REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ex-asistenta TV a răvășit “stațiunea milionarilor”. Iuliana Luciu s-a aplecat, s-a mângâiat și…

Ex-asistenta TV a răvășit “stațiunea milionarilor”. Iuliana Luciu s-a aplecat, s-a mângâiat și…

Replica API 9 iulie 2022 | 00:00 4503

Este cod roșu de “bunăciuni” pe litoralul românesc! Iuliana Luciu, una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz, nu avea cum să tragă “chiulul” de la Mamaia, în weekend-ul trecut. CANCAN.RO a întâlnit-o pe plajă, la Asylum, în toată splendoarea ei. Picioare de gazelă, abdomen tonifiat, bust și posterior generoase… Bruneta și-a etalat formele apetisante cu care, fără nicio exagerare, a răvășit “stațiunea milionarilor”. Atenție, urmează imagini de colecție cu fosta asistentă TV, în plină acțiune.

Fiind single, în lumea bună a Capitalei și nu numai, Iuliana Luciu reprezintă o “țintă”. Însă, în ultima perioadă, niciun tânăr nu a reușit să-i intre în grații brunetei. Astfel că, până să își asume o nouă relație, sexy-bruneta preferă compania prietenelor sale, cu care împarte fiecare sentiment și gând.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe ex-asistenta TV la Mamaia. Nu singură, ci alături de o amică, cu care s-a relaxat la plajă. Și nu doar atât! Cele două, în special sora Nicoletei Luciu, au oferit domnilor aflați în apropiere “cadre” pe care nu le vor uita prea curând.

S-au mângâiat pe corp!

Iuliana Luciu și-a aranjat costumul de baie și s-a uns cu ulei pentru protecție solară, iar martorii momentelor “fierbinți” au făcut ochii mari și foarte mari! Au existat momente când bruneta a avut nevoie de ajutor, iar amica i-a sărit în ajutor, ipostazele devenind, de-a dreptul, incendiare. Ulterior, ex-asistenta TV i-a întors “favorul”, dovedind că este o prietenă adevărată. Mângâierile dintre cele două nu au reprezentat, însă, punctul culminant al zilei.

Iuliana Luciu și-a deschis sutienul și…

La un moment dat, sora Nicoletei Luciu și-a desfăcut sutienul, iar celor prezenți la fața locului le-a crescut rapid pulsul, ferm convinși că vor avea privilegiul să admire sânii brunetei. Însă, fosta asistentă TV, doar s-a jucat cu asistența. Și-a ținut bustul acoperit și s-a întins pe șezlong, unde a continuat să se distreze alături de prietena ei, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO.

La Asylum, Iuliana și-a etalat corpul perfect lucrat, demonstrând, încă o dată, că are “potențial” și că motivul pentru care bărbații roiesc în jurul ei ca albinele la stup nu trebuie deloc să surprindă. Cu astfel de forme, un lucru este cert: bruneta poate, oricând, să intre „în joc”.

Patru ani colegă la “Acces Direct” cu Simona Gherghe

În 2016, Iuliana Luciu a surprins pe toată lumea după ce și-a dat demisia de la “Acces Direct” (Antena 1), din postura de asistentă TV, după o colaborare cu Simona Gherghe ce a durat aproape patru ani. La momentul respectiv, sexy-bruneta a mărturisit că își dorește o nouă provocare, însă, ulterior, a recunoscut că îi este dor de foștii colegi de la Antena 1.

“Îmi este dor de «Acces Direct», îmi este dor de Simona, de toată lumea. De curând am filmat pentru emisiunea cu «Nea Marin»”, a spus Iuliana Luciu, cu ceva vreme în urmă, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tonifiata asta!
0
0
Toata armanamea sa manance slobozul din iuliana luciu si kilamentu din simona haplea ce sa variat batranu ala de varsu in ea
0
0
despre care se scrie intr-un rahat de ziar!
0
0
Mancamiati MayMutzIka ds nehaliti mie si lu kolega Lyndykoasa de pa sezlong
0
0
Mancameati salamu cu stirile voastre
0
0
Doar petarde
1
0
cwrvelor replica!!!!!
0
0
KOD ROSU de BUNACIUNI CU BUCIARDALELE LA VEDERE!!
0
0
articol pentru labagii .Picioare de gazela abdomen tonifiat abdomen tonifiat, bust si posterior tonifiate Bruneta si-a etalat formele apetisante in Mamaia. reclama la c***e
1
0
Pai haide, cand mai scrieti articole despre cordaciuni tiganci d astea, puneti fratilor si pretul si ce stie sa faca si nr de telefon. Poate unii din noi suntem interesati. Nu lasati articolul trunchiat
1
0
cat de inapt sa fie un ziarist sa foloseasca cuvantul 'bunaciuni'...
0
0
aia cu corpul perfect iti trebuie ochelari clar, poate o sa vezi celulita si ditamai suncile tinerei aspirante la banii vreunui p****.
0
0
habar nu am cine este tanti asta, observ ca face parte din rasa umana la fel ca ceilalti 8 miliarde, nimic interesant.
0
0
cordeza parca plecase pe afara,i.au dat reject aia si cauta fraieri aic?mai a fa silicoane ca sora.ta?
0
0
Niciun "tanar" sub 65 de ani,da. Sikttir!
0
0
suntem o tara de retarzi daca a te unge cu crema pe corp e mangaiere, eu recunosc imi mangaiam la plaja copilul pe corp, il dau cu crema de protectie solara, am luat o razna, cod rosu de bunaciuni, stau cu bunghiul pe turisti, exprimare academica, stiti ca Prof Pruteanu a avut catedra la Saguna? limbajul asta la jurnalism era restanta
0
0
un mare ghetou plin de parasute si pesti
0
0
Premiul Pulitzer pentru presa!
1
0
Mama si ce au mai facu ele !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212