REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Elton John şi Ed Sheeran au cântat la nunta surpriză a patronului echipei de fotbal american New England Patriots

Elton John şi Ed Sheeran au cântat la nunta surpriză a patronului echipei de fotbal american New England Patriots

A.F. 17 octombrie 2022 | 00:00 264

Miliardarul american Robert Kraft, în vârstă de 81 de ani, şi logodnica lui, Dana Blumberg, în vârstă de 47 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii surpriză, care a avut loc vineri seară la New York. Cântăreţii Elton John şi Ed Sheeran au susţinut recitaluri la acest eveniment la care au participat 250 de invitaţi, informează site-ul mirror.co.uk.

sursa foto: www.mirror.co.uk

Robert Kraft, proprietarul echipei de fotbal american New England Patriots, şi Dana Blumberg, care este medic oftalmolog, au o relaţie care a început în anul 2019.

Celor 250 de invitaţi care au asistat la eveniment li s-a spus iniţial că urmau să participe la "o petrecere", însă li s-a cerut să poarte "ţinute festive".

Tom Brady, fostul fundaş al echipei New England Patriots, s-a numărat printre numeroasele staruri prezente la ceremonie, însă a venit neînsoţit. Absenţa soţiei sale, modelul Gisele Bundchen, a alimentat zvonurile despre divorţul cuplului, citează Agerpres.

Cântăreţul rock Bon Jovi, cântăreţul country Kenny Chesney, magnatul din industria divertismentului Ari Emanuel şi producătorul de film Brian Grazer, nominalizat la Oscar, s-au numărat şi ei printre vedetele invitate la această nuntă surpriză.

Dana Blumberg a purtat o rochie de mireasă creată de Naeem Khan, iar mirele a optat pentru un costum Armani.

Mai multe surse au declarat pentru New York Post că Robert Kraft şi Dana Blumberg şi-au organizat petrecerea de nuntă în funcţie de programul cântăreţului Elton John, după ce starul britanic s-a oferit în luna iulie să cânte la căsătoria lor.

Vineri seară, Elton John a susţinut un recital de aproximativ o oră, pe care l-a deschis cu piesa "Circle of Life", ce a fost urmată de single-ul "Tiny Dancer". Elton John a interpretat apoi în duet cu Ed Sheeran cântecul "Candle in the Wind".

După aceea, muzica a fost asigurată de un DJ, iar oaspeţii a petrecut până la primele ore ale dimineţii de sâmbătă.

Robert Kraft şi Dana Blumberg s-au logodit în martie 2022. Magnatul american, a cărui avere este estimată la 10,6 miliarde de dolari, a fost căsătorit cu Myra Hiatt din 1963 până la decesul acesteia în 2011, din cauza unui cancer ovarian. Miliardarul a avut apoi o relaţie cu actriţa Ricki Noel Lander din 2012 până în 2018. Robert Kraft are patru fii proveniţi din prima lui căsnicie.

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272