REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

El este cel de-al cincilea pasager din mașina morții de la Cobadin

El este cel de-al cincilea pasager din mașina morții de la Cobadin

Replica API 10 august 2022 | 14:57 5774

Un grav accident a avut loc în cursul nopții de 4 spre 5 august a.c., în comuna Cobadin. Patru tineri, cu vârstele între 13 și 17 ani, și-au pierdut viața în urma evenimentului. Vinovat de producerea accidentului a fost Darius, un tânăr de 16 ani, fără permis și beat, care apierdut controlul volanului. Deși inițial se credea că toți ocupanții au murit, se pare că în mașină exista încă un tânăr, care a scăpat fără nicio zgârietură.

Vlăduț D. este al 5-lea pasager și unicul care a scăpat cu viață. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, care are calitate de martor în dosarul penal întocmit.

Potrivit informațiilor noastre, Vlăduț este nepotul primarului din Cobadin, Telehoi Cristian.

Iată ce spune IPJ Constanța:

,,Referitor la accidentul mortal produs la data de 5 august a.c., pe DN 3, în localitatea Cobadin, revenim și vă comunicăm următoarele:

Cel de-al cincilea ocupant al autoturismului în care se aflau minorii a fost identificat încă din noaptea producerii accidentului, acesta fiind conștient și cooperant, nefiind necesară intervenția cadrelor medicale.

Este vorba despre un tânăr, de 17 ani, care are calitate de martor în dosarul penal întocmit, acesta fiind pasager în autoturism.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: Două fete de 13 și 16 ani au murit; șoferul care a produs accidentul avea 16 ani!

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce faceti dna, matusa??sunteti fericita???multumita ca in pamantul acestei tari vor putrezi 4 fiinte din vina domniei tale???esti multumita dna, matusa ???te vaiti la tv..NU STIU CUM MI-A LUAT CHEILE DE LA MASINA GOLF?? cand ti le-a luat????si cand i le-ai dat??? de acum sa ai parte de fericire asa cum au cei care si-au pierdut fiintele iubite...numai din manevrele tale scarboase...
1
0
O masina plina de minori bauti, la o ora tarzie din noapte .*****. accident....... decese. Ce mai poti spune? Parintii acestor cretini ar trebui sa infunde puscaria!
0
0
Probabil ca a stat pe bancheta din spate , la mijloc , intre gagicile decedate ! Moartele au fost ca o saltea si l-au ferit de soc pe golanul asta ! Mare noroc pe muia lui !!! Se poate considera nascut a doua oara ! Oricum trebuie cercetat penal si el pt. complicitate la furt de auto , ca doar stia ca GOLF-ul era ciordit de la matusa celui care a condus !
1
0
LOVITE DIN LABA CARE NU AU MINTe SI PROMOVEAZA ACESTE LICHELE CARE MAINE SAU POIMANIE SUNT PERICOL PE SOSELE.
1
0
Acum dumnezeu ia dat semnalul la urmatoarea golaneala pe sosea o sa il primeasca domnul in patru scanduri pe acesti cacati nascuti din laba care se dau leii soselelor.
1
0
ba da. am suficienti copiii cat sa vina sa va ia pe toti sa va aduca la mine. va astept cu caldura
0
0
Koaie parintii lui se bucura ca a scapat cu viata , cum poti sa zici una ca assta, nu ai si tu copii? Jegosule,
1
1
pacat de tineretea lor
0
0
nu stiu ce ce domnu nu l a lasat si pe asta sa vina la mine da eu oricum il astept
0
0
De fapt am incercat sa musamalizam cazul si sa nu il bagam si pe nepotul primarului in toata povestea dar nu am reusit.Asta e.
1
0
Ar trebui bubuite cu putina parnaie
1
0
Pai normal daca e nepotul primarului... Nu conducea chiar el??
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920