REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
11.4° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Eroul zilei: un agent de poliție l-a găsit pe bărbatul care dispăruse împreună cu fiica minoră a concubinei

Eroul zilei: un agent de poliție l-a găsit pe bărbatul care dispăruse împreună cu fiica minoră a concubinei

Replica API 20 iulie 2019 | 12:27 2231

Robert Guzganu

În această dimineață, în jurul orei 8, minora în vârstă de 9 ani, împreună cu bărbatul de 60 de ani au fost găsiți de colegul nostru, agent de poliție Robert Guzganu, din cadrul Secției 4. Cei doi au fost găsiți sub podul rutier al autostrăzii A2 și nu au fost victime ale vreunei infracțiuni. Minora a fost încredințată mamei, în timp ce bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

Agent Robert Guzganu are 25 de ani și lucrează în cadrul I.P.J. Constanța de 2 ani.

Polițistul a primit felicitări scrise, anul trecut, după ce a prins un bărbat urmărit pentru tâlhărie.

Citește și:

ALERTĂ la Constanța: un bărbat a DISPĂRUT cu copilul concubinei!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca isi face datoria de paznic tb sa-i dam pensie speciala? Bugetarilor, hai sa-i dam si lu asta pensie speciala la 40 de ani fiindca si-a facut banala trebusoara. PseudoZiaristule, ai nevoie de IPJ si scrii ce iti dicteaza la birou. Macar daca ai fi stat intr-o pozitie bipeda cand iti dicta ce sa scrii.
4
2
ce fete de tiganoizi au militienii astia! disperare mare pe aparatul represiv daca a inceput sa recruteze pizde si tigani ca oamenii normali s-au scarbit de mizeria asta totalitara!
5
4
esti departe de subiect din cate vad.A fost omul potrivit la locul potrivit.Deci,a facut un bine ,b.o.u.l.e .Bati campii din plictiseala probabil.
1
7
Politistul cu siguranta nu se afla singur in serviciu de taximetrie a fost anuntat de dispecer in urma unui apel telefonic al unui cetatean. Asa ca .....
7
2
politia e cu noi! zi si noapte sunt...eroi, eroii neamului militienesc!
3
2
Moe , urat din partea ta sa vb asa despre domnul caraivan... ai idee cat de greu i a fost sa invete sa scrie ?
2
2
Un profesor a venit la ora si a tinut lectia, un medic a salvat viata unui pacient, brutarul a facut paine Chelnerul a servit la masa Iar vanzatoarea A fost Amabila si mi a dat bon fiscal si restul corect
8
1
La o interventie daca ii chemi nu sunt in stare de nimic, daca ar fi avut bani de spaga intrau la Rutiera ca e bine cu spaga zilnica mai ales vara, politaii au masini de zeci de mii de euro de la rutiera
7
5
Multi frustrati pe aici...Felicitari politistului!
9
6
Bravo sectia 4 !
6
5
Dac mata-i curva si tactu comunist fa-te politist! Ce fata de pui de curva comnuista are jigodia asta tupeista din poza! Mori futu-te-n gura!
4
19
Erou pentru ca are ochi si-i tine deschisi, sau nu inteleg eu ? Nu asta e meseria lui ?
15
15
Ce-i drept, eu am sunat la politia autostrazi in data de 16 fiindca erau ambii pe o iesire de pe autostrada, si inca odata pe 19 sa specific ca i-am vazut acolo. Erou sau nu, felicitari politistului. Dar acordati credit.
16
6
Salut colegu
5
3
Erou ca isi face meseria, rau am ajuns
23
11
Il astept pe Dumitru Coarna la vreo televiziune, umflandu-se in pene si plangandu-se de salarii... Ca pe Carmen Dan a pierdut-o din catare. Vine randul altuia...
7
8
Sa imi bag pola-n sectia 4 de politie au bagat toti copii .. sunt si tari in gura. Muie militia ! Sa ne pisam pe sectia 4 politie si pe Caraivan
3
23
Mergem la servici pentru a ne face meseria si suntem platiti fiecare in domeniul sau ..asta nu inseamna ca suntem eroi etc. AICI e problema mentalitatea comunista ..erou .sa i se faca statuie ..avansat in grad etc. nu domnilor nu se procedeaza asa !
23
14
Aloooo... Nu va mai umflati in pene...
16
17
Bravo Sectiei 4!
19
5
Nu este erou ,pentru ca si-a facut meseria dar este un politist ce merita avansat si premiat pentru merite profesionale. Desi foarte tanar a solutionat cazul la timpul si momentul potrivit prevenind alte evenimente . .Felicitari pentru profesionalism .
28
4
... vreo pizdulice angajata din surse externe, jurnalista ,sau ospatara si imbracata cu haine bine ajustate pe cur ... uniforma de ofitareasa de politie ???... Alea au treaba prin sau pe sub birouri ! Felicitari Domnului agent !
24
7
Felicitari! Un politist vigilent care si-a facut datoria si care prin gestul sau poate a salvat doua vieti.
31
8
Bravo de oameni ca tine avem nevoie
28
8
Ce bun e politistul!
14
7
Asa e , ca gunoier nu ai aceleasi satisfactii profesionale ca si politist !!
27
4
daca iti faci meseria pentru care esti platit nu esti erou
29
24

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389