REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Elevii din Constanţa au marcat Ziua Europei în Piaţa Ovidiu

Elevii din Constanţa au marcat Ziua Europei în Piaţa Ovidiu

Replica API 10 mai 2017 | 00:00 307

Zi de sărbătoare la Constanța! În Piața Ovidiu se sărbătorește Ziua Europei, marți, 9 mai a.c., unde copii și adulți s-au adunat pentru a se bucura de eveniment. Prezenți sunt elevi de la școlile din municipiu, care prezintă specificul unei țări din Europa. Dintre oficiali, au fost prezenți primarul Decebal Făgădău, viceprimarii Costin Răsăuțeanu și Dumitru Babu, comisarul șef Tudorel Dogaru, prefectul Adrian Nicolaescu, vicepreședintele CJC Daniel Learciu, șeful IPJ Constanța Mircea Vizitiu, Gabriela Bucovală de la Inspectoratul Școlar Județean și Marian Solomon, director la DJST Constanța. La eveniment s-a intonat imnul României, apoi a urmat imnul Europei - Oda Bucuriei. A urmat citirea mesajului premierului Sorin Grindeanu de către prefectul Constanței.

„Astăzi este o zi pentru fiecare dintre noi. Eu mă uit și vad că ne îndreptăm către o direcție bună. Văd un oraș puternic care are un singur drum, marea familie europeană. Ca în fiecare an sărbătorim Europa și de fapt sărbătorim o zi cu triplă semnificație și anume viitorul. Dincolo de prezența oficialităților care ne onorează de fiecare dată, mă bucur de prezența copiilor. Toate țările membre ale UE sunt prezente prin aceste suflete ce reprezintă viitorul nostru. Constanța este granița Uniunii Europene și astăzi am demonstrat că noi, constănțenii putem fi inima Uniunii Europene. ”, a declarat primarul Decebal Făgădău în fața mulțimii prezente. 500 de baloane, în culorile tricolorului, s-au înălțat.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziua Indendentei cine o mai sarbatoreste? Ce asa mare bucurie, ca i-a spalat pe creieri pe acesti copii, care nu-si mai cunosc istoria?Neam de slugi.Ne meritam soarta.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614