REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Efectul NEVERSEA: PRODUSE EXPIRATE la două terase de pe plaja Modern

Efectul NEVERSEA: PRODUSE EXPIRATE la două terase de pe plaja Modern

Replica API 6 iulie 2017 | 00:00 844

Controale drastice în prag de festival!

Controale drastice în prag de festival!

Comisarii de la Protecția Consumatorului au luat la puricat terasele de pe plaja Modern, unde în acest weekend o să aibă loc cel mai mare festival de la malul mării, Neversea, iar plaja o să fie plină de turiști. Pentru a preveni eventualele evenimente nefericite legate de produsele alimentare, comisarii au verificat câteva localuri. Astfel, la două terase s-au găsit produse expirate, iar cel mai probabil, acestea vor fi închise. Una din terase este Terasa Ana Modern, iar cealaltă Terasa Vraja Mării.

Conform unor surse, situaţia este şi mai gravă! Terasa Vraja Mării nu ar avea, conform acestor surse, aviz de funcţionare de la primărie!

Vom reveni.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai bine apucati-va serios de curatenie.mizeria morala si fizica stapanesc intr-un oras populat si de machidoni japkari si tiganoi din piata Chiliei ,,mari patroni,,.D-le Primar,rusine!
5
0
toate gunoaele societati in portu tomis.
6
1
aia ii afacerea lui Palaz traseistul facatorul de nimic ce platit din banul public pupator de baaas.
5
0
Efectul apare dupa eveniment,caci de aia se numeste ,,efect''. Trecand peste asta,cei ce aleg sa faca afaceri cu produse alimentare,sunt responsabili ca si medicii,pentru ca efectul a ce fac ei se rasfrange imediat asupra sanatatii clientilor. Da,nu sunt scoliti,nu au cultura,nu au ce au medicii in general,dar responsabilitatea totusi.... Pui in pericol sanatatea,...oare o faci intentionat? Nu cumva sprijini teroristii prin mijloace chipurile iesite din sabloanele armelor teroristilor? Nu stiu,zic si eu,oare nu ar trebui ca cei prinsi sa nu mai aiba voie in veci sa faca afaceri cu alimente?
1
1
D-ul Neverreplica, de CACAT esti tu.
2
2
Dumnezeule scapane de aceste evenimente primitive la mare! Populatia locala pasnica, nu are nici o vina!
12
3
Natia asta de evazionisti si hoti la cantar conduc comertul . Branzarii atenteaza la sanatatea publica !
17
0
La Costinesti jumatate din terase ,restaurante ,tarabe nu au avizul de functionare al primariei si ce daca de aceea nu functioneaza ei!
7
0
Da'pai ptr asa muzica de kktzoi,asa trebuie sa fie si alimentatia ptr publicul tot de kktzoi!cu hartia igienica pregatita,publicul va anima si plaja si boschetii!
2
13
Stire de cacat, ziar de cacat...
6
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272