REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Elicopterul SMURD solicitat AIUREA! Constănțenii au tendința de a EXAGERA la evenimentele nefericite!

Elicopterul SMURD solicitat AIUREA! Constănțenii au tendința de a EXAGERA la evenimentele nefericite!

Replica API 6 octombrie 2018 | 00:00 233

RISIPĂ!

RISIPĂ!

Se pare că locuitorii de la malul mării au tendința de a exagera atunci când sunt martori sau chiar implicați în evenimente nefericite. Dovada stă în faptul că, de foarte multe ori, elicopterul SMURD ajunge la fața locului pentru un caz minor. Totodată, cadrele medicale au specificat că oamenii nu pot fi acuzați întrucât nu au cunoștințe medicale. Excepție fac, în general, locuitorii din zona Palas, care exagerează cu bună știință când sună la 112 tocmai pentru a fi siguri că vine ambulanța.

Unul dintre cazuri a fost înregistrat la Ovidiu, fiind vorba de un accident rutier. Mai exact, un bărbat în vârstă de 66 de ani a condus un autoturism marca Ford, la data de 4 octombrie a.c., ora 12.45, pe DN 2A, dinspre Ovidiu către Constanta, iar la kilometrul 202+80 metri, din cauza nepăstrării distanței de mers, a intrat în coliziune cu autoturismul din față, un Ford condus de un bărbat de 39 de ani, care a fost proiectat către înainte, într-un alt autoturism marca Mercedes, condus de un bărbat de 62 de ani. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului autoturismului marca Ford.

Numai că la fața locului a intervenit elicopterul SMURD întrucât cei care au sunat la 112 au precizat că este vorba de persoane rănite grav. Și asta nu e tot. La aceeași dată, în jurul orei 23.30, un alt accident rutier avea loc, dar pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța. Chiar dacă nici o persoană nu a ajuns la spital, la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe pentru că, la fel ca și în primul caz, cei care au sunat la 112 au precizat că sunt mai multe autovehicule implicate și mai multe victime.

După cum bine se poate observa, este vorba de o risipă imensă a resurselor instituțiilor care se ocupă cu acordarea de îngrijiri medicale în caz de urgență. Însă, așa cum au precizat cadrele medicale, nici oamenii nu pot fi acuzați pentru că nu au cunoștințe medicale sau intră în panică.

De precizat este faptul că circa 50% dintre apeluri cuprind date eronate cu privire la starea victimelor și toate relatate mai grav de cât sunt. O altă categorie a celor care sună și exagerează, dar în mod voit, se regăsește în cartieul Palas. ”Nu au asigurări medicale și exagerează în mod voit pentru a fi siguri că vine ambulanța”, ne-au spus cadrele medicale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai, Albu Marian Se pare ca ai avut de suferit de cand a luat Badescu fraiele SAJ. Nu mai este Popescu Vasile sa-ti dea si tie de-ale gurii. Cumva Badescu va rupe gura? Sau strica mafia lui Popescu, de pe urma caruia tu te lipeai de bani? Cand erau contractele cu firma privata de ambulanta a lui Popescu nu aveai nimic de comentat. Atunci nu se fura? Tu esti handicapat... mintal si nu mai am cuvinte! Alo, DNA-ul! Cautati-l si pe Albu Marian!
0
0
Tiganii trebuiesc lasati sa crape ,futu-le rasa in gura de borati !
6
0
MOARTE TIGANILOR!!!!
6
0
SMURDUL VINE CA AMBULANTA DE CIND E BADESCU LAURENTIU MENEJER NU AU CU CE SA VINA. FURA HANDICAPATUL TOTI BANI PRIN CONTRACTE SI OMOARA OAMENI. IN IULIE A OMORIT O FATA DIN NAVODARI. BADESCU LAURENTIU SI CU MONSTRUL DE RELI NEVASTASA AU DISTRUS TOT PRIN FURTURILE LOR. DNA SE AUDE. CEALERA FURA CU FIRMA LUI CASA VIETI. BADESCU LAURENTIU UN HANDICAPAT MINTAL DNA SCAPANE DE EL. E O JIGODIE PSD.
1
0
Ale dracu ciori. Asigurari nu platesc dar vor ambulante. La munca jegurile tarii.
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272