămâni după ce a transmis urmăritorilor că este în căutare de o locație cu minimum 300 de locuri. Acesta a menționat că povestea „Taverna Racilor” continuă datorită dorinței clienților de a se extinde cu restaurante și în alte orașe. „Vă anunț pe toți, cu surle și trâmbițe, că am luat locație în Mamaia Nord. Povestea „Taverna Racilor” continuă și se face și mai mare prin dorința dumneavoastră, a clienților, care mă face să fac lucruri mari. Mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și anunț de pe acum deschiderea, care va fi în data de 18 aprilie, în Mamaia Nord, zona Summerland”, a spus Paul Nicolau, zis și Pescobar, în postarea de pe rețelele de socializare.

Restaurantele „Taverna Racilor”, înconjurate de belele

Lanțul de restaurante „Taverna Racilor” este compus din patru restaurante, cu locațiile în Cluj-Napoca, parcul Herăstrău, Snagov și Timișoara, urmând să i se alăture și cel din Mamaia Nord. Însă, lanțul de restaurante cu specific pescăresc pare că este urmărit de belele. În septembrie 2023, localul din Herăstrău a fost închis de către inspectorii de la Protecția Consumatorului din București Ilfov. Paul Nicolau „Pescobar” a explicat atunci că totul s-a datorat faptului că la una dintre mașinile care transportau fructele de mare nu a păstrat temperatura legală de -18 grade, mâncarea fiind găsită în mașină de către inspectorii ANPC la o temperatură de -6 grade. La mijlocul lunii octombrie, redeschiderea restaurantului din Herăstrău a fost anunțată printr-un videoclip, în care Pescobar era însoțit de șeful ANPC, Horia Constantinescu. În videoclip, patronul restaurantului i-a mulțumit acestuia spunând că dacă nu erau controalele ANPC, nu ajungea să aibă una dintre cele mai performante bucătării din România.

E oficial! Pescobar deschide Taverna Racilor in Mamaia Nord. Videofructele de mare găsite de ANPC

La sfârșitul anului 2023, un incendiu a izbucnit la restaurantul lui Pescobar, de pe malul lacului Snagov. Focul s-a manifestat la acoperiș și mansardă, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. La momentul izbucnirii incendiului, în restaurant se aflau 13 persoane, toți angajați ai localului, care s-au autoevacuat. Atunci, patronul a anunțat că au fost doar pagube materiale și că va reconstrui de la zero în câteva luni. Întâmplarea face ca acesta să fie amendat cu 60.000 de lei, cu câteva luni înainte de incident, pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu.

E oficial! Pescobar deschide Taverna Racilor in Mamaia Nord. Videoincendiu restaurant Snagov

Seria de probleme a continuat și cu închiderea restaurantului din Cluj-Napoca, la nici o lună de la inaugurare, după ce pompierii ISU Cluj au efectuat controale la local, înainte de Revelion. ISU Cluj a transmis atunci că a pus sigiliu pe locație deoarece au fost constatate deficiențe și încălcări grave ale cerinței de securitate la incendiu. Mai exact, în restaurant nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu, care erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului, iar terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire. Pescobar a primit și o amendă în valoare de 105.000 de lei.

E oficial! Pescobar deschide Taverna Racilor in Mamaia Nord. Videorestaurantul din Cluj-Napoca, închis

Reamintim și faptul că Pescobar a achiziționat la începutul anului 2023 Vila Minerva din Techirghiol, printr-o tranzacție de aproximativ 500.000 de euro. Aici, omul de afaceri intenționează să reabiliteze imobilul și să îl transforme într-un boutique retreat hotel, dar și să amenajeze o tavernă a racilor, pe modelul celor din Capitală și marile orașe din România.

Așadar nu avem decât să sperăm că noua locație din Mamaia Nord o să fie ferită de belele suferite de „surorile” noului restaurant. După incidentele și neregulile găsite la restaurantele din țară, normal ar fi ca Pescobar să ia toate măsurile pentru siguranța angajaților și a clienților.

