REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Elena Udrea şi-a pregătit pas cu pas „evadarea” din România!

Elena Udrea şi-a pregătit pas cu pas „evadarea” din România!

Replica API 11 aprilie 2022 | 00:21 2791

Elena Udrea se află în arest în Bulgaria, cel puţin până pe 14 aprilie, când se va judeca la Sofia apelul formulat de avocatul lui Udrea. Autorităţile din România au cerut extrădarea fostului ministru.

Dacă nu va ajunge în România, Elena Udrea a spus că a cerut azil politic în Grecia, unde a închiriat o locuință unde ar putea să stea, pentru că, spune ea, „are grave probleme de sănătate”.

Udrea şi-a pregătit un apartament în Bulgaria

Elena Udrea a cerut ca măsura arestului preventiv să fie înlocuită cu arestul la domiciliu. Ea şi-a închiriat un apartament la Blagoevgrad, un orăşeul din Bulgaria, aflat la graniţa cu Grecia.

Fostul ministru a spus inclusiv că are un contract de închiriere cu o durată de 7 ani în Bulgaria și că poate să aștepte procesul de predare în România în arest la domiciliu. Nu i-a convins, însă, pe judecătorii bulgari.

„Aceștia au spus că există pericolul ca Elena Udrea să fugă din Bulgaria și tocmai de aceea au considerat că ea trebuie să rămână în continuare în arest preventiv.

Elena Udrea dorea, de fapt, să ajungă în Grecia și a prezentat documente în acest sens în instanță pentru că a cerut deja acolo azil politic”, a anunţat postul Antena 3, citat de național.ro.

A fost scoasă pe uşa din spate

Judecătoarea Coțeva a întrebat-o dacă dorește o traducere scrisă a sentinței, iar Udrea a răspuns afirmativ. Are nevoie de argumentația instanței pentru a-și construi apelul, care se va judeca la Sofia pe 14 aprilie, potrivit Libertatea.

Când totul s-a terminat în sala de judecată, Udrea a fost scoasă pe o ușă din spate, pentru a fi dusă în arest. Probabil că ea a cerut asta, pentru a nu mai trece prin valul de jurnaliști care o așteptau pe hol.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
statul sa recupereze toate prejudiciile
5
1
a furat 15 milioane de euro declarate,probabil real de citeva oi mai multi,de la gura saracimii si a orfanilor,ca si dracnea psd.aia care o apara sint partasi de furturi cu ea.
12
0
Jafurile care au condus tara
2
0
Ai bani, mananci, nu ai bani, nu iti e foame?
4
0
Asa e cu borfasii
2
0
Sa va dea dumnezeu dupa fapte!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212