REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ei sunt proxeneţii care au scos fete „la produs” în Ibiza şi s-au îmbogăţit!

Ei sunt proxeneţii care au scos fete „la produs” în Ibiza şi s-au îmbogăţit!

Replica API 24 iunie 2017 | 16:50 2126

Arestaţi

Arestaţi

Mai multe persoane au fost propuse spre arestare în urma perchezițiilor de amploare care au avut loc în mai multe zone, inclusiv cea a Constanței. Este vorba despre indivizii care au recrutat prin inducere în eroare mai multe tinere în vederea practicării prostituţiei în Elveţia, Germania, Marea Britanie, Belgia, Cehia şi Spania (zona Ibiza), obţinând astfel sume importante de bani, ce au fost folosite la cumpărarea de bunuri pe numele membrilor grupurilor infracţionale organizate.

Precizăm că s-au constituit două dosare penale, Mariana Stoican fiind arestată la domiciliu, pe când ceilalți au ajuns după gratii. Este vorba despre Marius Ion Alexandru zis Vader, Gheorge Jan Vlăsceanu, Liviu Marian Vlăsceanu, zis Liviu Tolo, Florian Adrian Vlăsceanu, zis Andrei Tolo, Iulian Dârnea, Adrian Gigi Ivan, Edi Dorian Brăgaru, Florian Giani Pârvu, Ovidiu Constantin Pandelescu, Roberto Marian Dănilă, Constantin Leonardo Şerban, Marius Daniel Alexandru, Dumitru Alexandru Popescu, zis Popeye, Geovanni Adelin Cazacu, Marius Viorel Tămârjean, Marian Tudorache, Flavius Octavian Ursu, zis Bebe, Fănel Mirică, Eduard Daniel Cobzaru, zis Ciorică, Cosmin Stancu, Petruţ Stancu, Marian Daniel Cobzaru, zis Kempes, Marcel Florin Ţâru, Silviu Andrei Lazăr, Marian Dragoş Stoican, Paul Claudiu Voicilă, Ionuţ Avornicesei și Vali Marius Gheorghe, zis Vali Ţiganu.

Potrivit DIICOT, în cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2009, membrii celor 4 grupuri infracţionale organizate au recrutat prin inducere în eroare /determinat mai multe tinere în vederea practicării prostituţiei în Elveţia, Germania, Marea Britanie, Belgia, Cehia şi Spania (zona Ibiza), obţinând astfel sume importante de bani, ce au fost folosite la cumpărarea de bunuri pe numele membrilor grupurilor infracţionale organizate sau pe numele unor persoane din anturajul acestora.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că suspectii au obţinut din activitatea infracţională importante sume de bani, doar prin transferuri bancare obţinând suma de circa 5 milioane de euro. În acest context, în vederea probării activităţii infracţionale a celor patru grupuri infracţionale organizate în data de 19.06.2017 s-a acționat coordonat în Romania, Marea Britanie, Belgia, Elvetia şi Cehia cu efectuarea unui număr de aproximativ 20 de percheziții domiciliare.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate sumele de 151.910 euro, 170.483 de lei, 30.100 de franci elvețieni, 720 de dolari americani, 3.800 de coroane suedeze precum şi 24 de laptop-uri, 92 de smartphone-uri, 9 tablete, 500 de grame aur, în bijuterii, un grinder, un pistol cu aer comprimat și 4 cartușe de carabină deținute ilegal, 34 de ceasuri de lux, în valoare estimată de circa 210.000 euro.

