REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Eugen Teodorovici, cu trabucul în mână, către Viorica Dăncilă: 'Unde e ȘOBOLANUL partidului, unde e Fifor?'

Eugen Teodorovici, cu trabucul în mână, către Viorica Dăncilă: 'Unde e ȘOBOLANUL partidului, unde e Fifor?'

Replica API 28 noiembrie 2019 | 04:21 492

Eugen Teodorovici a fost doar 5 luni de zile președinte executiv al PSD! Pentru că nu a vrut să demisioneze, lui Teodorovici i s-a desființat funcția, în Comitetul Executiv de marți seara, scrie stiripesurse.ro

La jumătate de oră după conferința de presă la care au vorbit Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu, noul președinte interimar, și Paul Stănescu, noul secretar general, Eugen Teodorovici, care nu a participat, a ieșit dintr-un birou și a chemat-o pe Dăncilă la el. Fostul premier era în alt birou, când Teodorovici, cu un trabuc în mână, a început să strige la ea: ”Unde e șobolanul partidului, unde e Fifor?”. Dăncilă a ridicat din umeri și a spus că nu știe nimic despre Mihai Fifor, fostul secretar general al partidului.

”Vorbește la o televiziune, prin telefon, și spune că mi-am dat demisia. Vreau să văd în ce cameră e, să mă duc după el ca să spun că nu mi-am dat nicio demisie.”, a continuat Teodorovici.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multumesc Domnului ca ama scapat de acesti nenorociti
1
0
Pai mai sobolan ca Teodorovici nu este nimeni!
0
0
Asa fruntasilor P.S.Disti spuneti voi drspre voi cine sunteti cu adevarat,pentru ca atunci cand spuneam eu sau un alt om sareau admiratori de ai vostri de pe net de parca i-am fi ars cu fierul incins in foc.
2
0
si muie stroe !!! Muie marlando !!! Cu mult cacat !!!
2
0
Un partid pe duca... Amin.
7
0
Numai cretinul de la aeroport Artagea se comporta cu salariatii la fel. A angajat tote curvele din cluburi si crede ca toate fetele sunt la fel.
4
0
Va asteptam la puscarie! Iti tinem locul caldut. Adica noi, cei care am furat un ou, primim 5 ani si voi, care ati furat o turma de boi, sa stati liberi? Nu tata, va asteptam cu nerabdare. Teo, cred ca este apetisant, este ras la buci si cu pletele alea, te baga in boala, nu alta. Te asteptam, iubire mica, te asteptam..
13
1
Bine ca a mai scapat psd ul de o jigodie circara, un marlan care stia sa invarta 3 vorbe. Unprost crescut si un distrus de viata. Bravo psd afara cu 0 barat zis si club 0
8
1
inca putin si pleaca toti, atunci sa vezi dosare scoase
8
2
CARICATURI DE DOI LEI. ASTA E AFEVARATA VOASTRA FATA. V-ATI GACUT DE TOATA BAFTA. SI LA CONSTANTA LA FEL CU PROXENETI DE SPANIA IN LEGISLATIV CU BETIVI AFEMEIATI MINISTRI DE CINCI ZILE EXCROCI ORDINARI SPAGARI SI INTERLOPI CARE DICTEAZA POLITICA JUDETULUI ATI LUAT NESPERAT DE MULTE VOTURI, ACUM...MAINE O SA LUATI CA VIORICA IN DIASPORA.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212