Video cu anunțul:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Așa fac oamenii cand au Decepții.....vând și cumpără brand suntem în data de 15 ale lunii și i ei deschid locație închisă și de spălat bani ..spor și succes
0
0
Sa facem pipi pe acest pitic de gradina de la Taverna Dracilor. Un j***s care este sageata altui nătărău. Luați peste congelat și stricat la farfurie
5
1
taverna cu tavernagii ei...
2
1
eu zic sa stai cuminte. cu mizeriile tale scumpe. doar damele de consumatie si cocalarii ar fi tinta ta. restul oamenilor, isi vor vedea de treaba lor.
15
1
Poate ne spune Pas-cal Mire-la cum l-a prostit pe Petrica Baicam de la garda de coastă ca să îi anunțe când sunt descinderi la contrabandiști sa dea Replicacucu prime-time news, dar BODEAN le-a făcut-o și l-a băgat pe Petrică Baicam la bulău. Așa dobitoci au fost, și Replicacucu și Baicam.
9
0
Vi s-a părut cumva că, Cotidianul R*****a a ridicat în slăvi cumva afacerea lui Pescobar? Din contră a readus la cunoștința opiniei publice situația de fapt, așa că nu mai trăncăniți aiurea, că doar de-asta sunt unii buni, de lătrat!
8
2
Nu aș mânca de la țăranul ăsta cu arfe de interlop niciodată. Te respinge fața de boschet în primul rând, nu mai vorbim de jecmăneala pe care o practică.
13
1
Jupoaie lumea snoaba care pune botu...A mai avut o taverna a racilor la Idu si a dat faliment. Sa platesti milioane pentru 100gr carnita congelata si dezghetata mi se pare o pacaleala periculoasa, te poti imbolnavi. Face bani din sucuri, le i-a cu 2 ron si vinde 12
14
1
de ce nu deschideti comentariile la cezara care se credea pe mosia ei la administratia creselor?sa zica lumea cata spaga dadea sa intre un copil in crese, 200 de euro era un loc si acum vrea sa candideze la primarie, nu ti-e rusine venetico?
10
0
O sa mancati peste de la Metro si Selgros de o sa va vina rau ...hehe
14
0
p**a asta cu urechi e atât de urat ca m-am speriat când am văzut mecla de țăran coclit în f*****a asta sinistra. De unde plm scoateți toți cocosatii ăștia? Ba, nebunilor, de unde morții voștri sunt oameni de afaceri toți țăranii cu par în palme? Atunci Elon Musk ce mai e, ma? Dar Bill Gates? Toți nespalatii cu doua spelunci în care se duc toți fomistii și meltenii câte nu au alte opțiuni în viata sunt făcuți oameni dr afaceri din pix de cracanata asta de b**u ce conduce f*****a cu 3 angajați amărâți. Huo, propagandistilor
15
2
De ce s******i comentariile cu ce a furat hotul de primar matei ? Sunteti sclavii lui cumva ?
8
0
Știm pe cine pupi în c*r din primaria constanta doar ca ghinionul tău este ca nu va mai ieși pnl la primarie
11
0
100 de miliarde USD sa aiba in cont de maine Pescobar si tot degeaba "Poti sa scoti omu' de la tara dar tara din el niciodata" tot sclavul lu' Nicu ramane, ca doar de la el sunt banii si tot acelasi taran."Unii oameni sunt atat de saraci ca tot ce au sunt banii" .Hai sa iti iau fam in ciocan de taran parven!
10
1
Ce vrajeala sinistra, erau produsele la -6 grade. Imi amintesc filmul controlului, dubita nu avea sistem de refrigerate, transporta ,,fructele" ca pe cartofi...
9
1
Cat e porția de gușteri?
8
0
pescobarcaca
10
1
O cafea, 20 de lei, un ceai, 20 de lei, un fresh de portocale sau grefe, 28 de lei, o apa minerala sau plata la 0,75 costa 23 de lei, berea e 18 lei, vin sub 140 de lei nu exista, 200 de grame de hamsie cu mamaliguta costa 60 de lei, eu zic ca e pe ieftineala, asa, oricine isi permite sa manance la taranul asta obosit la cantina lui.Dar intodeauna se vor gasi hutupani care sa-i haleasca vrajeala de popa de tara a numitului Pescocar.
16
1
Grija mare! Spitalul Judetean e departe de Summerland iar salvarea ajunge greu in sezonul estival! Fraierii vor cotiza la bunastarea parvenitului!
18
1
IN URMA CU 10 ANI,AM FOST IN GRECIA...LA UN RESTAURANT,SE CONSUMAU LA GREU,,,,,SCOICI SI CARACATITE...MAI OAMENI BUNI??? A TREBUIT SA PLEC,REPEDE REPEDE,DIN RESTAURANT...ERA UN MISOS PATRUNZATOR,DE IMPUTITURA...DE ...K...KAT... URAT FEL DE MANCARE...
5
4
IMPUTIT DIN GRECIA SA AVETI POFTA.ROMANIA NU MAI ARE PESCARI SI NICI PESTE IN MAREA NEAGRA
12
4
In spatele acestui individ este nimemi altul decat Mitica Dragomir cel care a vrut sa mute Ceronav pe lacul Herastrau cel care a facut capitania Bucuresti.... mai lasati ne n plm cu speluncile lu samsaru asta de rupe cash and carryurile im 2
21
3
BRAVO PESCOBAR ! ATAT S A PUTUT !!!!
7
10
Asa cum îl bălăcăresc toți, tipul a dovedit că FĂRĂ contracte cu statul a făcut lovele în domeniul HORECA. Că are harul de a vrăji lumea cu raci și scoici de baltă, bravo lui. Câți din Constanța care activează în domeniul HORECA au făcut bani numai din asa ceva fără sa mai aibă și altă afacere pe lângă? Ăștia de la REPLICACA imediat au băgat articol ca poate-poate agață patronul sa decarteze la redacție prin diferite forme de șantaj.
30
6
Are niste preturi satlatanu de Pescobar. Eu inteleg ca pestele nu poate fi ieftin dar nici preturi enorme la peste prajit, e mancare totusi nu e vreo bijuterie…
23
3
Într-o democrație normala,o publicație normala,ar fi dat dreptul la r*****a la toate articolele dvs. Dar voi cenzurați absolut toate articolele în care cititorii ar avea sa.si expună opiniile.Va bateți cu pumnul în piept ca sunteți un cotidian în slujba cetățenilor,dar de fapt sunteți niște slugi ale sistemului. În articolele cu smecheri nu dați dreptul cititorilor la comentarii!!
34
2
a*****a vezi daca nu ia`i s**t`o nu ti-a zis locatia
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272