REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ei sunt Andrei şi Roberta, cei doi tineri ucişi de şoferul drogat în accidentul din 2 Mai

Ei sunt Andrei şi Roberta, cei doi tineri ucişi de şoferul drogat în accidentul din 2 Mai

Victor ROTARU 20 august 2023 | 16:31 7205

Ei sunt Andrei şi Roberta, cei doi tineri ucişi de şoferul drogat, sâmbătă, în accidentul din 2 Mai. În urma accidentului rutier, au murit la fața locului o tânără de 20 de ani, Roberta, și un tânăr de 21 de ani, Andrei.

Ei sunt Andrei si Roberta, cei doi tineri ucisi de soferul drogat in accidentul din 2 Mai

 

Tânăra Roberta era studentă la Geografie şi bursieră, luase carnetul de conducere şi urma ca tatăl ei să-i cumpere o maşină.

Șoferul de 19 ani, drogat, care a intrat cu mașina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineața, omorând doi dintre ei în localitatea 2 Mai, a fost arestat preventiv.

El a fost depistat pozitiv la trei droguri, după ce fugise de la locul accidentului. El a fost prins în Vama Veche şi nu ştia exact ce a făcut, pentru că era drogat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, a condus mașina pe DN 39 și a intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe carosabil.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Poliţia: Tânărul de 19 ani, pozitiv la trei substanţe interzise

"La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19 ani, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acesta este bănuit că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța,  urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală", se arată în comunicatul Poliţiei.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DNA MINISTRU...CARE PASTORITI SFANTA JUSTITIE???CUM VEDETI DUMNEAVOASTRA SENTINTELE JUDECATORESTI???CAND OAMENII SE OMOARA???CAND COPIII DISPAR???CAND DROGATII RUP SOSELELE SI DISTRUG VIETI OMENESTI??? CAND TOTUL NU SE MAI RESPECTA IN JUSTITIA ROMANA ???DUMNEAVOASTRA MAI SUPRAVIETUITI IN ACEASTA FUNCTIE??CHIAR NU VA ESTE...RUSINICA??? LA ACESTE VREMURI GRELE...EU...UN ROMAN ADRVARAT...MI-AS DA DEMISIA...DUMNEAVOASTRA...CE MAI ASTEPTATI????VREMURI MAI BUNE???PACAT...PACAT,,,DE SANGELE VARSAT...
2
0
In cazul Alexandrei tanara gravida care a fost lasata sa moara in chinuri la Botoshani vinovatul este medicul care trebuia sa o ajute si in general coruptzia din aproape toate spitalele din Romania,spitale unde daca mergi fara sa ai la tine bani de spaga"eroi in halate albe"te lasa sa mori in chinuri,defapt militzia,medicina,seciritatea,armata,invatamantul,justitzia,astea toate sunt stat in stat,oricare ministru a venit nici unul nu s-a atins da angajatzi din ministerele astea,doar ministru numit de alt partid nou venit la putere s-a schimbat in rest nimic,ba da pe timpul PSDistilor sau marit salariile si sau dat pensii speciale plus alte drepturi toate nemeritate in felul asta angajatzi mai sus pomenitzi fiind mituitzi pe vecie cu bani de la bugetul de stat sa voteze PSD,mai stitzi ce le-a spus Horodniceanu militienilor care l-au oprit:"voi stitzi cine sunt eu ma,eu v-am dat voua drepturile pe care le avetzi acum".
2
0
A spulberat un grup de alti boscheti, betivani si drogati care bagabondau la 5 dimineata pe jos intre vama si doi mai.
2
4
@ANA Nu ti-e jena? Ti-ar conveni sa pateasca asa ceva copiii tai "frumosi si cuminti"?
4
0
Copii “frumosi di cuminti” nu merg pe carosabil la cinci dimineata; lor li s au luat probe ptr alcool si droguri?
3
9
De ce nu spune nimeni adevarul...Diicot cand se pensioneaza are palat si afacere..Nu mai vorbesc de antidrog...Asa ca qed fratilor si stingetzi lumina...cand plecatzi..
5
0
Ești un p***t CU P MARE.
2
0
Eu cred ca vinovatul peincipal este politia. Te vaneaza doar pentru amenzi de viteza. In rest… nimic. Filtre, tata! Parnaie la greu pentru toti betivii si drogatii! Dar nu… explicatia este: legea nu permite! Se acopera unii pe altii! Daca ar sti ca stau 5-6 ani la parnaie pt asta, sa vezi ce linuste ar fi! Faci evaziune, nu e problema! Dai cota, sponsorizezi si esti curat! Droguri? Un avocat bun si scapi! Aici este marea problema!
14
6
Lasati-l mă in pace că n-a făcut nimic.
7
8
vrajala ca au dat altii droguri, asta sedroga de multisor, se cunoaste dupa fatusca!parintii lui oameni cumsecade nu stieau de el, lau educat prin telefon ,fax sau wahtapp!dadeau bani sa l educe altii si sa i procure pastile !
17
3
Or fi făcut ei ceva,nu intra ăla degeaba cu mașina în ei
5
31
Pacat de ei si tineretea lor! Copii cuminti si frumosi, cu toata viata inainte. Lichelei aleia sa-i putrezeasca oasele in puscarie! Huo parintilor ca au lasat sa respire asa ceva pe fata pamantului! Copiii astia doi si parintii lor nu meritau asa soarta.
26
3
Dumnezeu sai odihneasca in pace si putere famililor!
25
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436