REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Eugen Teodorovici: 'Noi oferim cele mai bune guvernări, cei mai buni premieri, cei mai buni primari, parlamentari şi, de ce nu, cel mai bun PREŞEDINTE'

Eugen Teodorovici: 'Noi oferim cele mai bune guvernări, cei mai buni premieri, cei mai buni primari, parlamentari şi, de ce nu, cel mai bun PREŞEDINTE'

Replica API 22 iulie 2019 | 01:57 496

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susţine că ”toţi marii paşi înainte ai acestei ţări s-au făcut sub guvernări PSD” şi le-a transmis social-democraţilor din judeţele Mureş şi Sibiu, cu care a avut sâmbătă întâlniri, că PSD poate câştiga oricând o competiţie ”indiferent de numărul competitorilor, de poziţia de pe care pornesc”.

”Azi am petrecut încă o zi plină de energie şi entuziasm. De la Reghin, oraşul viorilor, unde am găsit sensibilitatea şi talentul pe care doar muzica şi dansul le cuprind magistral, până la întâlnirea cu colegii noştri din organizaţiile PSD, cu oameni straşnici, cu prieteni vechi şi mai noi din Târgu Mureş, oraşul inimilor şi Sibiu, oraşul manierelor. Iar mesajul meu către primarii şi liderii mureşeni şi sibieni a fost să privim cu mai multă ÎNCREDERE spre ceea ce avem de făcut împreună. Pentru că lumea are mari AŞTEPTĂRI de la acest partid şi pentru că toţi marii paşi înainte ai acestei ţări s-au făcut sub guvernări PSD”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Eugen Teodorovici.

Acesta afirmă că le-a mai transmis social-democrailor că pot câştiga orice competiţie.

”Încrederea că noi putem CÂŞTIGA oricând o competiţie care să ne permită să facem ceea ce este bine pentru români şi pentru ţară. Indiferent de numărul competitorilor, de poziţia de pe care pornesc, indiferent de efortul pe care trebuie să-l facem sau de obstacolele pe care trebuie să le depăşim. Încrederea că tot noi, social-democraţii, vom continua să oferim cele mai bune guvernări, cei mai buni premieri, cei mai buni primari, parlamentari şi, de ce nu, cel mai bun PREŞEDINTE al României!”, a mai scris Teodorovici pe Facebook.

Conducerea PSD a participat, sâmbătă, al conferinţele de alege ale organizaţiilor judeţene din Mureş şi Sibiu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
inainte de a emite astfel de enormitati, aberatii sau cum vrei sa le numesc- indicat era sa exersezi putin in fata oglinzii si apoi,daca esti capabil , sa analizezi textul-mai pe intelesul tau sa pui in oglida citatele cu realizarile, spre dezamagerea ta, scorul va fi zero la realizari
4
0
Noi cei de jos, suntem absolut convinsi de adevarul spus in frazele tale !
0
3
Bai Orlando exaltatule, sunteti cei mai buni pentru voi nu pentru Ronamia ca tara si nici pentru romani.Vino cu cifre ma,spune care era datoria Romaniei inainte sa veniti la guvernare si care este astazi,spune cati bani s-au cheltuit si pentru ce.Trezitiva ma PSDistilor din betia puteri si nu mai confundati Romania cu voi pentru ca Romania nu inseamna P.S.D.si nici P.S.D. ne este Romania.
7
0
Cei mai ... hoti!!!
8
0
Pesedeii dau si cei mai mari hoti !!! Muie cu cacat tziganului orlando !!!
11
1
doamneeee, ce abereaza.....
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920