REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ei sunt ”MAFIOȚII” din sudul LITORALULUI

Ei sunt ”MAFIOȚII” din sudul LITORALULUI

Replica API 24 aprilie 2021 | 21:37 5285

Sunt campioni la infracțiuni și nu dau semne că s-ar lăsa de ”meserie”. Este vorba despre Dincă Marian Cornel, Pepenel Alexandru Adrian, Moldovan Ilie Claudiu și Tulumb Nicușor, în cazul cărora judecătorii constănțeni au precizat că au dat dovadă de ” o perseverență infracțională îngrijorătoare”. Aceștia au fost cercetați în mai multe dosare, atât în țară, cât și în străinătate (unii dintre ei), iar ultimul scandal în care au fost implicați a avut loc într-un bar. Au fost condamnați de prima instanță, urmând ca apelul să se judece pe 10.06.2021.

Totul s-a petrecut în barul „Twice Cafe" din Eforie Sud. Indivizii au agresat o persoană, în urma unui conflict spontan și pe baza consumului de băuturi alcoolice. Motivul a fost unul ce se vrea a fi… ”mafiot”. ”Uite ce de lire am, uită-te la ele”, după care s-a ajuns la pumni și picioare. ” Sub aspect obiectiv, faptele inculpaților care, în timp ce se aflau în barul „Twice Cafe" din loc. Eforie Sud, jud. Constanța, prin acțiuni conjugate exercitate împreună, au agresat-o fizic pe persoana vătămată, prin lovire cu o sticlă și o scrumieră în zona capului, precum și cu pumnii și picioarele la nivelul corpului, agresiuni în urma cărora persoana vătămată a necesitat pentru vindecare un număr de 25-30 zile de îngrijiri medicale și care au dus la tulburarea ordinii și liniștii publice în locația respectivă, întrunesc elementele constitutive ale infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, potrivit anchetatorilor.

Astfel, Moldovan Ilie Claudiu a fost condamnat, de prima instanță, la 3 ani și o lună închisoare, în regim de detenție, Alexandru Adrian Pepenel la 1 an şi 8 luni închisoare în regim de detenție, Dincă Marian Cornel la 2 ani şi 4 luni închisoare, tot în regim de detenție. Tulumb Nicușor a fost achitat. Decizia a fost luată de Judecătoria Constanța, pe 1 aprilie 2021, dar nu este definitivă, iar apelul se va judeca pe 10.06.2021.

Marian Cornel Dincă nu este la prima abatere. În 2017, spre exemplu, a fost implicat într-un alt scandal, tot într-un bar din Eforie, alături de Cătălin Nicolae Botezatu, Constantin Michael Tulumb, Mihai Ştefana, Lucian Ştefana,Vasile Ştefana și Sorin Silviu Mocanu.

Citește și: Unul dintre scandalagiii din Tuzla are nevoie de avocat din oficiu!

Nici Alexandru Adrian Pepenel nu e mai breaz. Și acesta a fost implicat în mai multe dosare penale, între care și infracțiuni la regimul rutier. Totodată, a mai fost implicat în scandaluri, inclusive în Tuzla.

Moldovan, celebru pentru evadarea din mașina poliției

Însă, Ilie Claudiu Moldovan este, poate, printre cei mai cunoscuți. Pe când avea 16 ani a reușit să fugă de sub escorta poliției, mai exact din mașină, chiar dacă era încătușat. Abia după câteva zile a fost prins cu ajutorul cetățenilor. După ce a petrecut circa patru ani în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă, fiind condamnat pentru furt calificat şi încasând alte 20 de luni şi pentru isprava cu evadarea, Ilie Claudiu Moldovan a fost eliberat în anul 2011. Cu toate că poate aceste ”pățanii” ar fi trebuit poate să îl cumințească, ”bombardierul” de la malul mării a hotărât că România e o țară prea mică așa că a luat drumul Germaniei. Aici s-a axat pe furtul de bijuterii, reușind să pătrundă prin efracție în pivnița unui localnic de unde a sustras un lanț și o brățară din aur și 5 sau 6 inele, iar din subsolul unei alte locuințe a sustras bijuterii în valoare de 6.857 euro. Tribunalul de Primă Instanță din Aachen, Germania a emis un mandat european pe numele lui Ilie Claudiu Moldovan la data de 16 iulie 2020.

Citește detalii aici: Un INFRACTOR din Tuzla, CONDAMNAT în GERMANIA pentru FURT de BIJUTERII

Tulumb, implicat într-un grup infracțional

Chipurile plecase la muncă în Belgia și, de fapt, era parte dintr-un grup infracțional organizat, specializat în furturi din locuințe. Nicușor Tulumb, alături de alte persoane, au pătruns în imobile din Belgia, fie prin escaladare, fie prin folosirea cheilor mincinoase și au sustras bunuri. A fost condamnat, însă era de negăsit, el fiind depistat în Constanța.

Detalii aici: Urmărit internaţional în Belgia, PRINS la Constanţa

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare judecatorii citesc sentintele!!!???
1
0
poate-s doar eu, dar nu vi se pare ca judecatorii constanteni cam dau pedepsele cele mai mici? or primi ceva basca de la baieti, peste slariul de la minister, sau asa sint ei milosi din fire?
5
0
Ce mafioti ma? Moldovan ala nare casa tencuita si voi il faceti mafiot?
10
1
scolarizati, reciclati in baruri, pe strazi in detentie isi iau masteratul apoi pleaca inafara cativa ani si sunt doctoranzi!
5
0
Interesant de retinut pedepsele tuciuriilor date de catre judecatorii implicati,doar trebuiesc justificate pensile speciale cumva.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108