REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Eugen Tomac, apel către alegători: Referendumul nu este despre Iohannis, ci despre Dragnea

Eugen Tomac, apel către alegători: Referendumul nu este despre Iohannis, ci despre Dragnea

Replica API 24 mai 2019 | 00:15 277

Eugen Tomac

Ziua în care europenii, inclusiv românii, își aleg viitorul Parlament European este şi ziua în care românii sunt chemați să-şi exprime votul la referendumul ce are două teme: interzicerea amnistiei și grațierii pentru corupție și interzicerea adoptării unei OUG pe Justiție.

Aflat la Constanţa, preşedintele PMP, Eugen Tomca, a ţinut să îndemne cetăţenii cu drept de vot să iasă la vot şi să voteze de două ori DA. În caz contrat, dacă românii nu-şi exercită acest drept iar referendumul, “foarte prost pregătit” va eşua, România va suporta consecinţe grave.

“Referendumul a fost pregătit foarte prost, cetăţenii nu au înţeles foarte bine miza acestui referendum. El are o miză uriaşă pentru România. În cazul în care va fi invalidat, consecinţele pot fi catastrofale pentru statul roman. De aceea, PMP invită românii să iasă la vot, să voteze de două ori DA.

Referendumul nu este despre Iohannis, ci despre Dragnea. Este ca un test pentru cetăţenii români, nu pentru statul român, dacă înţeleg sau nu cât de important este într-o societate democratic independenţa justiţiei.

Ţara va avea de suferit dacă dumunică acest referendum neinsiprat de pregătit va eşua, consecinţele pot fi extreme de de grave. Noi mergem la urne pentru a ne afirma ataşamentul faţă de o valoare fundamentală a UE cum este statul de drept. Orice politician responsabil din această ţară trebuie să invite cetăţenii la vot, să voteze DA”

VIDEO:

Comandat de Partidul Mişcarea Populară - PMP, codul unic de identificare atribuit mandatarului 41190004.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272