REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Enceanu, devastat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian: 'Avea probleme cu inima'

Enceanu, devastat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian: 'Avea probleme cu inima'

Replica API 10 noiembrie 2021 | 01:13 572

Interpretul de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la o clinică pentru recuperare post-COVID, scrie stiripesurse.ro

Constantin Enceanu, cel mai bun prieten al lui Petrică Mîţu Stoian, a povestit într-un interviu acordat Antena 3 ce suferinţe ascunse avea regretatul artist.

„Nu îmi vine să cred că mi-am pierdut un frate adevărat. Nu îmi vine să cred că vorbesc la trecut de Petrică, nu îmi vine să cred că nu o să pot să-l mai întâlnesc şi să ne strângem mâna, să povestim ce am mai făcut".

„Aveam o legătură de prietenie de peste 20 de ani şi am făcut lucruri frumoase cu Petrică, cu care am bucurat pe cei care iubesc muzica populară. Nici nu şi-a luat rămas bun măcar", a spus artistul.

„Ultima dată când am vorbit cu Petrică îmi spunea că se duce la această clinică(...) Îmi zicea să vrea să se refacă, să stea liniştit. S-a dus şi din nefericire se întoarce între patru scânduri. Avea în program să facă 15 proceduri de ozonoterapie, nu cunosc prea mult de acest tratament dar se pare că nu i-a făcut bine şi după prima şedinţă am înţeles că a expectorat puţin sânge".

„Petrică obosea repede, dar din dorinţa de a se reface cât mai bine şi-a propus să facă acest tratament", a spus Enceanu.

„Avea probleme cu inima de ceva vreme. Din câte ştiu când a avut CODID a fost tratat acasă. Petre şi toată familia a fost vaccinată", a mai spus Enceanu pentru Antena 3.

În urmă cu câteva luni, Petrică Mîțu Stoian trecuse printr-o tragedie cumplită și nu a mai putut să mănânce. Acesta l-a speriat pe Cătălin Măruță atunci când a apărut în emisiunea sa și toată lumea a observat că pierduse foarte multe kilograme.

Interpretul de muzică populară a povestit că pierduse un prieten foarte drag și din acel moment și-a pierdut pofta de mâncare. Era vorba despre soția impresarului său.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva. O să încerc să trec peste acest moment”, mărturisea regretatul artist de muzică populară la Pro Tv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212