REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Eveniment IT de anvergură: urmează Rock IT Fest! Vezi când şi unde; ai şansa să câştigi premii

Eveniment IT de anvergură: urmează Rock IT Fest! Vezi când şi unde; ai şansa să câştigi premii

Replica API 9 mai 2019 | 00:23 254

Ne aflăm în lunamai, anul 2019, este momentul să punem în scenă un nou eveniment IT de anvergură.

Echipa Crucial Systems & Services organizează cel mai important eveniment IT din Dobrogea.

Rock IT Fest, 9 Mai 2019, dasKino, Constanța, acesta va fi locul de unde se va da ora exactă în IT.

A treia ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial) îşi propune să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de SE a României şi vă invită să evadaţi din monotonia biroului şi să pătrundeţi într-o atmosferă de festival!

"Vom avea alături de noi, oameni cheie ai industriei IT. Principalul nostru scop este ca cele mai noi soluții de infrastructură informatică, securitate și printing să ajungă la dumnevoastră și să vă ajute în dezvoltarea proiectelor pe care le demarați. Partenerii noștri principali din România: Palo Alto Networks, Fujitsu, Dell EMC, Kaspersky Lab, Brother, Epson, ESET, Bitdefender, Kyocera, Newline, Microsoft, Sonic Wall, Symantec, Thycotic, Mail Store, Manage Engine. La Rock IT Fest veți descoperi că împreună cu noi posibilitațile pentru îmbunătățirea și dezvoltarea afacerii dumnevoastră sunt infinite și vă veți reaminti cât de plăcut poate fi să faci totul acompaniat de muzică bună. Vă așteptăm cu numeroase surprize și premii pentru cei mai activi participanți. Punem la bătaie un laptop, un telefon de ultimă generație, o bicicletă și multe alte premii surpriză. Totul depinde de atenția și dorința dumnevoastră pentru a intra în posesia unui premiu. De asemenea, ne vor încânta cu surprize partenerii noștri de la: Yuka Mobili, Exclusiv Auto, Crama Histriasi Skin Expert. Vom îmbina tehnologia de ultimă generație cu muzică bună și vom merge mână în mână cu profesionalismul care ne de reprezintă de mai bine de 21 de ani"; transmit organizatorii evenimentului.

“Acest eveniment se înscrie în seria de acțiuni în ceea ce privește informarea și conștientizarea cu privire la securitatea informatică, interacțiunea cu modul de viață actual, un mod de viața ce implică multă digitalizare, încercând să dăm un răspuns pentru provocările departamentelor IT ale organizațiilor, dar și soluții pentru creșterea competitivității și productivității muncii”, afirmă Cătălin Anghel, director de vânzări al Crucial Systems & Services.

"Succesul poate fi atins doar prin dorință și muncă continuă. Însă cu siguranță succesul nostru vine împreună cu succesul partenerilor noștri. Așa că, suntem aici pentru dumneavoastră și vă așteptăm cu drag să descoperim împreună noi soluții informaționale și să conturăm noi strategii pentru un business cât mai profitabil", adaugă reprezentanţii Crucial Systems & Services.

Participarea la acest eveniment se face in limita locurilor disponibile. Pentru întregistrare, vizitați pagina https://rockitfest.ro !

Despre Crucial Systems & Services

De peste 21 ani, Crucial Systems & Services este una dintre cele mai performante companii de IT prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate. Aducem în fiecare zi soluții cât mai complexe şi eficiente pentru clienții noștri.

Pe piaţa locală Crucial Systems & Services oferă serviciul de Helpdesk 24 ore /zi, 365 zile/an în limba română, unde problemele de service ale clienţilor suntr ezolvate de către o echipă de ingineri cu experienţă, specializaţi atât pe asistenţă hardware, cât şi pe asistenţă software şi consultanţă IT&C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212