REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

El este bărbatul găsit spânzurat în parc; suferea de depresie

El este bărbatul găsit spânzurat în parc; suferea de depresie

A.F. 14 aprilie 2024 | 18:17 4555

Bărbatul găsit mort, duminică, într-un parc din București este Ion Florea, cunoscut ca Jean sau „șoferul câinilor”. Reprezentanții asociației Kola Kariola, un ONG care militează pentru drepturile animalelor, au postat pe Facebook un mesaj prin care anunță decesul bărbatului. Din mesajul transmis de Kora Kariola reiese că bărbatul ar fi suferit de depresie și că s-ar fi sinucis.

El este barbatul gasit spanzurat in parc; suferea de depresie

Îndemnăm cu respect reprezentanții presei să trateze cu sensibilitate situația prin care trecem, să respecte durerea noastră și pe cea a prietenilor lui Jean. Vă rugăm să nu transformați postările noastre în subiecte de senzație. Depresia nu este și nu trebuie tratată ca un spectacol mediatic. Mulțumim pentru înțelegere.

„Sper totuși ca Dumnezeu să te trimită în Rai“

El a fost Ion Florea Jean, Jean al nostru sau șoferul câinilor! 7 ani ne-a fost coleg, prieten, frate, nicidecum un simplu angajat. Trecea printr-o perioadă grea și am încercat în ultimele luni să-i fim cât se poate de aproape. Jean a ales altceva, ce nu ne-am fi închipuit vreodată. A ales să plece definitiv din această lume, chiar din locul unde își plimba câinii, pe Insula Câinilor din Parcul IOR. Jeane, iartă-ne pe toți, iartă-mă pe mine pentru că poate nu am făcut chiar tot ce trebuia, dar știi bine de acolo de unde ești că te-am respectat și iubit ca pe un frate! Ne-ai terminat, Jeane! Pentru tot binele pe care l-ai făcut animalelor, sper totuși ca Dumnezeu să te trimită în Rai, chiar dacă tu ai ales altceva legat de viața ta. Luăm o pauză pentru că trebuie să ne ocupăm de înmormântare așa cum se cuvine și așa cum merită!”, anunță  Kora Kariola.

Descoperirea macabră, făcută de un cetățean

Poliția Capitalei, prin agenții de la Secția 12, a intervenit astăzi, în urma unui apel la 112 care anunța prezența unui cadavru în Parcul IOR din Sectorul 3. La locul indicat, forțele de ordine împreună cu un echipaj de prim-ajutor au confirmat decesul unui bărbat în vârstă de 40 de ani.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu are el (IANCU) fata sa ne linga in cwr !!!
0
0
Un iubitor si prieten al animalelor,un OM care s-a luptat pentru a le salva si a le ingriji pe bietele animalute, nu are cum ca Dumnezeu sa nu vada lucrurile astea si sa nu-i salveze sufletul !
0
0
DE URATI CE SUNTETI...VA LASATI BARBI......ALTFEL NICI DRACU NU S-AR UITA LA VOI....BARBOSILOR,... FETITELE SE ...K....KA...DUPA BARBOSI...
3
5
Iancu,ești un mare bou.Sa ne lingi în cu.r pe toți iubitorii de animale
6
0
Cainele se linge in cu.r apoi linge pe fata pe om. Va baga virusi in capatana
5
27
Tu esti primu bolnav din societatea aia de care pomenesti :)) Blocat in lumea ta de basm cu zane , inorogi si draci.
19
1
vai de poola lui in iad , o sa sufere vesnic in iad , demonii au cuprins toata societatea .numai sinucigasi peste tot .traim intr o societate bolnava .
4
27
Pai ba Popescule, daca nu ai testosteron in coitze ..ce sa iti fac. Deaia esti frustrat pe astia cu barba ca tu ai estrogen ca pisdele , nu testosteron ca barbatii. Asa-i ca si pe picioare te epilezi ? Daca incepe razboiu tu te bati cu poseta . Arunci cu ruju in dusmani. Ce grija avea el. Saracu om a murit iar pe tine te f**e grija de barbile altora. Te-n gat de femela la ciclu.
27
3
Ma pish eu pe regele tau decorat cu podeba de stalin. Barba au doar primatele si homalaii.
4
23
sa ne pisam pe mata toti astia cu barba ;)
17
4
Pt.primul comentariu,ce treaba ai tu cu barbatzi care poarta barba,sau mustatza sau au plete,lucrurile astea nu inseamna nimic,fiecare cu alegerea lui,era si un cantec pe timpul comunishtilor in care un vers spunea:"nu conteaza cat de lung am parul ci conteaza cat si cum gandesc", Dumnezeu sa-l ierte.
30
2
Ba comunistule, Regele carol I avea barba. Dar presupun ca pe langa o minunatie ca tine era vraiste.
23
3
S-A SPANZURAT DIN CAUZA BARBII NU MAI SUPORTA BARBA..CE DRACU GASITI VOI IN BARBILE ASTEA..DRACU SA VA IA CU BARBILE VOASTRE...ESCHIMOSILOR...DACA N-AI BARBA...NU ESTI SEF...
4
37

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212