REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

El este EROUL care s-a sacrificat pentru a scoate din mare două persoane

El este EROUL care s-a sacrificat pentru a scoate din mare două persoane

Replica API 9 august 2017 | 00:27 530

Adrian Ciureanu, un tânăr de doar 30 de ani, a pierit în apele mării de la Mangalia, în cursul zilei de marți, 8 august. Tragicul eveniment s-a petrecut în timp ce el, alături de un alt prieten, a intrat în apă pentru a salva o femeie și pe copilul acesteia. A fost tras de curenți după ce a reușit să salveze persoanele aflate în pericol. Ulterior, el a devenit victimă. Un val l-a smuls din brațele salvatorilor ce veniseră după el, fără drept de apel. Astfel, marea și-a luat tributul.

Adrian Ciureanu era un tânăr care avea toată viața înainte. Dar iată că a ales să-și petreacă vacanța din 2017 la mare, alături de persoana iubită. Și, din păcate, a fost și ultima, devenind astfel victima numărul 17 care a pierit în apele mării. Trupul neînsuflețit a fost adus la mal de valuri, în dimineața de miercuri, 9 august. Era din localitatea Stroești, județul Argeș și se afla în vacanță pe litoral. Adrian lucra pentru o firmă de construcții din Pitești, iar recent își cumpărase o casă alături de iubita sa. Tatăl tânărului, Cristi Ciureanu, primește zeci de mesaje de condoleanțe pe pagina sa de Facebook de la persoane apropiate sau de la străini. Oamenii au rămas profund impresionați de fapta tânărului, declarându-l, în nenumerate postări, un erou adevărat.

C.C.

Citește DETALII despre cum s-a petrecut totul AICI: Ignorarea avertismentelor salvamarilor costă! Un tânăr și-a pierdut viața după ce a salvat alte două

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am patit si eu chestia asta cu curentii de apa. Sunt un inotator bun, dar, curentii te plimba rapid in larg, inotam la Navaodari in mare, si la un moment dat, a venit un curent de apa foarte rece si m-a tras in larg.Stiam ce periculos este si am decis sa fac pe moment pluta sa vad ce se mai intampla. Am fost tras in larg cam 50-75 de metri. Din pluta, am decis sa inot spre larg intr-o directie laterala, sa ies din curent. Am reusit, mi-am dat seama de apa calda cand am iesit din curentul rece. Salvamarii m-au vazut si au fluierat la mine, le-am facut semn ca vin la mal.
1
1
Cand eram copil ,nu mai mult de 12 ani,ma aruncam in valuri inalte inca o data cat mine iar valurile treceau pe deasupra mea de multe ori ajungeam cu ele la mal dar cunosteam zona bine si stiam sa innot ,Dumnezeu m-a ferit cand ma gandesc acum ce inconstient copil eram . Acum n-as mai avea curaj ,din cauza reamenajarii digurilor sunt multe gropi ,plus gropile cauzate de curentii marini care sunt adevarate capcane ale marii unde se formeaza niste vartejuri producand atatea nenorociri chiar si din randul celor ce stiu sa innoate . NU ignorati avertismentele salvamarilor .
3
0
Fara razboi !!!! La stirile prrrrrotieve se spune altceva despre erou! Ca nu avea nicio treaba sa salveze. Dar ce mai conteaza?!
1
1
A murit ca un caine.
1
1
Uite ca sa vezi de ce a plecat tanarul de acasa la mare! Alta treaba nu avea decat sa se faca mucenic!? P.S.Sunt declaratii ale salvamarilor care spun ca ei le-au ajutat pe femeie si fetita sa iasa din mare iar tanarul asta nu a putut sa se tina de tubul intins catre el ptr ca a fost luat de curenti!Asa ca mai usor cu eroismele ptr ca el nu avea responsabilitati de salvator!Daca vrei sa sti femeia aia salvata a uschit-o cu fetita de la locul cu pricina si nu i-a pasat ce se mai intampla cu tanarul!
2
5
Si pe nenorocia aia senila de balena care a vrut sa se dea sirena cine a pus-o sa ignore avertismentele salvamarilor si sa se aventureze ca o sclerozata in mare,ca nu le mai incape nesimtirea in ele de basinoase jegoase cu fitze ce sunt , ca sa ia viata unui om.
4
0
Dumnezeu sa-l odihneasca. E un mucenic, se duce la Domnu
7
0
Bai,tu care ai iesit din ma-ta cu stratul de jeg pe tine,tu nu vezi ca la alt articol cineva spune la comentarii ca nu e adv ce spune presa?Degeaba scrii cu majuscule ca ai creierul rahatit daca nu ai vazut ca eu am pus semne de intrebare!
7
0
Eu am vazut personal anul asta doua interventii ale salvamarilor, asa nu mai manca rahat, ca nu stau sa o frece aiurea la soare. De vina sunt prostanii care cred ca steagurile de avertisment se ridica asa, la misto si ca ei stiu sa inoate, nu au ce sa pateasca.O alta vina o gasesc autoritatilor care nu impun amenzi babane pentru nerespectarea avertismentelor salvamarilor. Chiar citeam astazi ca in Spania iti poate da pana la 750 de Euro pentru asa ceva. Asa ar trebui, sa-i arda inclusiv - sau mai ales - pe cei salvati, daca au intrat in mare pe steag rosu!
15
2
Probabil esti vreun jeg de salvamar ! OMU CLAR A SARIT IN APA DUPA OAMENI ... ca salvamarii sunt platiti sa stea cu burta la soare si cu bagajele langa ei , nu sa supravegheze oamenii din apa ca din cati sunt daca stiu 2-3 sa inoate e bine !
7
12
El a salvat pe cineva? Sau era si el in apa si astepta sa fie salvat?nu se stie!E cineva care spune ca l-a vazut in apa fara treaba sa salveze!!Treaba e ca si el are copil si pe care l-a lasat orfan! Tragedia e ca ajung la mare parinti cu copii si nu au alta preocupare pe sezlong gasind in imbaierea in mare suprema distractie!Persoane limitate intelectual ,ce sa le faci! Degeaba compatimire ptr ca si altii se vor gasi sa faca la fel si ne cam plictisim tot compatimind la terchea- berchea fara simt de raspundere!
3
8
Ar trebui amenzi dure petru cei care se aventureaza in valuri Si primaria Mangalia ar trebui sa puna si afise sau anunturi prin radio cu numarul inecatilor . Cele doua persoane care au disparut ca nesimtitele ar trebui sa fie pedepsite exemplar si sa duca povara culpei toata viata Iar ADRIAN sa se odihneasca in pace printre ingeri .A avut o grea misiune pe pamant sa salveze doua nesimtite
18
2
Eroii sunt in filme. Siguranta proprie e mai importanta!
7
4
Presedintele johannis si primarul de unde este eroul ar trebui sa acorde cate o distinctie ptr gestul tanarului.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367