REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Elicopterul SMURD a intervenit la un accident rutier din judeţul Constanţa

Elicopterul SMURD a intervenit la un accident rutier din judeţul Constanţa

Replica API 8 septembrie 2018 | 11:53 429

Cadrele medicale a fost solicitate să intervină, sâmbătă, 8 septembrie, la un accident rutier petrecut între localităţile Ion Corvin şi Negureni. La faţa locului a ajuns şi elicopterul SMURD.

Update: O persoană a fost preluată de elicopter şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind diagnosticată cu traumatism toracic şi de coloană lombară. Este conştientă şi colaborantă.

Cum s-a petrecut accidentul rutier

În jurul orei 9.20, un bărbat în vârstă de 55 de ani a condus autoturismul marca Dacia pe DN 3, dinspre Băneasa spre Ion Corvin, și ajugând în zona km180 +500 m, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism marca Dacia condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, dinspre Ion Corvin către Negureni.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere, femeie in varsta de 50 de ani, care se afla in primul autoturism (cel care a pătruns pe sensul opus de mers).

Cercetările continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este nu a adaptat viteza.dar de ce nu spuneti de asa zisa lucrare de intretinere a drumului. Pietrisul pe care il pune peste stratul de asfalt parca este aruncat din avion.Lipsa stratului de smoala ca sa se lipeasca si pietrisul ala de ceva presupun. Pe anumite portiuni nici nu s au sinchisit sa il aseze uniform. Este aceeasi firma care a incercat sa faca acelasi lucru si in toamna 2017 minim 10 accidente, parbrize sparte,vopsea sarita .Atunci s a dat vina pe vremea prea rece , acum pe cine mai da vina? Cineva trebuie sa pape bani de la bugetul statului si din acest proiect
5
0
SMURD este o organizatie ,de fapt un organism creat ca urmare a gandirii unuia care nu este nascut in Romania,deci trebuie sa fie dat naibii. Basescu era impotriva luii Arafat,avea enorm de multi adepti.Da, Decat sa traiasca niste romani fiind salvati de un arab,mai bine sa moara cei in nevoie,. Ce ziceti? Si romanii cinstiti din afara sa fie tratati ca cacatii,asa cum sunt si in Romania ! E bine?
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272