REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Emma Stone, obligată să amâne nunta cu Dave McCary din cauza pandemiei

Emma Stone, obligată să amâne nunta cu Dave McCary din cauza pandemiei

Replica API 20 martie 2020 | 00:00 935

Emma Stone

Populara actriţă Emma Stone, care s-a logodit în decembrie cu producătorul american Dave McCary, a fost obligată să-şi amâne planurile de nuntă în contextul actualei crize de coronavirus, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia, citat de Agerpres.

În decembrie anul trecut, după o relaţie de doi ani, Emma Stone şi-a anunţat logodna cu producătorul Dave McCary pe contul său de Instagram, într-o postare în care arată fanilor inelul cu diamant pe care îl primise.

În prezent, după trei luni de planificare a ceremonei şi după declararea epidemiei de coronavirus în întreaga lume, actriţa din "La la land" a fost nevoită să-şi amâne planurile de nuntă şi să amâne petrecerea care urma să aibă loc în acest sfârşit de săptămână în Los Anngeles (California), potrivit portaului Page Six.

După ce guvernul american a recomandat să fie evitată orice reuniune socială cu mai mult de 10 participanţi, Emma Stone şi logodnicul său au decis să trateze cu seriozitate alerta sanitară şi să pună pe primul loc siguranţa invitaţilor.

Deşi decizia de a amâna nunta este ca şi luată, există semne de întrebare privind data când va avea totuşi loc ceremonia.

Anunţul privind nunta are loc după doi ani şi jumătate de când actriţa a început o relaţie cu Dave McCary, producătorul programului Saturday Night Live, unde cei doi s-au cunoscut. Deşi s-au întâlnit prima dată la sfârşitul anului 2016, ei au început să iasă împreună şi să se afişeze ca un cuplu de abia anul următor.

Emma Stone a avut relaţii anterioare cu compozitorul Teddy Geiger (autorul unor hituri ca "Stitches" de Shawn Mendes), cu fratele lui Maculay Culkin şi cu partenerul său din filmul "The Amazing Spiderman", Andrew Garfield, cu care a fost împreună între 2011 şi 2015 şi a fost pe punctul de a ajunge în faţa altarului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212