REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

El este individul suspectat de crimă în autobuz! VIDEO!

El este individul suspectat de crimă în autobuz! VIDEO!

Replica API 20 iulie 2017 | 00:13 940

Săltat de poliţişti şi dus la audieri

Săltat de poliţişti şi dus la audieri

Dumitru Caciandone/ victimă

Bărbatul din Slobozia implicat în data de 10 iulie într-un conflict la Constanţa, într-un mijloc de transport în comun, a decedat! Mai exact, în data cu pricina, între respectivul şi un alt bărbat, momentan neidentificat, a izbucnit un conflict. Au urmat îmbrâncituri, iar bărbatul din Slobozia s-a dezechilibrat şi a căzut din autobus, undeva în zona Grăniceri. S-a lovit la cap, fiind transportat de la Constanţa la Bucureşti, la spital, iar marţi, 18 iulie, a decedat.

Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru identificarea autorului şi tragerea lui la răspundere penală. Oamenii legii au transmis, ieri, şi o imagine surprinsă de o cameră de supraveghere, cu individul suspectat de comiterea faptei, cu menţiunea de mediatizare în vederea depistării acestuia. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost identificat şi condus la audieri. Este constănţean, are 31 de ani şi se numeşte Dumitru Caciandone. Fapta acestuia este încadrată la lovituri cauzatoare de moarte şi cel mai probabil va fi prezentat în cursul zilei de azi la instanţă, cu propunere de arestare preventivă.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu conteaza nationalitatea ce a facut acest acest animal pentru ca om nu se poate numi treb sa plateaaca cu varf si indesat dar mai mult ca sigur va primi cu suspendare ...
0
0
Ba nene, a comiso, sa plateasca! Cat despre toata treaba cu Machidonii criminali si pla mea, mai calm mai papagalilor, ce treaba are ca e machidon?? Putea in plm sa fie si Englez, ma doare in pla , asa va place sa generalizati, si sa luati la comun un neam intreg pe baza faptelor unui berbec cu creier mic SUNTETI MAI PROSTI CA EL MA!
2
0
Sa va dau la muie, taranilor! Nu o sa fiti voi niciodata la nivelul machidonilor!! Mucani spurcati
2
0
Coli, dai cu branza la cur mah
0
1
Alifaca e la putere va spargem mucanilor
1
10
Sa va futem femeile mucanilor
11
5
Tiai dreaq cine va adus in Dobrogea , plecati in Moldova , de unde ati venit
12
3
Zgura matii de Caciandone, ai bagat un tanar in mormant, jigodie. Sa ii dea 25 de ani cu executare, si trimis la munca silnica. De vina e si educatia acestor capatani de oi. Numai o revolta de mare amploare ne va scapa de acesti tzintzirimintzilispargesemintzili.
9
5
Aromanii nu sunt romani absoluti. Aromanii sunt tziganii albanezi alungati din Balcani, primiti de romani in Dobrogea. Asta veti fi in veacul vecilor. La fel ca tiganii: oameni fara tara.
9
10
lasa ca dam noi machedonii bani si scapam cu 3 ani cu suspendare.avem multi machedoni judecatori si avocati.pe mine m au prins cu fabrica de tigarete si am scapat.sa moara romaniiii
9
9
Comentarii fara rost! E simplu, 25 de ani de puscarie, cu tot ce presupune ea... Atat, desi baiatul ala ramane ce este, un disparut...
10
4
Cipan de Tulcea au umplut orasul Constanta jeguri ,ciobani exilati inapoi la tara :ceamurlia ,camina ,cogealac Mihai Viteazu etc
16
10
Un taliban de la Alifaca
10
6
Dupa nume e Machedon Spurcat !!
13
12
Daca taceai filozof erai
4
6
haieti sanu bagam toti oameni cai ROM cai machiedon si noi romani avem scursurile noastrehaideti sa nu facem ura rasiala daca uni dintre ednile nu toti sunt la fel lasati sasi traga singuri greselile pe care leau comis suntm popor de barfitori de tradatori de mincinosi etc avem tuate calitatile pacat de cultura noastra romaneasca am distruso inpreuna cu cei care ne conduc asa ca nu mai comentati cai ROMAN CAI ROM CAI MACHIEDON toti avem cate ceva nu suntem perfecti
11
8
De ceva timp a aparut prin ziarele constantene specia de poponar travestit frustrat dar plin de curaj din spatele unei postari anonime ! Baietei cu cucul mic chiar nu ne pasa de comentariile voastre de 2 bani, atata timp cat unul ca mazare ar fi votat de voi cu 2 maini! Sunteti tiganii Europei, ciocul mic.
17
6
Ce nume caciocacat, sa vezi acum ce p.la isi ia asta in arest. Io vara astia in caciandon de o sa il doara
11
6
Nu inteleg de ce este blestemul asta pe capul romanilor.. Ne-am pricopsit de-a lun gul istoriei cu doua neamuri de hoti si ucigasi: TZIGANII SI MACHIDONII. Si se mai intreaba lumea "de ce devenim rasisti!?" Pai cand vezi zi de zi dai de machidoni care iti cer spaga, dau cu pumnul, accidente in trafic..etc, tzigani care fura, sar cu batele si cutitele in trafic, distrug tomberoanele de gunoi... Cand vezi toate astea in proportie de 80 la suta la machidoni si tzigani cum sa nu ti se puna pata?! Asta o sa devina Romania in 20 de ani: o tara de machidoni si te tzigani- de hoti si de talhari!
14
9
Prezumtia de nevinovatie a murit de mult in Romania
8
8
Alt machidon rasa mamii lor de jegosi.
13
14
arestati-l si pe pateticul ala de asa-zis reporter. din gura, pare mai smardoi decat criminalul. mai avea putin si-i dadea un cap in gura lu Mitica.
17
2
Bai,tu asa hahai la ma-ta? Ce asta e si ideea?! Se accepta in politie cu tatuaje,ori nu!?ce brigazi speciale visezi? - io cred ca esti murphy sau mai era un prost,iulian- tu nu sti sa descifrezi cele 3 prescurtari cu initiale?boule!
12
3
majoritatea politistilor din brigazile speciale sunt oameni normali pe care nu dai 2 bani, asta e si ideea.
11
13
Nenea ala tatuat care poarta un tricou branduit e vreun interlop care s-a oferit sa-l conduca pe suspect la sectie?
10
5
Reporterul e prajit?
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102