REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Era sau nu gelos Mr. Pink pe relația Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu?

Era sau nu gelos Mr. Pink pe relația Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu?

Replica API 28 august 2021 | 12:14 1204

Ies la iveală noi detalii din „triunghiul amoros“ format de Irinel Columbeanu, Monica Gabor și Mr. Pink. Fostul soț al ”Scorpiei de la Izvorani” spune dacă știa sau nu că afaceristul chinez, cel care până nu de mult îi era iubit șatenei, era gelos pe relația pe care el o avea cu mama fetiței sale.

Irinel Columbeanu, Mr. Pink și Monica Gabor

Vestea că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink a ajuns din America până în România, însă o dată cu ea a adus și o mai bună relație între fosta ”Scorpie de la Izvorani” și Irinel Columbeanu, scrie spynews.ro.

Irinel Columbeanu, despre gelozia lui Mr. Pink față de relația sa cu Monica Gabor

După ce s-a zvonit că acum cei doi foști soți, nu doar că păstrează legătura de dragul Irinei, așa cum o făceau în trecut, dar și că au o comunicare mai mult decât bună, Irinel Columbeanu a răspuns unei mari curiozități ce stă pe buzele tuturor.

”Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună. Este inteligent temperamentală. O văd cu alți ochi, mult mai lucizi dar în continuare neinfluențat de terțele numeroase păreri”, spunea Iri în urmă cu ceva timp.

Acum însă, în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars, întrebat dacă este adevărat că mama fetiței sale, în anii petrecuți lângă Mr. Pink, nu dorea să aibă o legătură cu el din cauza geloziei chinezului afacerist, Iri, așa cum îi spun apropiații, a lămurit și acest aspect. Fostul milionar declară că nu crede că Monica Gabor a avut vreo astfel de părere sau senzație. Cel puțin, el spune că niciodată nu s-a gândit la acest aspect, mai ales că șatena nu i-a dat vreodată impresia că se teme de reacția lui Mr. Pink. Lăsând să se înțeleagă că, cel mai probabil, al acea vreme, așa dorea ea să fie legătura pe care o avea cu el.

”Nu cred că are nimeni nu are cum să știe ce este în capul nimănui atunci când comunică cu altcineva. Eu n-am avut această senzație când am comunicat cu Monica, nu m-am gândit la asta”, a spus Irinel Columbeanu la Antena Stars.

Cu de toate, exact așa cum a fost relația sa cu Monica Gabor, spune Irinel Columbeanu că va fi și romanul la care lucrează acum, despre care a vorbit în aceeași intervenție.

La ”Star Magazin”, cel care odată învârtea milioanele de euro pe degete mărturisește că cei care îi vor citi cartea vor avea, cu siguranță, ceva de învățat, căci vine cu adevărate lecții de viață.

”Sper să dea, celor care o să aibă răbdarea să o citească, o anumită speranță că ceea ce ni se întâmplă acum și prin ce vom trece este spre binele nostru. Este un roman care cuprinde de toate”, a mai adăugat ulterior fostul milionar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
citi a rezolvat madam in Dubai ?
1
0
Ba ce titluri de rahat....pe sa fie gelos americanul...pe caricatura de columbeanu care e vai de capul lui financiar..
1
0
sa ma cac pe Irinel si Pink sa se uite
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212