REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ema Gavrilă vrea CONFRUNTARE. Cristea nu înţelege de ce se grăbeşte!

Ema Gavrilă vrea CONFRUNTARE. Cristea nu înţelege de ce se grăbeşte!

Replica API 5 iunie 2020 | 00:28 2703

Alegerile locale se apropie cu paşi repezi, iar candidaţii din teritoriu se pregătesc pentru lupta politică, care în unele zone a început deja, iar în altele se pregăteşte pentru debut.

Traian Cristea: Eu nu mai candidez, am îmbătrânit

Primăria Costineşti, cea care se află sub conducerea primarului, Traian Cristea din anul 2000, adică cinci mandate, se pregăteşte să ofere o luptă acerbă, mai ales că actualul primar a declarat în urmă cu mai bine de două luni că renunţă la candidatură. Acesta a confirmat acest lucru încă o dată. „Eu nu voi mai candida. Îi las pe ceilalţi să o facă. Am îmbătrânit. Nu înţeleg de ce se grăbeşte Ema Gavrilă cu această dezbatere, deoarece încă nu s-a fixat o dată pentru alegerile locale din acest an”, a spus Traian Cristea.

Emanuela Gavrilă: Propun să organizăm o dezbatere publică cu toţi candidaţii

Emanuela Gavrilă, cea care a mai candidat şi în 2008 şi în 2012 pentru funcţia de primar în Costineşti, nu renunţă la visul început acum 12 ani. Ea este primul candidat care propune o dezbatere publică, cu toţi candidaţii la Primăria Costineşti. „Cu cărţile pe faţă! Propun să organizăm o dezbatere publică, cu toţi candidaţii, la o dată stabilită de comun acord, în care să răspundem întrebărilor puse de cetăţeni.

Putem organiza această întalnire oricând doriţi dvs, când aveţi gata proiectele şi când credeţi că sunteţi pregătiţi să vă prezentaţi în faţa electoratului, ca adevăraţi candidaţi la primăria Costineştiului. Eu mă pot prezenta oricând spuneţi dvs, chiar şi mâine”, a scris ea, într-o postare pe Facebook.

Emanuela Gavrilă, candidat independent

Emanuela Gavrilă candidează din postura de independent pentru Primăria Costineşti. „Candidez din postura de independent la Primăria Costinești. Eu am plecat din PSD în 2016. Mi-am luat la revedere și așa vreau să rămână. Nu mi s-a părut că evoluția PSD-ului e cea către care să aspir. Eu sunt un om de mijloc. Între social și liberal. Nu mi-am asumat politica niciunuia. Candidez independent, sunt un om de mijloc, între social şi între liberal. Nu mi-am asumat politica, doctrina niciunuia dintre aceste extreme”, a preciza Gavrilă, într-un interviu online, acordat pentru Replica de Constanţa, în urmă cu o lună şi jumătate.

Citeşte şi:

Ema Gavrilă, tot mai aproape de Primăria Costineşti

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat tupeu au curvele!
4
0
...si Mascariciul sifilitic tot ca independent a inceput...si uite unde a ajuns...asa ca...tanti, stai cuminte..lasa-te....
6
0
Va lasa administrarea bungalourilor din Madagascar si mina de aur de la Baia de Aries, de unde se pregateste sa scoata aur, asa cum se lauda, pentru Primaria unui orasel? Va locui permanent in Costinesti, ca sa faca treaba? Are vreo declaratie de avere, ca sa dovedeasca veniturile ???
10
0
baaaaaiiii asa penala ! mafiotii mici copii pe langa ce face asta.telefoane de amenintare,santaj,trafic de influenta,prostitutie!! si acum vrea si primar! mars,jigodie!
8
0
Nu te lasa nasule! Esti ca si ales din nou primar.
2
1
Emanuela zisa jartea a primit o limba de la pacaliciul onanist Petrut. Felicitari, Petrut, acum ai pe limba mai multe continente.
7
1
Bai Gavrila Ema,lasa naibii trucajele,ca preai pe fata.Nici cand aveai18 ani nu aratai asa,dar te intelegem,baba sufera la batranete..Te grabesti,ti-e foame rau, nu-ti mai merg golaniile,traficul de influenta,mocangelile si suptul plm. Mazare-i la puscarie,Alexandru-frasu,e pe tusa,nu-ti mai poate da spatii moca de la RAEDPP,Mihai-tot frasu lui Mazare,se pisa pe tine.Asta e,ai cam luat-o in bot tuto,si la propiu si la figurat.S-au saturat smekerii de ofilite, vine tare din spate o noua garnitura de fufe.Asa ca,ranchinuoasa cum esti si cu foamea'n gat,vrei sa ai de unde fura,nu!?
11
0
Eu am candidat am dat si 100 de euro daca aducea filmul cu votul din cabina si tocmai cand sarbatoream a venit ordinul de la Bucuresti cu numirea lui Cristea. Asa ca ... e grele. si Ema a candidat in 2012 si a venit tot ordinul sa piarda.
4
2
Rogojina asta vreau muie nu primar..am tavalito de i am rupt ghiveciul, ce sa caute aceasta drogata in primaria Costinesti? Te asteapta Radu la Slobozia sa te futa..
10
0
Cum draqu toti candidatii astia independenti vin din psd ???
14
0
Ema vrea muje!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614