REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

EUROPA va rămâne FĂRĂ energie ELECTRICĂ chiar și o SĂPTĂMÂNĂ!

EUROPA va rămâne FĂRĂ energie ELECTRICĂ chiar și o SĂPTĂMÂNĂ!

Replica API 1 noiembrie 2021 | 11:40 31178

O veste teribilă pentru toată Europa a venit recent din Austria, țară în care armata pregătește populația pentru instalarea unei crize majore de energie electrică. Conform ultimelor informații, populația Bătrânului Continent poate rămâne în beznă între o zi și o săptămână.

Criză energetică în Europa

Asta susține cea care conduce Ministerul Apărării din Austria, Klaudia Tanner. Ea avertizează că urmează curând o avarie majoră în sistemul energetic european. Astfel, Europa poate rămâne fără energie electrică chiar și o săptămână.

Armata din Austria a reacționat și pregăteşte populaţia pentru cel mai rău scenariu. În campania de informare este implicat și Ministerul de Interne. Astfel, în Austria se simulează de câteva săptămâni ce s-ar putea întâmpla cu serviciile esenţiale în cazul unei crize majore de energie electrică.

Prin urmare, autorităţile au distribuit o listă de acţiuni pe care trebuie să le întreprindă fiecare cetăţean. „Procuraţi-vă un radio cu baterii! Alternativ, asiguraţi-vă că aveţi acces la radioul unui automobil.

Păstraţi astfel în permanenţă rezervorul automobilului pe jumătate plin, lămpi portabile pe baterii, lumânări, extinctoare şi sisteme de atenţionare pentru concentraţia de monoxid de carbon″, este unul dintre mesajele adresate austriecilor.

Mai mult, acestora li s-a recomandat să aibă rezerve de apă (2 litri de persoană pe zi), dar și mâncare care rezistă două săptămâni (orez, conserve). Pe site-ul Ministerului Federal al Apărării, bundesheer.at au fost publicate și sfaturi despre obiectele necesare în cazul unei crize majore de energie electrică, potrivit Evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne dai epiderma-napoi!
0
0
Va caut Io.
4
0
si atunci, intr-o zi, fara absolut niciun motiv, toata lumea l-a votat pe Hitler la putere.
13
0
hehe tovarasii mei sunt bine instruiti generatia saorma cu netflix nu!
10
0
Cum au produs frica si cu mizeria asta numita COVIT . Au vazut ca tine , ca oameni au frica in oase , acum merg la alte scenari . leval al catele si cate au sa mai urmeze ? . Pe multi are sa-i faca cu capu . Pe foarte multi are sa-i bage in foame pe termen lung pentru ca multe firme au falimentat si vor urma si altele .
7
10
Cumparati telefoane, mancare, apa, hartie igienica. Si obligatoriu, auroloc. Sampon sa va spele creierele mai aveti...nu uitati de feisbuk.
21
4
Abia astept
13
0
Este doar un fake-news ...marca Evz....
16
3
Stie Austria. Hai lasa-ne
13
2
FAKE NEWS!
18
4
Dati copy paste la stiri mai vesele. Sau nu mai dati deloc. Inchiteti redactia
27
3
Ati inteles despre ce virusi energetici vorbim in pandemia planificata? Occidentul ataca Rusia si se stinge becul.
20
3
nu ascultati, nu stati cuminti....va stingem lumina... Cam asa ceva , Austria, cu un parc de eoliene demn de s.f. hai ma, incep sa cred in teoria conspiratiei....si de ce doar Europa??
18
3
fwutaiuri in dormitoarele din case.
12
3
ala e momentul pe care il asteptam. purge the shit out of them.
20
3
Daca cineva ar fi spus lucrurile astea acum 2 sau 3 ani, ari fi fost numit conspirationist, aerian, etc... Iaca uite ca toate cele par sa apara ca printr-o coincidenta, la gramada fix in vremurile astea
27
2
Oare cine provoaca aceasta criza ? avand mijloace proprii de producere aenergiei, oare cum s-ar putea produce criza ? din senin ? din bezna unor capete luminate cu amnarul , explicati sa putem intelege de unde provine criza, lipsa totala ? sant magazinele pline si nu se vand de ani buni, acum este ocazia sa scape de ele !
32
0
ba frate astia secuita la squid ges....si ale tembelisme cu crize si timpenii!daca o sa fid ceva ,o sa fie tot provocata....cum s-au intilnit aia in italia cum au aparug zvonuri!de la inceputul lui 2020 ,tot ii trag cu crizele....nu va pute ceva?!
21
3
scapa cine poate
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468