REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Elena Satcău își PLÂNGE mama DECEDATĂ în SPITALUL din CONSTANȚA!

Elena Satcău își PLÂNGE mama DECEDATĂ în SPITALUL din CONSTANȚA!

Replica API 3 octombrie 2021 | 22:53 5917

Incediul care a izbucnit în această dimineață la spitalul din Constanța a lăsat în urma lui familii îndoliate, dar și multă durere și revoltă. Printre cei care-și plâng acum rudele se află și Elena Satcău, femeia a cărei mamă a decedat în urma deflagrației de la ATI. Astfel, copleșită de cele întâmplate și auzite, fiica celei care și-a pierdut viața are ceva de spus și refritor la adresa declarațiilor făcute de Raed Arafat, scrie spynews.ro

În cadrul emisiunii ”Acces Direct” de vineri, 1 octombrie, o altă zi neagră pentru România, una dintre persoanele care-și plâng rudele după incendiul de la Constanța a ieșit public și cu ultimele puteri a vorbit despre cea care i-a dat viață și care, din păcate, a murit carbonizată.

Mama Elenei Satcău era internată la Spitalul din Constanța, infectată cu noul coronavirus, doar că, deși a mers să se vindece, din unitatea spitalicească femeia nu a mai ieșit decât decedată. Mai mult decât atât, deși era în starea gravă, femeia de 65 de ani se pare că ar fi avut șanse să se vindece, doar că sistemul medical a decis pentru ea.

”Mama mea a murit din păcate în incendiu, dar așa ceva nu este posibil, e inadmisibil. Am aflat de la știri, de la televizor și după am sunat-o pe doamna doctor care se ocupa de mama și mi-a zis că printre pacienții care au murit se afla și mama mea. Nici nu pot să explic, n-am cuvinte, e cel mai mare coșmar, un șoc puternic, cea mai mare durere. Nu doresc la nimeni așa ceva. Ieri am fost la geam, am văzut-o, n-am vorbit, era în comă indusă, avea 65 de ani. Nu e posibil să te duci acolo pe picioare ca mama mea, avea o formă gravă, dar avea șanse să se vindece, și să moară carbonizată”, a spus Elena Satcău la ”Acces Direct”.

Astfel că în urma celor întâmplate, cu sufletul greu, Elena a ținut să mai spună că acum a ajuns la concluzia că mersul la un spital din România este mult mai periculos decât orice boală. Femeia este de părere că infecțiile din spitale, mizeria și neregulile au dus și vor duce în continuare la moartea a zeci de persoane, căci nimeni nu acționează pentru a lupta pentru cei bolnavi.

”Nu e prima oară, nu se poate, se repetă istoria. S-a întâmplat la București, în Piatra Neamț, nu se poate, dacă nu luăm măsuri o să murim arși de vii. Nu o să mai putem să mergem la spitalele din România. O să ne fie frică să mai mergem pentru că riscăm să ne întoarcem cu zece boli sau să nu ne mai întoarcem. Eu nu mai am curaj să merg la niciun spital din România. E o moarte îngrozitoare, durerile iadului, nimeni nu merită așa ceva. Nimeni nu ia măsuri, asta e cel mai grav, nu îi interesează. Paturi murdare, baterii, nu dezinfectează. De ce nu spală, de ce nu avem condiții bune, e vina exclusivă a cui conduce spitalul, a directorului sau a managerului. Instalațiile electrice de aici de la Constanța sunt vechi de nu știu câți ani”, a mai spus femeia care-și plânge acum mama.

După ce și-a strigat durerea, frica și revolta, fiica îndoliată a avut ceva de spus și după ultima declarație făcută de Raed Arafat, referitoare la numărul persoanelor decedate în incediul de la Constanța.

Femeia spune că prin cuvintele spuse, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență nu a făcut altceva decât să își bată joc de familiile celor răniți sau decedați în spitalul groazei de la malul mării. Mai mult decât atât, ea îi acuză pe toți cei de la putere de sfidarea și nepăsarea cu care tratează poporul de mai bine de trei decenii.

”Aia e declarație ce spune domnul Arafat, bine că au murit șapte persoane nu nouă. Și-a bătut joc de noi, ne-a luat la mișto, e sfidare pe față. Asta înseamnă că toți politicienii își bat joc de noi de 30 de ani la cel mai mare rang.”, a concluzionat fiica îndoliată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca esti vaccinat poti sa iei si sa dai Covid. Doar ca faci forma usoara zic ei, pai atunci daca te vaccinezi ce plm iti pasa ca altii nu s-au vaccinat. Ca tu oricum faci forma usoara si oricum poti sa iei si daca sunt toti vaccinati.
6
6
oare de ce e incapatinarea asta de -a nu te vaccina???? de ce sa-mi ingradesti mie vaccinat niste drepturi adica din cauza voastra magazinele se inchid la ora 18??? CA SA IES PE STRADA TREBUIE SA PORT MASCA CA TU ESTI NEVACCINAT????
8
9
Nu mai vorbiti aiurea,si cu vaccin facut si cu covid se poate orice,nimeni nu este obligat sa se vaccineze
9
7
Oare si-a sfatuit mama sa se vaccineze? Ea este vaccinata? Oricum, condoleante!
8
10
cine maime si fraiera asta?de ce nu te.ai vaccinat fa,tu si mata?sa blochezi spitalul,eu unde ma mai duc ca e blocatde nesi nevaccinati?acum, a luat si foc!
9
14
Cu siguranta femeia nu era vaccinata caci s-ar fi spus din prima. In general, cine ajunge sa fie intubat are mari sanse sa nu scape. In plus, pe vreme de pandemie, mai poti lua si foc. In concluzie, vaccinati-va fratilor ca-i groasa.
17
13
Lasati va rog locul unui om competent, capabil.
13
6
tu trebuie sa pleci urgent nu o doctorita,niciodata nu vei ajunge la pregatirea ei profesionala si corectitudinea ei ,marsh de aici tu si consilierii tai de kkt
16
11

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468