REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Este căutată Tanţa contabila! Şi-a aruncat sacii cu gunoi pe un teren proprietate privată în Limanu!

Este căutată Tanţa contabila! Şi-a aruncat sacii cu gunoi pe un teren proprietate privată în Limanu!

Replica API 7 iunie 2017 | 01:31 409

Imagini dezolante pe un teren dintre Limanu şi Hagieni! Un constănţean a constatat, cu neplăcere, că terenul pe care îl deţine a fost transformat în... groapă de gunoi! Acesta a făcut publice imaginile, bătând şi obrazul nesimţiţilor care au procedat de această manieră, el identificând printre sacii cu gunoi mai multe documente (tranzacţii bancare etc.) pe numele unei anume Tanţa, din câte se pare contabilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stiu cine a aruncat dar nu o gasesc ca pe basescu si nuti spaima alora cu coarne !
0
0
In primavara s-au daramat toate constructiile de pe plaja iar acum au reaparut altele.
2
0
Tanta,tanta sa iti umplem clanta!de ce nu ai pus maculatura la containerul ptr reciclabile,tanto?Sau ai crezut ca ploaia va distruge actele de care nu vrei sa se stie?
4
0
una la poarta 6 a fost si mai nesimtita a venit cu o sacosa plina cu mancare si hranea pisicile ca le hranea nu-i nimic dar sa blochezi cu masina intrarea a unui spatiu comercial acolo unde intra si ies clienti este o nesimtire totala si sa lasi mizeria facuta de pisici chiar in usa acum can e cald va dati seama ce miros o jegoasa care vezi doamne ea este umana cu animalele iale acasa cucoana noi am venit la usa ta sa hranim pisicile?IMPUTIT-OOOOOOOOOOO
3
2
ar fi cazul sa fim mai seroiosi cand e vorba de nesimtire si chiar ca nu ar fi greu de gasit tanta si sa curete toate maidanele sa se invete minte si tanta si altii ca ea ca nesimtirea se pedepseste Unde vom ajunge cu astfel de cetateni ???
1
0
Tanta mi-a murit speranta este contabila mea.Dar eu nu arunc gunoiul acolo.Eu il las pe cimp la 2Mai.Am blat la gunoi.
1
0
mai excrocilor de la replica cum e proprietar cineva pe un teren care este canal!!!????? da e plin campul de gunoaie dar puneti poze reale intre vama si hagieni pe canal e plin dar nu stiti cum se procedeaza in primarie ??? primaru la el la pravalie sasi rezolve problemele si sa vada cine face concurenta lui si apropiatilor lui sa poata sa trimita anf opc si firma lui luca sa incaseze ceva ca pazeste ursul care nu este toti carutasi si toti cu firme de constructi arunca gunoi pe camp
1
0
Tanta si costel!Ea contabila,el vitel!asa fac contabilele,isi trimit sotii cu acte contabile in sacose sa le arunce pe campuri.Si ei ca vitele,executa!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108