Acțiunea se înscrie intr-o serie mai ampla de activitati desfășurate in cadrul Echipei Comune de Anchetă constituită între autoritățile judiciare din România, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord şi Regatul Belgiei. Europol a facilitat schimbul de informații între statele implicate prin organizarea de întâlniri operaționale si a oferit sprijin analitic inclusiv prin prezența unui birou mobil în Romania pe durata acțiunii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare aveau 30 fete afar?
0
1
Hai sa ne cacam pe noi ca fetele sunt traficate,sclave etc.Nuuuu imbina utilul cu placutul si o fac benevol ca le PLACEEEEEEEEEEE!
1
5
sami bag pula in toti morti lor de jeguri infecte ca neau distrus cartierul leprele astea de baietasi de cartier de carton muritori de foame
4
0
ia bostanu ,,ia bostanu ,,ia bostanu..
1
0
Manuta din km5 de 10 ani sta seara la coltul strazii si sparge seminte si mananca covrigi De unde bani daca nu face nimic?din pescarie droguri Velicu vira calu grigorenco placinta tutu nanuta druga niste pesti ordinari
1
0
Eu care credeam ca Murfatlarul e orasul acvariu. Incepind cu Cazacu, prietenul primarului, sustinator infocat al acestuia din urma si protejat de un socrul sau , fost politist actual sef serviciu la ...Primaria Murflar...
1
0
si gherasim umbla cu bilute la el de cooco
1
1
cine il protejeaza pe ticu ionel din medgidia? procurorul dragomir? asa spune lumea!
4
0
Sa urmareasca si la Castelu,ca sunt si aici la pestiiiii si duc viata de lux pe spinarea la proaste pe care le pacalesc.
5
0
Am terminat cu poarta 6 si piata, urmeaza km5 cu toti baietii o sa fiti impreuna si la poarta alba
3
1
Proxenetismul inseamna exploatarea unor oameni,in regim de sclavie. Scuze,dar eu as pedepsi sclavia sub orice fel,cu inchisoare pe viata si munca silnica,ori moartea. De ce? Pai pentru ca acei stapani de sclavi nu au nici in fel de consideratie fata de specia umana,nu mai pot fi reeducate si reintegrate social,deci sunt efectiv ca niste celule canceroase. Au aspect anatomic uman,dar nu pot fi considerati oameni,ba dimpotriva,o specie mutanta periculoasa pentru omenire.
10
2
fufele inculte incluzand pe profa de sex frantuzesc merita sters pe jos cu ele caci altceva nu sant in stare sa stea langa ai sai la cratita daca nu ia placut scoala !
4
4
PE CATALIN MERCAN ZIS NINJA DE HARSOVA ATI UITAT SA L TRECETI
4
2
NICOLETA DINESCU este sursa mea de venit,toata viata m am descurcat,i am fraierit pe toti
7
2
Ce bine este sa fii proxenet in orasul acvariilor.Nu imi inchipuiam nici in visele cele mai frumoase sa vezi cum iti miile de euro de la fetita mea trimisa la produs.Este bine sa fii parazit sa ti incepi ziua de la ora 10 sa duci o viata de burghez.Sa te plictisesti de sedere.I am zis tatalui meu care lucreza padurar la Ocolul Silvic Cernavoda sa si ia si el o fetita sa o trimeata la produs sa se lase de munca.Asta i viata adevarata sa ai limuzine de lux si bani fara numar fara sa ridici un pai.. TRAIASCA POLITIA ROMANA CA NU NE INTREABA NIMIC...
14
2
Daca clientii fetelor au fost fericiti inseamna ca DIICOTul lupta impotriva satisfactiilor cetatenilor UE.Daca dragoste nu e nimc nu e.
9
2
Ce era sa faca si ei,mo! Decat sa stea si sa taie frunze la caini si sa astepte socialuu,mai bine cu secretarele astea sa socializeze profitabil cu partenerii externi.Shiii specificam,avem toate taxele platite la zi,mo!da acuma daca ne-a prins ramanem restantieri la apa calda,mo!si la sapun
7
0
vira calu druga grigorenco manuta pestesc si eu kte o pasarik si in rest cu drogurile si ei cum se descurca fiecare asteptam sa intre diicotu in ei ca sunt protejati de politia din cartier de aici
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218