REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Emmanuel Macron, despre soţia sa Brigitte: 'Nu alegi dragostea, ţi se întâmplă...'

Emmanuel Macron, despre soţia sa Brigitte: 'Nu alegi dragostea, ţi se întâmplă...'

Valentina CAMARA 8 ianuarie 2023 | 12:21 806

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat într-o emisiune că „principiul iubirii este că orice este posibil”, informează Le Figaro, cu privire la relația pe care o are cu soția sa mai în vârstă cu 24 de ani decât el.

Emmanuel Macron și soția sa

„Nu prea alegi dragostea, ţi se întâmplă...”, a afirmat liderul francez.

Un tânăr i-a dat o hârtie scrisă de mână pe care scria „El este Preşedintele, trebuie să dea exemplu şi să nu se căsătorească cu profesorul său”. Cu zâmbetul pe buze, Macron mărturiseşte: „Când eşti îndrăgostit, nu alegi. Şi apoi, ea a fost profesoara mea de teatru, aşa că nu contează la fel".

Unul dintre reporteri l-a întrebat pe şeful statului cum au reacţionat părinţii săi când au aflat de relaţia lui cu Brigitte: „Rău, e normal. Cred că întotdeauna îţi imaginezi pentru copiii tăi un fel de viaţă de un anumit standard şi când se întâmplă ceva care nu corespunde tiparului tău, nu eşti neapărat confortabil şi părinţii tăi, la început, sunt îngrijoraţi pentru tine. A fost un amestec din toate şi mie mi-a dublat dorinţa de a-mi urma calea”.

Emmanuel Macron avea doar 15 ani când a cunoscut-o pe Brigitte Trogneux, profesoară de literatură la liceul din Amiens, nordul Franţei.

Emmanuel s-a îndrăgostit rapid de ea, cu toate că exista o diferenţă mare de vârstă, dar şi că Brigitte era căsătorită şi avea trei copii. Peste ani, Brigitte a povestit jurnaliştilor că a speriat-o puţin determinarea lui când i-a spus că îi va fi soţie, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De aceea merg toate lucrurile asa de bine in toata lumea asta... pentru ca au ajuns sa ne conduca specimene de tipul asta. Va fi vai de capul nostru daca nu ne trezim sa dam cu ei de pamant. Altfel viata pe saraca planeta va disparea cu certitudine cat de curand. Si nu e gluma... din pacate!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272